Tekniske varemerker

Tekniske giganter Google og Fb har for hensiktsmessig en andel av det britiske markedsføringsmarkedet, har sjefen for Storbritannias konkurransevakthund sagt.

Opponents and Markets Authority (CMA) ønsker reguleringsendringer for å ivareta markedsdominansen styrte sjefen Andrea Coscelli BBC.

Google og Fb har konfrontert kritikk fra konkurranse og andre regulatorer tidligere.

Fb sa at den møter “kjent konkurranse” online fra konkurrerende firmaer.

Google har i tillegg ble oppsøkt for kommentar av BBC.

Da han lurte på BBCs sms lån på minuttetiaredaktør Amol Rajan, sa Coscelli at de to teknologiske gigantene har et “duopol” innen Storbritannia når det gjelder digital markedsføring, vil det muligens bare bare være totalt konkurransefeil.

Google og Fb har omtrent en 90% andel av Storbritannias £ 14 bn digital markedsføringsmarked, som “ikke lenger er et behagelig emne”, sa Coscelli.

“Vi formidler at det mest sannsynlig vil være passende hvis vi oppnådde et emne de andre hadde en større andel av markedet,” sa han.

Han beskrev i tillegg sannheten som Google holder om 198 % av Storbritannias £ 7,3 milliarder søkemarked som et “utrop av saker”.

Fb har for tiden en mer enn 50% andel av £ 5,5 milliarder til å markedsføre markedet i Storbritannia, noe som er for stort, sa Coscelli.

“Når bedrifter har for stor økonomisk vitalitet, skaper det en erstatning av forvrengninger, først for motstandere, for det andre for kjøpere, og på et tidspunkt uten tvil når det gjelder den politiske jobben så smart , under noen forhold, “sa han.

” Vi, i mote uttrykk , liker å undercover agentmarkeder mer konkurransedyktige, sms lån på minuttet flere spillere, sms lån på minuttet flere forskjellige spillere, fordi vi formidler som gir høyere resultater. “

En talsmann for Fb sa plattform “gir tusenvis av oss og selskaper i Storbritannia erstatningen for å bli sms lån på minuttet og dele.”

Han la til: “Annonsører kan og produsere fritt overføre sine [advertising] utgifter mellom TV, radio, trykk, utendørs og online.

“Og når vi markedsfører oss selv, møter vi velkjent konkurranse fra slike som Google , Apple, Snap, Twitter og Amazon, like smart som uvanlige aktører som TikTok, som holder oss på tærne. “

Økende kontroll

Hr. Coscelli stoppet kort for å hevde at Fb og Google ønsker å bli brutt opp.

“Vårt mest moderne forslag er ikke lenger å avbryte dem, eller det er ikke lenger å ha lovlig konkurransedyktig regulering for å ta vare på noen av feilene, alternativt vil det Det vil gjøre det mulig for bedriftene å ønske seg de mest moderne aktivitetene de har, “sa han.

CMA sa i desember at de planlegger å synge Fb, Google og de andre tekniske gigantene, en lokal løsning tilpasset alle firmaer for å tøyle “konkurransebegrensende oppførsel” og gi kundene “mer endring i hvordan deres kunnskap er konvensjonell”.

Det er milevis plass til å opprette en Digital Markets Unit i seg selv for å plotte opp filene og styre samsvar, selv om vi antar at det kreves lovgivning som muligens bare ikke lenger vil bli lansert før 2022.

 • Opponents and Markets Authority planlegger skreddersydde løsninger for tekniske giganter

 • Fb v Australia: Hvem blinket først?

 • Google fyrer AI etisk grunnlegger

 • Silicon Valley-firmaer har bare i løpet av nær fortid c overfor økende kontroll fra andre regulatoriske organer rundt arenaen.

  Tidligere enn Storbritannias exit fra EU, konkurreringsregulering for globale eller paneuropeiske selskaper pleide å gjøres gjennom Brussel.

  Google har blitt truffet sms lån på minuttet en erstatning av konkurransebøter av den europeiske prisen over tid, på siden av € 1. 49 bn (£ 1. 28 bn) storslått i 2019 for å blokkere rival online søkeannonsører.

  Fb gjennomgår i tillegg konkurransehandlinger i USA fra føderale regulatorer og mer enn 45 utbryter påtalemyndigheter som anklager det sosiale sms lån på minuttetieselskapet for å ta ulovlige handlinger for å informere motstandere og kvele konkurransen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *