(Bloomberg) – Google brøt nå ikke en søksmål som hevdet at det i hemmelighet skaffer seg massevis av nettrekorder, selv om kundene blar i “Incognito” -modus til forsvare søkeprosjektet internt mest.

Kundene som anla saken som en gruppesøksmål hevdet at selv når de slår av platesekvenser i Chrome, lever andre Google-instrumenter som er svake av nettsteder, bevisst samle sine interne poster. En føderal mumling nektet fredag ​​Alphabet Inc.-enhetens foreløpige henvendelse om å kaste saken ut.

“Domstolens konklusjon konkluderer sms lån på minuttet at Google nå ikke artikulerte kunder om at Google engasjerer seg i den påståtte registersekvensen. mens brukeren er i internt mest surfemodus, ”skrev US District Take Lucy Koh i San Jose, California i sin kjennelse.

Dommen kommer når Google og Apple Inc. står overfor intensiv gransking. av lovgivere over deres praksis for innsamling av poster. Google har snakket om at dette muligens vil bli stadig mer ærlig påfølgende år sms lån på minuttet å etablere informasjonskapsler fra tredje bursdagsfest som igjen annonsører gleder seg over fanene på lånetakerne og ikke får deltakere i utskifting av skjerm.

Lær ekstra: Google saksøkt for hemmelig innsamling av gigantiske trove av brukerfiler

Tre Google-kunder sendte inn en klage i juni og hevdet at virksomheten driver en “gjennomgripende industri for overvåking av poster.” Google samler inn nettleserloggen og andre nettprosjektregistreringer, selv etter at kundene har uttømt beskyttelsesforanstaltninger for å gi beskyttelsen til postene sine, i likhet sms lån på minuttet bruk av “Incognito” internt mest surfemodus, i samsvar sms lån på minuttet klagen.

“Google vet hvem dine venner er, hva fritidsoppgavene dine er, hva du må spise, hvilke filmer du spiser, sett fra hverandre og når du må handle, hva dine favorittferiemål er, hva favorittfargen din er, og til og sms lån på minuttet i hovedsak de mest intime og potensielt pinlige problemene du surfer på tjeneren – ikke noe tema om du mumler Googles råd om å forsvare handlingene dine 'interne mest' ', i samsvar sms lån på minuttet klagen.

Google hevdet at saksøkerne samtykket til sin personvernpolicy, som firmaet snakket om, avslører eksplisitt sin praksis.

“Google bestemmer seg i tillegg at” Incognito “nå ikke ville innebære” usynlig “. og at brukerens prosjekt over t hat sesjon er perchance sett på nettsteder de fokuserer på om sms lån på minuttet, og eventuelle tredje-bursdag fest analyser eller reklame produkter og leverandører de besøkte nettsteder benytter, “Google snakket om i en domstol docket inn.

Google hadde ingen raske kommentarer til kjennelsen.

Saken er Brown mot Google LLC, 20 – 3664, US District Court, Northern District of California (San Jose).

(Oppdateringer sms lån på minuttet utdrag fra kjennelse.)

For ekstra artikler som dette, vennligst fokuser på om sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å avslutte sms lån på minuttet den mest pålitelige nyhetskilden.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *