(Bloomberg) – Et advokatområde for muslimske amerikanske statsborgere saksøkte Fb Inc., sms lån på minuttet påstand om at firmaets manglende evne til å konstruere sin politikk for moderering av lasterom har ført til en bølge av misbruk mot muslimer.

Klagen, som ble innlevert i en behagelig domstol i Washington torsdag, hevder feltets største sosiale samfunn har unnlatt å løfte bort leveranser som bryter sms lån på minuttet reglene mot hatytringer, og ikke noe tema som forsikrer lovgivere og andre myndigheters tjenestemenn om at det håndhever dem politikk.

Fb, Twitter og Googles YouTube holder på det totale har vært i en blåkopi for å unnvike rettssaker som skylder dem for ikke fjerning av misbruk, under en 1996 føderal lovgivning som i stor grad beskytter nettplattformer mot fengselsansvar for levering levert av kunder.

Men i dette tilfellet hevder det ideelle organisasjonen Muslim Advocates at Fb-tjenestemenn brøt en arena personvernlovgivning ved feilaktig å love at firmaet ville løfte bort levere den r en forkert av dens moderasjonsstandarder.

“På daglig basis blir tradisjonelle av oss bombardert sms lån på minuttet usunne leveranser som bryter sms lån på minuttet Fbs holdepolitikk for hatytringer, mobbing, trakassering, farlige organisasjoner og vold,” i utgangspunktet basert på streifet pent sms lån på minuttet. “Hatefulle, anti-muslimske overgrep er spesielt gjennomgripende.”

Why Share 230 Is Nub of Fights Over Online Speech: QuickTake

En talsmann for Fb nevnt i en uttalelse: ”Vi oppnår ikke å la hatefulle ytringer på Fb og samarbeider i de fleste tilfeller sms lån på minuttet eksperter, ideelle organisasjoner og interessenter for å være spesielt oppmerksomme på at Fb er et beskyttet felt for alle, og anerkjenner antimuslimsk retorikk. kan løfte forskjellige sorter. ” Talsmannen nevnte at firmaet investerer i syntetiske etterretningsteknologier for å oppdage og løfte bort hatytringer på plattformen.

Muslimske advokater, i utgangspunktet basert i Washington, er en av flere sivile rettighetsorganisasjoner som holder igjen og igjen oppfordret Fb til å oppnå mer for å berge kvitt anti-muslimsk fordømmelse og hvite overherredømme. Dager etter Capitol-opprøret i januar foreslo nabolaget Fb å permanent sparke avtroppende president Donald Trump fra sin plattform for å spre “hvite nasjonalistiske hat- og konspirasjonsteorier.”

Muslimske advokater sier at de tilbød Fb i 2017 sms lån på minuttet en liste over 26 grupper hvis sider bryter firmaets fellesskapsstandarder. I denne måneden hadde 18 av disse 26 lydløse sidene tilgjengelig på Fb, i utgangspunktet basert på klagen.

Advokatsamfunnet jakter på økonomiske skader så pent som en rettserklæring om at Fb brøt lovgivningen i Washington.

(Oppdateringer sms lån på minuttet Fb-kommentar i sjette ledd)

For flere artikler som tar vare på dette, kan du diskutere sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å plassere deg foran den mest pålitelige kilden til handelsnyhetene.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *