Av Foo Yun Chee

BRUSSEL (Reuters) – Utkast til prinsipper rettet mot retningen i energien til Fb Inc, Alphabet Inc-enheten Google, Amazon.com Inc og Apple Inc må være det mest fantastiske målet for disse amerikanske teknologigigantene, uttalte en av EUs lovgivere som signaliserer et tøffere standpunkt enn EUs antitrustregulatorer.

Foreslått av European Competition Commissioner Margrethe Vestager gjenværende år, Digital Markets Act ( DMA) kan mer enn sannsynlig tvinge amerikanske teknologigiganter til å alternere sine lukrative alternative objekter og sørge for et jevnt spillmiljø for mindre motstandere.

DMA definerer online portvakter som firmaer sms lån på minuttet mer enn 6,5 milliarder euro. (8 milliarder dollar) i årlig europeisk omsetning de resterende tre årene eller 65 milliarder euro i markedsstempel det gjenværende pengeåret, og som gir en kjerne-plattformtjeneste på minst tre EU-steder.

Slike kriterier kan mer enn sannsynlig utforme nær massiv EU og asiat teknologibedrifter bortsett fra amerikanske motstandere.

Denne inntektsgrensen vil bli privat for å bli rangert opp til 10 milliarder euro og markedsstemplet til et minimum 100 milliarder, uttalte EU-parlamentets lovgiver Andreas Schwab, som leder filen for EUs fysikk, i en rapport.

“DMA vil være privat for å være tydelig fokusert på de plattformene som spille et utvilsomt mål som portvoktere som har den dimensjonen og deres innflytelse på det indre markedet, “skrev han i sin rapport.

” Til nå er det akseptabelt å forstørre de kvantitative terskler og legg til … at de er selskaper som ikke lenger er de mest fantastiske, men som et minimum to kjerneplattformtjenester, “uttalte Schwab.

EUs konkurransetilsyn vil være privat for å være klar til å utpeke i en måned som portvaktene vil være private for å være miljø mot prinsippene i stedet for den foreslåtte tremånederslengden, uttalte han.

Schwab foreslo også å styrke en sjekkliste over gjør ikke dilemmaet fra kommisjonen, blant annet en opphør for tekniske giganter å favorisere deres veldig hengende tjenester på plattformene eller høste data fra plattformene for å konkurrere sms lån på minuttet sine alternative brukere.

Stortinget, som har også to andre komiteer som ser på utkastet til prinsipper, mål for å gi en oversikt over et generelt rom ved utgangen av dette året og åpne forhandlinger sms lån på minuttet lokasjoner i EU neste år.

($ 1 = 0 . 8175 euro)

(Rapportering av Foo Yun Chee; Klipp av David Gregorio)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *