Gary Vaynerchuk, administrerende direktør i Vaynersms lån på minuttetia, slutter seg til Yahoo Finance for å snakke om hvordan selgere kan produsere og gi tap av hånd fra teknisk markedsføring, hva som bruker økningen i investering, og hva du kan ta tak i Clubhouse-appen .

Videoutskrift

BRIAN SOZZI: GameStop-mani tar en puster for ganske, men holder seg øverst på tankene blant selgere og mennesker som absorberer på sosiale sms lån på minuttetier. La oss måle hva som til og sms lån på minuttet kan skje neste gang sms lån på minuttet alt dette sms lån på minuttet Vaynersms lån på minuttetia-sjef Gary Vaynerchuk. Gary, alltid hensiktsmessig å fokusere på sms lån på minuttet deg akkurat her.

Jeg endret meg til en gang grublet over den siste natten, og kom inn i denne delen at noen få mennesker ble skadet økonomisk fra promoteringene i en GameStop utenfor høy, promot-offs i Bitcoin, identifiserer du det. Hvordan kan selv de strekke seg ut økonomisk og til og sms lån på minuttet følelsesmessig fra å slite sms lån på minuttet den slags tap?

GARY VAYNERCHUK: Jeg antyder, alt kommer ned til personens innsats. Det du håper, Brian – dessverre, jeg har hørt mange rapporter om det motsatte, er at noen tok opp lån for å like samspill GameStop, fordi de ble rasende i øyeblikket. Og slik at du forstår, formidler jeg at Bitcoin-promoteringene er mindre. Jeg antyder, putten Bitcoin er knapt nå i sammenlignbarhet – du snakker om normalitet.

Jeg formidler GameStop-innsatsen endret til en gang så queer i så mange forskjellige programmer. Og hvordan de strekker seg ut økonomisk og følelsesmessig, kommer til å nå ned til hvem de er som menneske. Jeg formidler den lignende personen som er under-trent og bare kjører en bølge på følelser, og sprøytenarkoman kan til og sms lån på minuttet være i en sårbar tegning for å takle ulempen sms lån på minuttet det. Andre tok kalkulerte risikoer. Mitt håp er at de gir inntrykk av å være det ekspansive bildet og ikke verdsetter penger rikelig, og er i posisjon til å overføre det fordi de er jublende som et menneske, ikke lenger bekymret for en ekstra krone i historien om finansinstitusjonen. .

BRIAN SOZZI: Gary, er det en lekebok som de muligens kunne notere, som tre trinn for å tjene tøffe dette eller tøffe resultatene deres?

GARY VAYNERCHUK: Trinn ett, vet hva du gjør sms lån på minuttet pengene dine. Det er noen få steder jeg har fått utrolige muligheter, det ga virkningen på papiret, men jeg forsto det faktisk ikke helt.

Du har massevis av mennesker ganske enkelt nå slår kontanter inn i det offentlige markedet, slår kontanter i kryptoer, slår kontanter i oppstart. Og faktisk jager de. De jakter fremdriften i samtalen som sms lån på minuttetiehandlerne snakker om, som sosiale sms lån på minuttetier snakker om, som styrene snakker om, lokalsamfunn snakker om.

Nummer én, to og tre er opplært. Vet hva du gjør sms lån på minuttet pengene dine. Det er utrolig alternativ i inngangen til oss. Jeg antyder at dette programmet kommer til å snakke om NFT på et vanvittig høyt stadium. Plaget er at 96% av NFT-prosjekter vil være økonomiske tapere. Så sikker trent, etter hvilket overfall.

MYLES UDLAND: Gary, jeg ønsker å spørre deg om NFT-er. Likevel vil jeg spørre det neste. Jeg ønsker imidlertid å begynne sms lån på minuttet – så akkurat her på Yahoo Finance, fokuserer vi på om aksjer generelt tid. For meg virker markedet som det viktigste på denne planeten. Likevel eller ikke lenger er det ikke lenger en avstand.

Jeg er uvanlig, utenom utsiktspunktet ditt, hvordan du føler deg som tidsånden – det føles for meg som alle nå trenger å chatte deler . Alle mennesker trenger å snakke om markeder. Ser det ut som denne metoden for deg? Og hva får deg til å mistenke at det er i det som gir en hånd av den energien?

GARY VAYNERCHUK: Jeg formidler entreprenørskap hadde en – 300 og seksti-fem dager, utrolig flykte. Og vi så ganske enkelt massevis av sfærisk entreprenørskap, entreprenørskap, entreprenørskap. Så da hadde du oppnådd Robinhood, hvis du ærlig talt hadde utallige veldig yngre mennesker som hoppet inn i dynamikken.

, din tømmerhøgskole som vi yelp, og flere jenter og gutter ønsker å være gründere eller påvirkere som tjener penger på utpekte tilbud eller begynner å like sine produkter enn noe annet på denne planeten – ikke lenger rapstjerner, ikke lenger idrettsutøvere. Så kapitalismen, i en 3.0-verden av denne uvanlige individualitetsevnen på grunn av enheter som dette, skapte en forferdelig oppsiktsvekkende variabel.

Så du er rett og slett, noen få som har kommet inn i markedet. Likevel er liknende energi videre i høstfart, ved å starte en Shopify-forhandler, kjøpe for crypto, NFT, investere. Entreprenørskap, og dersms lån på minuttet investering, har tatt over en hel generasjon.

MYLES UDLAND: Ja, det virker som virksomhet er det uvanlige sportsaktiviteter eller hva som helst, alternativt ønsker du å ramme inn den slags ting.

GARY VAYNERCHUK: 100%, av den grunn at inngangskostnadene er så lave. Og innsatsen er at for mange mennesker ikke ser ut til å være selvinnstilte og ikke lenger verdsetter at de ikke lenger er gründere eller selgere. Og dessverre blir de nødt til å lære den leksjonen, av den grunn at markedet ikke er emosjonelt. Og eller ikke lenger er det noen avstand som skal gjøre det den trenger å lage, enten du er en milliardær som er opprørt over Reddit eller ikke lenger er en som blir fanget i et tiltalende øyeblikk, men deretter blir smalt.

Markedet er markedet er markedet. Det har ingen følelser. Det er sjelden plukker fasetter. Og folk vil beskytte konkludere og miste sannheten om brukerens handlinger på pause.

MYLES UDLAND: Så snakkende om sportsaktiviteter , la oss fokusere på NFT-er. Se for meg hva jeg har å lære om Top Shot og rett og slett hva som skjer der. Fordi jeg er mest effektiv 30, men jeg føler meg som en Boomer når jeg utforsker om en av disse tingene.

GARY VAYNERCHUK: Hva er så komisk? En slags mennesker prøver å bli sms lån på minuttet Coinbase sin MetaMask bare nå, og de er som livredde. Og jeg fortsetter å gjøre det fornøyelig sms lån på minuttet dem, for jeg er som, du gjorde det fornøyelig sms lån på minuttet dine gamle fordi du ikke lenger ønsker å sette et kredittkort på et internettsted ni år tidligere, og nå er du Boomer.

Det forekommer belastninger i NFT-er. Digitaliseringen av alle småting i samfunnet vårt, sosial forex – grunnen til at folk bryr seg om en blå titt på Instagram er den samme grunnen til at her kommer til å være enorm. IP kommer til å kikke enormt mye penger. Artister, alle digitale artister og sangartister, skal oppdage en plattform som vil tillate dem å tjene penger uten at folk sitter i hjertet og tar et fragment av nedgangen.

Det kommer til å være en ekstremt ekspansiv revolusjon. Og NBA Top Shot er en ekstremt ekspansiv plattform, fordi NBA IP er så sydende. Sportsaktivitetskort har vært så sydende. NFT blir sydende. I erklære at modifisert til en gang en suveren storm. Fjellopprop til disse menneskene.

Det er sannsynlig at du kommer til å oppleve selv som oppnådd Sorare, som jeg skrev en liten $ 25, 000 ta en titt på. Likevel kjøpte jeg ekstra innenfor de rette fotballkortene der. Jeg formidler at du kommer til å kikke masse om at Sorare snakker om å gi fotball, AKA fotball, verdensavtrykk.

Og så vil du til og sms lån på minuttet ha fått det generelle NFT-markedet, som knapt er i ferd sms lån på minuttet å– og jeg tullet ikke. Dette programmet kommer til å tilbringe en utall tid i sommer, høst og funky vær og snakker NFT.

MYLES UDLAND: La oss fokusere på videre ganske mye om klubbhuset og hva du ser der nede, og rett og slett en sjanse til det setet som passer inn. Jeg antyder at NFT-teorien om, jeg er i posisjon til å tjene penger på meg selv ekstra effektivt, gjør noe som Klubbhus, like langt som jeg ser det ut, ekstra elegant for den høyskole lille som trenger å lage en utpekt, være en gründer uten torden. Hvordan får du det til å se klubbhusets ting ut?

GARY VAYNERCHUK: Klubbhuset er et lokkende tveegget sverd på hva du ærlig sa. Du kommer til å oppdage en intensjon om å produsere en enorm betegnelse på TikTok eller YouTube uten torden. Ikke desto mindre kunngjør du materiale du post-originerer. Jeg formidler at du muligens vil lage en utallige popularitet, en enorm betegnelse på klubbhuset. Akkurat her er innsatsen. Eller ikke lenger er det et behov for å måtte vite hva du snakker om.

Jeg ser faktisk noen få mennesker som liker at de første avgiftene for sosiale sms lån på minuttetier blir utsatt for Clubhouse for ikke lenger faktisk realisere ferdighetene sine. Og så er det en viss avstand som også ser ut som de gjør det effektivt, fordi de har noen få personer i rommene. Ikke desto mindre i perioden imellom, i den utlånte hånden av scenene, A ivrige spillere, de rette ivrige spillere kvitrer rundt, vent et øyeblikk, de påvirker ikke lenger i virkeligheten kjenner materialene til selvdisiplin. Siden du muligens ikke vil maskere lenger i et lydmiljø.

Så jeg formidler klubbhuset er en fantastisk tegning for å utvikle din designate og å like ting som oppstår. Jeg formidler videre eller ikke lenger, det er en fantastisk plan å miste den angitte sannheten, fordi det kan være ekstra sannhet i den enn det postproduserte fragmentet av kunngjøringsmateriale som per sjanse hjalp deg sms lån på minuttet å produsere.

BRIAN SOZZI: Smart sagt. Helt enkelt, la oss tømme det der. Vaynersms lån på minuttetia-sjef Gary Vaynerchuk, alltid passende å titte deg. Avvikling bra. Vi vil fokusere på over sms lån på minuttet deg nesten i dag.

GARY VAYNERCHUK: Skål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *