(Bloomberg) – Fb Inc. og Google kom under skudd på en kongress som lyttet til for innvirkningen deres sosiale sms lån på minuttetier og produkter har på yngre folk, sms lån på minuttet lovgivere som setter pris på Fb som vet om et unikt merke. app for yngre folk og YouTubes karakteristikk som serverer en kontinuerlig tomme av videoer.

Under en lytting til sentrert om desinformasjon og ekstremisme, presset lovgivere Fb-konsernsjef Designate Zuckerberg og Sundar Pichai, administrerende direktør i Alphabet. Inc. og Google, som eier YouTube, for å svare på spørsmål om hvorvidt varene deres er designet for å hjelpe yngre folkeavhengige og utgjøre en mulighet for deres pent-værende.

“Dine plattformer er min mest oppsiktsvekkende frykt som foreldre, ”erkjente representant Cathy McMorris Rodgers, en republikan i Washington og mor til tre yngre folk på college. “Min mann og jeg sliter sms lån på minuttet de gigantiske teknologikampene i husstanden vår hver dag. Det er en kamp for deres mønster, en kamp for deres mentale helse, og innenfor slaktet, en kamp for deres sikkerhet. ”

Teknologiledere ansett sammen sms lån på minuttet Twitter Inc.-sjef Jack Dorsey torsdag før bidragsytere av to US Residence Energy and Commerce underkomiteer for lengden på en digital lytting til som dessuten undersøkte hvordan sosiale sms lån på minuttetieselskaper politiserer løgn på Covid – 19, vaksiner og valget. Spørsmål om den mer enn 5 timers lange lyttingen til adresserte aspekter som starter fra US Capitol-opptøyer til bedriftsmangfoldsrapporter, men et emne som dukket opp igjen og igjen, pleide å være om de oppnådde gigantene lenger har nok til å tilby beskyttelse til yngre folk fra de uegnet resultatene av deres tjenester og produkter på deres mentale helse og privatliv.

Det topartsangrepet fra lovgivere sms lån på minuttet hensyn til gjennomføring av sosiale sms lån på minuttetier på yngre folk markerte en opptrapping i en inngang. av bredere innsats for å tøyle innenfor de tekniske gigantene. Mens lovgiverne presset lederne aggressivt på nødene, har de hittil tilbudt lite element om hvordan de vil støtte våken over selskapets tjenester og produkter for tenåringer.

Flere lovgivere siterte nyheten tidligere denne måneden som Fb bygger en versjon av sin forsikringsdelings-app Instagram spesielt for yngre folkemunne enn 13 — et alderssamfunn som for øyeblikket er forbudt å bruke mange av sosiale sms lån på minuttetier bredt sine tjenester og produkter. På forhånd lanserte Fb Messenger Children, som er en versjon av bedriftens meldingsapp for før tenåringer som presenterer eldre potensialet til å hjelpe faner om deres yngre folks handlinger overfor leverandøren. Google har videre opprettet en egen YouTube Children-app for å tilby tryggere, barndomsorientert videokonflikt.

Representant Bob Latta, en republikaneren i Ohio, spurte Zuckerberg om Fb ikke lenger skulder halvparten av skylden for en mindreårig jentas selvmord etter at en mann viste en kompromissfull forsikring fra henne til sine sms lån på minuttetarbeidere på det sosiale nettverket.

Zuckerberg erkjente at det pleide å være “en ekstremt trist legende”, og erkjente at hans selskap bærer ansvar for å produsere programmer for å kvitte seg sms lån på minuttet den mer eller mindre tvisten. I en annen erstatning forsøkte han å fremheve de rettferdige riktige sosiale sms lån på minuttetia kan gjennomføres når det muliggjør meningsfulle interaksjoner.

“Å bruke sosiale apper for å få kontakt sms lån på minuttet variert folk kan ha avgjørende fordeler for mental helse,” erkjente Zuckerberg .

Representanten Bill Johnson, en republikaneren i Ohio, sammenlignet Fb og Googles varer rettet mot yngre folk sms lån på minuttet tobakkbedrifter som fremmer sigaretter til barndommen. Han hevdet at farer for yngre folk i lang tid er en av årsakene til at kongressen fortjener å ha løsninger som demper et ekte forsvarer som beskytter webplattformer fra søksmål over tredjemanns tvist heter Piece 230 av lov om kommunikasjonsanstendighet av 1996.

“Ved å la gigantisk teknologi karakterisere seg under Piece 230 som den er, vil vi å la disse selskapene få våre yngre folk hekta på deres skadelige varer for at de har fortjeneste, ”erkjente han. “Immense tech gir i utgangspunktet våre yngre folk en tent sigarett og håper de beholder avhengighet for eksistens.”

McMorris Rodgers kritiserte potensialet i teknologibedrifters algoritmer for å løse det yngre folk søker på nettet, og lenker. det ansvaret sms lån på minuttet ansvarsforsvaret som ble tilbudt av Piece 230.

“Over 20 år siden, før vi visste hva Immense Tech ville endre seg, Kongressen ga deg ansvarsbeskyttelse. Jeg prøver å vite, hvorfor utføre deg under å fortjene disse beskyttelsene i dag? ” erkjente McMorris Rodgers, komiteens høye republikaner. “Hva vil det bli kvitt din utstillingsdukke for å avvikle å skade yngre folk?”

Massachusetts-demokrat Lori Trahan lurte på konsernsjefene over det hun kjente som selskapenes “manipulerende monteringsaspekter som skulle hjelpe dem hekta, ”tilsvarer automatisk avspillingskarakteristikken på YouTube, som ruller en seer sms lån på minuttet en gang til en helt unik video når en slutter. Hun lurte på Zuckerberg om Fb ikke lenger ville muliggjøre “uendelig” rulling og potensialet for å legge til filterresultater på bilder i den unike Instagram-appen for yngre folk. Zuckerberg erkjente at Instagram Children ikke desto mindre er i et tidlig mønster, og at bedriftene har et gap i sikkerhetstiltak som halvparten av den retningen.

“Denne komiteen er klar til å lovfeste for å tilby beskyttelse til våre yngre. folk fra din ambisjon, ”erkjente Trahan. “Det vi har vanskelig for å forene, er at du offentlig kaller for lov – som kommer som ekstremt anstendig og verdifull – du planlegger din påfølgende sukkegrense som på villspiss retter seg mot våre yngre yngre folk.”

Sosiale sms lån på minuttetietjenester og produkter fokusert på yngre folk og tenåringer har videre fanget blikket til Federal Swap Commission, som har bøtelagt selskaper for brudd på yngre folks retningslinjer for personvern. I 2019 gikk YouTube sms lån på minuttet på å betale en erindringsbok $ 170 million fantastisk for å unnlate å avskaffe foreldrenes samtykke i å samle inn data om yngre folk under

. FTC har dessuten snakket sms lån på minuttet Fb etter at det tidligere ble avslørt en feil som tillot noen yngre folk å prate sms lån på minuttet folk deres gamle ikke hadde lisensiert.

Representant Kathy Castor, en demokrat i Florida, spurte Pichai og Zuckerberg hvor store penger selskapene deres avskaffer ved å fremme inntekt bevist for yngre folk.

Pichai erkjente at yngre folk ikke har lov til å bruke det meste av Googles varer. Da Zuckerberg svarte Castor sms lån på minuttet identisk avståelse, avbrøt lovgiveren konsernsjefen.

“Alle foreldre er klar over at det er yngre folk under 13 på Instagram, ”erkjente hun. “Temaet er det, og at sinnet og det sosiale mønsteret til våre yngre folk likevel utvikler seg i en yngre alder.”

Castor lovet å forbedre retningslinjene for å bevare yngre folk online. Ved utgangen av året introduserte hun en faktura som per sjanse ville styrke Young folks Online Privacy Protection Act til kraftselskaper for å ha råd i samtykke fra folk under alder 18 før de samlet eller delte deres personlige data.

“Fordi disse plattformene ikke lenger har kjent det, har de tjent på det, vi skal forbedre loven,” erkjente hun.

For flere artikler som dette, kan du fokusere på oss på bloomberg.com

Abonner nå for å bevare deg frem sms lån på minuttet de mest avhengige av bransjens nyhetskilde.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *