April 16 (Reuters) – Google Earth på torsdag la til en timelapse-funksjon til den typiske plattformen, og tilbyr en undersøkelse av hvordan innfødt vær erstatter, urbanisering og avskoging dingler endret planet i løpet av de siste fire tiårene.

Skapt sms lån på minuttet 24 millioner satellittbilder, sammen sms lån på minuttet 800 kuraterte videoer og interaktive guider, gjør funksjonen det mulig for brukere å stirre et tidsforløp fra ethvert rom i verden ved hjelp av innspill fra NASA, US Geological Watchs Landsat-program og EUs Copernicus-program.

Lokalt vær erstatter hyppigere og ekstrem flom, tørke, stormer og hetebølger når moderat verdens temperatur stiger til uvanlige rekorddata.

Google Earths timelapse-verktøy viser erstatningen i kystlinjer, viltvoksende bylandskap og jordbruksarealer, dessuten samtidig nedgang i isbreer, skoger og elver.

En video viser rask overgang av skoger som kommer Bolivia til landsbyer og langt ms, et kritisk motiv for avskoging i Amazonas regnskog; mens en mer viser nedgangen i Columbia-breen i Alaska sms lån på minuttet 20 kilometer som følge av verdensoppvarmingen.

Forskere dingler advart om at en økning i verdensutslipp av klimagasser vil muligens kanskje kanskje også føre til uhøflig værforutsetninger og høyere risiko fra naturlige rotforstyrrelser. (Rapportering av Chavi Mehta og Munsif Vengattil i Bengaluru; Forbedring av Anil D'Silva)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *