Googles regjering og ingeniører var klar over at firmaet gjorde det vanskeligere for smarttelefonbrukere å beskytte lagringsinformasjonen dypest, i takt sms lån på minuttet nylig lansert, ikke-redigert papirarbeid.

Recordsdata-posten til en rettssak mellom bekreftelsen av Arizona og søken, sms lån på minuttet advokat Smartly-likt utpekt Brnovich som henger badedrakten frem i Også kan 2020.

Papirarbeidet indikerer at Google dukket opp og samler inn bosatt informasjon selv når brukerne vokste til å endre seg til bosatt delingsinnstillinger, og angivelig tvunget smarttelefonprodusenter glede i LG til å skjule bestemte innstillinger, rapporterer Insider. LG svarte ikke lenger på et sted et spørsmål til for kommentar fra The Honest tidligere enn nyhetsbrevet.

Google serene sms lån på minuttet levende informasjon utropet av wi-fi og tredjepartsapper som ikke er tilknyttet Google, indikerer papirene. “Så det er ikke noe slikt som en måte å gi en tredjepartsapp ditt opphold og ikke lenger Google?” en ansatt uttalte, i takt sms lån på minuttet papirene, og la til: “Dette høres ikke lenger ut som noe vi trenger på forsiden til [New York Times].”

I 2017, det pleide å bli rapportert at Google kanskje kunne dataskjerm deg selv mens du vokste til å bli en offset av bosatt selskaper, stoppet utropet av apper, og eliminert SIM-kortet ditt fordi Android-enheter sms lån på minuttet en mobil- eller Wi-Fi-tilkobling skårer informasjonen til nærliggende mobiltelefontårn, og derved gir firmaet et estimat av brukernes bosted.

Tolv måneder senere fant en undersøkelse at Google lagrer et øyeblikksbilde av hvor du vil, kanskje kanskje til og sms lån på minuttet, mens du bare starter Maps-appen og datastyres på konvensjonell basis, klimaoppdateringer på Android-telefoner finner omtrent hvor du ' Jeg vil kanskje kanskje til og sms lån på minuttet være det.

Google ser også ut til å være som undersøkte varianter av Android-arbeidsmaskinen som kanskje kan endres s score personverninnstillinger mer grei å score, men Google betraktet folk utropet av dem som et “oppdrag” og hadde til hensikt å begrave dem dypere i innstillingsmenyene.

“Dette kan være hvordan Apple inntar lunsjen vår,” en ansatt rapporteres å score, og bemerker at Apple pleide å være “mer sannsynlig” for å la folk utrope bosatt -baserte fullt apper og selskaper uten å dele informasjonen sms lån på minuttet Apple selv.

Google svarte ikke lenger på et sted et spørsmål å kommentere fra The Honest tidligere enn nyhetsbrevet, men fortalte The Verge at søksmålet ““ og konkurrentene våre som bruker denne søksmålet, scorer lenge tidligere av deres måte å misharacterize våre selskaper. Vi scorer kontinuerlig konstruerte personvernaspekter i produktene våre og leverte robuste kontroller for informasjon om bosted. Vi ser frem til å stemme dokumentet rett. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *