Yahoo Finance Tech Editor Dan Howley slutter seg til Yahoo Finance for å avbryte ideene sine om den massive tekniske høringen som Fb, Twitter og Alfabetets administrerende direktører vitner for Congresas.

Video Transcript

SHAWNA SMITH: Du forestiller deg høringen. De tar en rask ødeleggelse. Velkomsthjelp til “Yahoo Finance Live.” Jeg er Shawna Smith, sammen sms lån på minuttet min programleder Adam Shapiro, og du har også hørt på konsernsjefene til Fb, Twitter, fra Google akkurat her de siste timene, og har svart på lovgivernes spørsmål nøyaktig om hvordan disse filene sprer seg på plattformene sine.

Og Adam, de har snakket om en rekke forhold. Jeg foreslår at det har vært alle ting fra fragment 230 til hvordan de bemerker algoritmer for å indikere kunngjøre hvoretter hele teknikken til rollene de utførte innen Capitol opprørshjelp 6. januar.

ADAM SHAPIRO: Det er ustabil. Det hadde også vært massevis av spørsmål om algoritmene, som muligens kanskje ville være utstillingsdukken for disse byråene. Vi opprettholder nå dette feltet innen det forrige da vi nå snakket om – det pleide å være den dokumentaren fra nedslitte innsidere hos disse gigantiske teknologibedriftene som diskuterer hvordan de forbedrer seg. Mens du presser på en ting eller ser på en ting, får du mer av den ene tingen.

Så det var spørsmål fra forskjellige kongressfolk om det. Mike Doyle, som er en demokrat fra Pennsylvania, snakket om det, se, vi vil muligens kanskje godt opprettholde muligheten til å revidere autoriteten din til teknologiene dine. Han snakket før om tømming i spredningen av desinformasjon. Deretter snakket han om, sitat: “Vi vil lovfeste for å opphøre dette. Innsatsene er presise for overdrevne.”

Så teknologiledere slår som forventet. Likevel stedet Kongressen går sms lån på minuttet, her er de neste søkefilene fra, vakre, Shawna?

SHAWNA SMITH: Ja, presist . Jeg foreslår at det er de enorme søkefilene fra akkurat her, nøyaktige når det gjelder nå vi opprettholder sett mange av disse høringene før. Ikke desto mindre er de enorme søkefilene ned fra alléen hva dette innebærer for fremtidige lover hvis og når vi muligens kanskje kanskje vel kan tenke oss en ting om det.

Ikke desto mindre la vi vinne for vår tekniske redaktør. , Dan Howley, som tydeligvis har fulgt nøye sms lån på minuttet på denne høringen for oss. Og Dan, jeg fnyser, hva er det par ting som sannheten er som skiller seg ut for deg fra det vi nå har hørt de siste par timene?

DAN HOWLEY: Ja, noen få ting ser ut til å skille seg ut, friluft av Jack Dorsey som tvitrer alt via høringen og slags tar bilder hos lovgivere mens de fortsetter å streve for å søke filer fra ham . Det har vært mye dialog utenfor porten om velferden til barn og planen de blir behandlet i på sosiale nettverk, som muligens kanskje godt kan være tilgjengelig og planen byråene prøver å kjøpe dem hekta.

Det pleide å være diskusjon om Ticket Zuckerberg og Instagrams begynnende Instagram for barndommen, som muligens i det hele tatt ville være for folk under 13 å gjøre en kommentar til Instagram. De varsler at de er rolige når de sjekker ut faser, til og sms lån på minuttet antar, så det kommer ikke nødvendigvis til å dukke opp når som helst snart, hvis det i det hele tatt gjør det.

Det pleide å være diskutere YouTube TV – eller, beklager, YouTube Formative år – sms lån på minuttet Sundar Pichai og hva det er laget av. Han snakket om det, se, her er det en ting vi legger fra hverandre programmeringsveiledning på, Sesame Motorway, ting ved siden av disse linjene.

Så da er det faktisk en av de bemerkelsesverdige tøffere trådene som vi ser akkurat her – nå ikke veldig uovertruffen substantiv dialog om hva som egentlig skal avsluttes sms lån på minuttet feilinformasjon og desinformasjon – mye av den samme formen for politiske snakkende ingredienser som nå vi opprettholder sett i forrige om såkalt konservativ bias, som , igjen, vi har faktisk ikke sett noe bevis på. Ikke desto mindre er det bevis for det motsatte, innen det forrige, introdusert fremover, og samtaler om spredning av avsky tale og ting ved siden av disse linjene ble introdusert.

De helt forslagene som vi nå opprettholder har at sannheten er at søkeforslag opprettholder oppnåelse fra de tre konsernsjefene, sms lån på minuttet Zuckerberg som sier: se, det burde være begrensede endringer i fragment 230 for betydelige selskaper, nå ikke små selskaper, sa Sundar Pichai at det ønsker å være litt ekstra åpenhet for diversifiserte ting som teknologibedrifter slutter, hvorpå Jack Dorsey presser frem det han kaller sitt Blue Sky Initiative på Twitter. Og det er en form for et forslag til en åpen kildekode-form for oppsett for sosiale nettverk som folk muligens kanskje kanskje også vil kunne være verdt mer ekstremt som måter som algoritmer kryper.

Så nå ikke enestående faktisk substantiv, til og sms lån på minuttet antar at vi faktisk ikke ventet på å se noe ved siden av linjene sms lån på minuttet en høring av dette oppsettet uansett.

ADAM SHAPIRO: Dan, det var også mange spørsmål om rollen som de sosiale sms lån på minuttetiebyråene muligens kanskje også kunne opprettholde, utført i løpet av 6. januar-opprøret ved det amerikanske hovedstaden. Og jeg pleide å være uvanlig – på garn av de faktisk, har jeg, var det ikke Dorsey som sannheten er snakket om, visst, Twitter hjalp til – nå ikke sms lån på minuttet vilje, kanskje, allikevel snakket han sikkert, i å ta halvparten i en jobb i angrepet på Capitol?

DAN HOWLEY: Ja, det pleide å være spørsmål som gikk igjen og videre om hvorvidt feilinformasjon er– eller at disse nettstedene er ansvarlige for feilinformasjon eller at de tillater det å spre seg. Og ja, Dorsey har tilsynelatende vært den helt som er villig til å presentere sikre eller ingen løsninger. Uansett om han gjør det på garn eller ikke ønsker han å oppnå dette sms lån på minuttet eller på garn av han tror dem – har jeg, for det meste fragment, en tendens til å ha dem. Ikke desto mindre pleide han å være den mest åpne for å bemerke at, ja, plattformen kanskje kanskje også ville være svak for spredning av feilinformasjon. Og det er derfor de søker å streve mot det.

Disse plattformene er tydelig svake i strategier for å spre desinformasjon, feilinformasjon og avskyr tale. I alle andre tilfeller ville de ikke ha denne høringen å åpne for, og de ville nå ikke opprettholde funksjoner internt for å opphøre det. Ikke desto mindre for Jack Dorsey å oppnå hjelp og varsle, se, visst, det ville oppstå, og vi søker å opphøre det, jeg har det er forfriskende å se, til et stadium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *