Google ønsker å slutte å gi råd fra smarttelefon-zombier (lager karakteriserer) – NIKLAS HALLE'N / AFP gjennom Getty Photography

Google retter seg mot pesten av “smarttelefon-zombier” som skal være ekstra og ekstra påføre ulykker av gå rundt uten å prøve å finne veier fra telefonene sine.

I en opplysning om å ta vare på publikum, har tech big lansert en helt uvanlig leverandør kjent som “Heads up ”Det er på dette tidspunktet lettest tilgjengelig på sine Pixel Android-smarttelefoner.

Når voksen ble til, følger leverandøren situasjonen din, om mobiltelefonen din er innbydende og om skjulingen din er på.

Hvis den oppdager at du bare inviterer mens skjulingen er på, antar det at du går mens du søker etter mobiltelefonen din og sender en advarsel.

“Demem up,” lyder en advarsel fra leverandøren. Andre meldinger dette kan sendes for å finne ut om “smarttelefon-zombier” inneholder “omsorg for sentrert”, “undersøk” og “pass opp.”

Det er håpet at av oss som mottar varslene, vil innse at de ikke har vært oppmerksomme og vil gjøre smarttelefonen i lommen.

Funksjonen “kan antagelig stille i tillegg fungere mens du jogger eller løper, siden mobiltelefonens sirkulasjonssensorer vil oppdage at du bare inviterer, “skrev Google i kunngjøringen om funksjonen.

” Mens vi privat testet denne funksjonen for å være så lovlig som at den er tilsynelatende vil du antagelig ta hensyn til, konstruksjon er ikke lenger helt avhengig av denne funksjonen for å ta vare på vennlige, “holdt firmaet ut. “Vennligst bruk ofte den absolutt mest fornuftige dommen din, og bruk denne funksjonen som en mild påminnelse hvis du konstruerer deg distrahert mens du går.”

Selv om det på dette tidspunktet er lettest å folk som utvilsomt prøver den mest oppdaterte versjonen av Googles Digital Wellbeing-app på deres Pixel-smarttelefoner, er det sannsynlig at Google planlegger å innvie Heads Up-funksjonen på en form for Android-smarttelefoner i en ukjent periode i fremtiden.

Forekomster av såkalt “twalking”, eller teksting mens du går, antas å ha vært på vei oppover i moderne år når folk blir kritiske ekstra besatt av smarttelefonene sine.

Opptil 45 privat bærbar PC av fotgjengere blir distrahert av smarttelefoner mens de går, i tråd sms lån på minuttet en 2020 papir publisert i tidsskriftet Pains Prevention. Det er utvilsomt den mest utvilsomt usunne prosessen å skrive tekstmeldinger mens du går, fordi det er knyttet til større farer ved kollisjon sms lån på minuttet kjøretøy og en form for fotgjengere.

A 2019 se av britene sjanse for at 43 privat bærbar PC for unge mennesker private gikk inn i noe eller noen mens de søkte på telefonene sine.

Google er ikke den absolutt mest fornuftige teknologien sms lån på minuttet store drømmer om metoder for å utarbeide dette rådet. Tidligere denne måneden rapporterte The Telegraph at Apple har oppfunnet uvanlige hodetelefoner som kan “banke” på øret ditt for å skaffe deg oppmerksomheten.

En eksos av hodetelefonene, som Apple beskrev. i en nylig amerikansk patentinnlevering, skal være å tappe forsiktig inn i oldsters ørekanaler for å signalisere dem om å jakte eller vende til venstre eller fordomsfri mens de er stille mens de søker etter smarttelefonen.

Dette vil antagelig bidra til å gi folk veibeskrivelse for å stoppe dem fra å gå inn på veier fordi de er stille limt til smarttelefonene sine.

Apple har i tillegg vurdert å legge til vibrerende paneler i briller, denne metoden. det er tilsynelatende at du antagelig vil bli oppfordret til å jakte på venstre eller fordomsfri av milde vibrasjoner. Patentet foreslår i tillegg å sette inn et vibrerende panel over neseboret for å overtale folk til å jakte rett frem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *