(Bloomberg) – Google rapporterte sitt fineste år ennå for å ansette svarte arbeidere, men stigende avganger fra den samme gruppen fremhever en sjanse til at firmaet vet om å doble sitt svarte personell.

Firmaet erkjente at 8,8% av Googles ansettelser i USA var “Black +”, i motsetning til 5,5% det gamle året, og representerer det beste gjøret blant alle rasegrupper. Slitasje, likevel, også forhøyet blant svarte arbeidere og andre raseminoritetsgrupper, sms lån på minuttet svarte damer som har det beste hoppet innenfor beregningen, erkjente Alphabet Inc.-firmaet torsdag i sin årlige variasjonsfil. Firmaet bruker pluss-betegnelsen for å omfatte folk som heter flere raser.

Google gjorde et stort press for å leie ekstra svarte arbeidere det siste året, etter at politiets riving av George Floyd utløste verdensomspennende protester for å styrke raserettferdighet. Firmaet lovet i oktober å doble typen “Black +” Googlers av 2025, og innen samme år, må utvide folk fra underrepresenterte grupper i seniorroller sms lån på minuttet 30%. Nettstørrelsen ble omgjort til et av de mest dominerende teknologibedriftene for å samle en variasjonsfil, i 2014, men har likevel vist tydelig fremgang i å endre rasen og kjønnsvariasjonen i gruppen uten å referere til plutselig øke personalet siden den gang.

“Vi erkjenner plattformen som vi nå har og den logotypeplasseringen vi nå har, og vi vet alle at det er andre selskaper som vil observere oss og ha en se på oss, ”erkjente Melonie Parker, Googles sjef for varianter, i en video torsdag. “Og vi ønsker å ordne spesielt at vi ikke gyldig angir suksessene våre, likevel at vi utpeker de områdene som vi må bli bedre så smart.”

The Mountain Belief, California- i det vesentlige baserte faste måler slitasje på en skala som setter 100 fordi referanseindeksen. Blant de svarte kvinnene hoppet antallet til 146 i 2021 filen, fra 110 i 2020. Indianske damer, Latinx-menn og asiatiske menn forlot også firmaet mot høyere kostnader.

Generelt, Googles amerikanske personell er gyldig ekstra enn 50% Hvit, 42% asiatisk, 6,4% Latinx, 4,4% svart og null. 8% indianer – representerer små endringer fra tallene rapportert i 2020. De beste variasjonene var en nedgang på 1,3 prosentnivå for hvite arbeidere, og gjaldt mye mindre enn en andel av nivået blant svarte arbeidere. Firmaets amerikanske gruppe er klar 32% kvinner og 68% menn – en identisk fordeling av kjønn som Googles verdenspersonell.

Flere erfaringer beundrer dette er tilgjengelig på bloomberg.com

Abonner nå for å forhindre videreføring sms lån på minuttet det mest pålitelige kommersielle nyhetstilbudet.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *