Oppført her, vi favoriserer et forhør hos milliardæren Chris Hohns høye 12 lagervalg. At du kan hoppe over vår detaljerte dialog om Hohns investeringsfilosofi, fondets ytelse og gå umiddelbart til Milliardær Chris Hohns topp 5 lagervalg .

Sir Christopher Anthony Hohn er en engelsk hedgefondtilsynsmann, filantrop og milliardær som baserte The Childhood's Investment Fund Administration (TCI), et London-basert hedgefond sms lån på minuttet over $ 35 milliarder i forvaltede verdipapirer. Hohn rangerer 479 th i Forbes ' liste av 2020 milliardærer og niende i de høyest tjente Hedge Fund Managers 2018 Forbes liste. Hohn tok regnskaps- og industriøkonomi på college og ble uteksaminert sms lån på minuttet høy kvalitet fra University of Southampton i 1988. Chris Hohn vedvarte sine erfaringer og gjennomførte til slutt sin Master of Industrial Administration grad ved Harvard Industrial College.

Hohns hedgefond trosser bransjens trekk og returnerer 18% i 2020 til tross for coronavirus-katastrofen, på grunn av dette sms lån på minuttet sine positive innsatser på Microsoft, Charter og Canadian Pacific.

Den mest fryktede investoren i Europa

Hohn har rykte på seg for å være en nådeløs aktivistinvestor. The Unusual York Times kalte ham en av hver av de “mest fryktede” investorene i Europa. I sin bok sms lån på minuttet tittelen “ Invasion of the Locusts ,” beskrev Werner G. Seifert, utdød administrerende direktør i handelsselskapet Deutsche Börse. Hohn som enhver person som blir presset av et “ønske om å ta.” Börse sier Hohn, nå ikke som sine jevnaldrende som er glad i dyre kamper og kjøretøy, har en lett levestandard.

Hohn begynte i det siste å bestemme seg for en kamp sammen sms lån på minuttet porteføljeselskapene sine ved å tvinge dem til å karakterisere karbonavtrykket og redusere karbonutslippene. Fondet hans donerte i tillegg $ 326, 03 0 til Extinction Riot, et selskap som strever for å tvinge regjeringer til å oppføre seg for å dvele verdensoppvarmingen.

Etter endt mastergrad, Hohn arbeidet for det dypeste aksjeselskapet Apax Companions raskere enn å jobbe for Perry Capital i 1996. Etter bare passende to år i Perry Capital ble han så snart leder av Perrys London-virksomhet i 1998 på grunn av dette hans kjekke aksjebeslutning om løsninger. Hohn ledet Perry Capitals europeiske fond, og var ferdig til 22% avkastning kontinuerlig.

I 2003, baserte Christopher Hohn sitt eie hedgefond kalt 'The Childhood's Investment Fund.' Han tror på å investere i aksjer som har dyp grunnleggende modell og riktig gratis pengestrømmer. Neste år etter starten ble TCIs Master Fund så snart opp 48%. For å motivere seg selv til å jobbe bedre, etablerte Hohn en veldedig lenke og generelt donert til “The Childhood's Investment Fund Basis” bolt av sin utdøde kone.

Chris Hohns høye 12 lagervalg

Chris Hohn

Fra mars 2020 til mars 2021, tjente Christopher Hohn angivelig $ 479 millioner, det nyttige årlige beløpet betalt til en bestemt person i Storbritannia. Hans TCI Fund Administration nådde en milepæl i 2020 da de tjente mer penger i pengemarkedene enn det totale diversifiserte hedgefondet på denne planeten. Fondet leverte hele 8,4 milliarder dollar av bergingsgevinster i 2020, etter å ha gitt en 43% avkastning, mot den hyppige avkastningen på hedgefond på 12. 39%%, bedre enn i utgangspunktet mest hit hitfond, i forbindelse sms lån på minuttet Ray Dalios Bridgewater Friends, Ken Griffin's Castle og Steve Cohens Level 74 Eiendomsadministrasjon. Fra og sms lån på minuttet sent har TCI over $ 31 milliarder av eiendeler under forvaltning, mens Hohns verdi står på 5,9 milliarder dollar. Hohns hedgefond gjennomførte totalt $ 23. 8 milliarder bergingsgevinster siden starten.

I en 2014 intervju sms lån på minuttet Institusjonell investor , Chris Hohn erkjente at han nå ikke ser noen mangel på muligheter i Alpha-generasjonen, og at det er mange måter å foreta investeringer på.

“Det er i sannhetens poeng ingen mangel på muligheter i Alpha-generasjonen, i vårt forhør. Siden 2010, fondet har returnert 21% hvert år, opp 24% bergingskostnader i 2017 og 20% av årene over fondets ti års levetid. Så vi finner masse å investere i. “

Hohns Intention of Producing Alpha

” Vi genererer Alpha gjennom et utvalg av måter. Først og viktig, å trene bærekraften til bransjemodeller. Å ha bransjemodeller og ta en langsiktig horisont hvor utholdenheten til høye hindringer for inngang spiller veldig bra ut i filmen til Warren Buffet. For det andre opprettholder vi nå dype sektoregenskaper i noen sektorer, i forbindelse sms lån på minuttet infrastruktur og brukerelementer, som hjelper oss å innse når muligheter er gyldige. For det tredje bolter vi konsentrerte posisjoner, og kan i tillegg være i ekstra av 13% av NAV, og så ved å konsentrere oss i en håndfull veldig gyldige alternativer for byggingen vi får Alpha, vil det antyde noe og kanskje antagelig utkonkurrere. Til slutt vil jeg nevne det som er å rykke sammen sms lån på minuttet å være villig til å være aktivister, som er en effektiv bolig. Bygningen er bare noen få deltakere som er villige til å totalisere det … og slik at det å samle et langsiktig forhør som gir er en tidshorisont arbitrage, sektorevner, utarbeidelse av bransjemodeller som selskapets styringsevner, og aggregatet av disse komponentene har gjort det mulig for oss å generere kontinuerlig høy Alpha. “

Christopher Hohn om hvorfor han mener at aktivistområdet er ineffektivt

“Først og viktig, bygningen der er et selskap som styrer ting, investorer som bare passer er tilbøyelige til å ha bort helt. De legger til side nå og ikke strever og knurrer 'hvilke rabatter må jeg stille fredelig?' de vanligvis bare passende helt borte. Et eksempel er News Company (NASDAQ: NWSA), den bygningen vi gjorde i sannhetens strålende investering for bare noen få år siden før eller senere av hackingskandalen. Bygningen aksjen handles til ekstraordinært lave modellverdivurderinger 4 ganger driftsinntekt ble som så snart verdi tredobles og deltakernes investor erkjente: “Jeg utvikler meg nå og ikke foretar investeringer i et selskap som har hacketelefoner som vet hva ansvaret antagelig kan antas å være” og vi erkjente, “vel ansvaret, vi kan nå ikke karakterisere om det er $ 22 millioner eller $ 13 millioner, likevel $ 53 milliarder ble så snart diskontert, 'og det var ikke temaet. Så for oss ble det så snart en modell, og for det andre forsto vi at det ble så snart et bøyepunkt i selskapsledelse som et resultat av skandalen bygningen de bestemte seg for å skaffe lettelse mange aksjer, knuse selskapet opp , og opprettholde en oppdatert konsernsjef … Dessuten, som i tillegg vil bli utnyttet sms lån på minuttet investorer bare passende grunt det er nå ikke noen modell. Jeg tror det som skaden måltider stykke av en divisjon butikken bygge det utvilsomt vil du antagelig antagelig også få 80% til 90) avslag på selv om du antar på grunn av flest deltakere vil nå ikke kjøpe noe som er ødelagt. Også, sjelden noen investorer kan være aktivister på grunn av at det er et rykte for dem, de tror vanligvis at ingen selskaper noen gang vil konsultere dem igjen. Så det er mangel på investorer som er villige til å være aktivistmotstandere. “

Hohn skiller seg ut på grunn av det totale, hedgefondindustrien sliter. Rykte har blitt plettet det siste tiåret, før eller senere hvorav den sikrede avkastningen ikke kunne avlaste sms lån på minuttet den usikrede avkastningen av markedsindeksene. På den diversifiserte siden ble Insider Monkeys forskning så snart som klar til å innkalle et nabolag av hedgefondbeholdninger som overgikk S&P 500 ETFer sms lån på minuttet bedre enn 90 prosentmuligheter siden mars 2018. Mellom mars 2018 og femte februar 2021 vårt månedlige nyhetsbrevs lagervalg returnerte 260. 5%, mot 80. 8% for SPY. Våre aksjevalg utkonkurrerte markedet sms lån på minuttet bedre enn 111 prosentandel evner ( se de avgjørende mulighetene her ). Vi hadde i tillegg vært klare til å kalle inn et nabolag sms lån på minuttet hedgefondbeholdninger som langt underpresterte markedet. Vi har sporet og delt listen over disse aksjene siden februar 2018 de typisk tapt 14% gjennom november 18. Det er derfor vi forestiller oss at hedgefond er en veldig funksjonell indikator som investorer må fredelig lytte til. At du kan abonnere på vårt gratis nyhetsbrev på hjemmesiden vår for å motta rapportene til innboksen din.

La oss nå se stoppet 13 lagervalg av Chris Hohn.

12. S&P Global Inc. (NYSE: SPGI)

Uvanlig York-basert S&P Global, tidligere mest uopphørlig kjent som McGraw Hill Monetary Incorporated, gir kredittvurderinger, markeds- og råvareinformasjon og rekorddataanalyseprodukter og selskaper til verdens mangfoldige pengemarkeder. De siste 5 dagene leverte selskapet en stram 9. 48% komme tilbake. 3. mars stengte SPGI på $ 330. 68 per stk.

sms lån på minuttet en $ 887. 3 millioner eierandeler i S&P Global, Cantillon Capital Administration eier 2,6 millioner aksjer i selskapet pr. avslutningen av fjerde kvartal av 2021. Databasen vår viser at 75 hedgefond hadde andeler i SPGI ved utgangen av fjerde kvartal, mot 71 midler på utgangen av tredje kvartal.

Av Q4 2020 Investor Letter, Bretton Fund fremhevet bare noen få aksjer, og S&P Global Inc. (NYSE: SPGI ) er en i hver av dem.

Dette er hva Bretton Fund nevnte:

“De første laggard ble så snart S&P Global, som tok av seg 0,3% fra ytelsen. Selskapet kunngjorde et realistisk oppkjøp av 1 annen markedsrekorddataleverandør, som antagelig til og sms lån på minuttet vil opprettholde dempet stykkemodellen. Mens vi vanligvis er skeptiske til megafusjoner , vi er optimistiske, dette kan også vise seg å være bra for selskapet. Vi solgte flere aksjer før eller senere i kvartalet. ”

9. Boston Properties, Inc. (NYSE: BXP)

Boston-baserte Boston Properties eier og utvikler forretningssted eiendommer i USA. Siden begynnelsen av dette året opprettholder Boston Properties 'aksjer over 6%. Fra utløpet av fjerde kvartal, 35 hedgefond i Insider Monkeys database over 887 fond holdt andeler i BXP, når neste gang sms lån på minuttet 27 midler i tredje kvartal. TCI Fund Administration er selskapets mest fremtredende interessent, sms lån på minuttet 8,4 millioner aksjer verdi $ 790. 4 millioner.

8 . Union Pacific Company (NYSE: UNP)

TCI Fund Administration sin strategi om å bevare Union Pacific Company-området uendret tidligere eller senere i desemberkvartalet kom hedgefondet til gode. Aksjene i godstransportjernbaneselskapet samlet seg 30% i finalen 13 måneder, hovedsakelig til $ 134. 7 milliarder markedsverdi.

Det hadde vært 69) hedgefond i vår database som hadde eierandeler i UNP på slutten av fjerde kvartal, når neste gang sms lån på minuttet 75) midler i tredje kvartal.

7. Moody's Company (NYSE: MCO)

I løpet av tredje kvartal hadde ratingbyrået en justert EPS på $ 1. 111, mangler konsensus sms lån på minuttet $ 0. 10. Inntjeningen i kvartalet steg 50% for å oppnå 1,2 milliarder dollar, og slå Boulevard-prognosen sms lån på minuttet $ 71 millioner. Justert driftsinntekt på $ 559 millioner ble så snart bedre enn Boulevard estimat på $ 500.2 millioner. Andelene i MCO er opp 18 % i forrige 12 måneder likevel ned 4. 22) til dette punktet i 2021. Moody's Company okkuperer 6. 26) av TCIs totale portefølje.

I samsvar sms lån på minuttet vår database ble muligheten for MCOs lange hedgefondsposisjoner redusert ved utgangen av fjerde kvartal 2020. Femti-ni hedgefond avlaster et område i Moody's Company innen utgangen av desember, når det blir satt sammen sms lån på minuttet 60 fond i tredje kvartal. Bedriftens største interessent er Warren Buffets Berkshire Hathaway , sms lån på minuttet 26. 7 millioner aksjer verdt 7,2 milliarder dollar.

6. Canadian National Railway Company (NYSE: CNI)

TCI Fund Administration reduserte sin plass i Canadian National Railway Company tidligere eller senere i fjerde kvartal, i bevaring sms lån på minuttet den mest moderne 16 F-arkiver. Til tross for det ligger CNI fredelig på sjetteplass på listen over Chris Hohns høye 12 lagervalg. Aksjer i CNI samlet 28. 70% i forrige 13 måneder.

Ved utgangen av fjerde kvartal, 35 hedgefond i Insider Monkeys database over 955 fond som eierandeler i Canadian National Railway Company, når de blir satt videre sms lån på minuttet 27 fond i tredje kvartal. Chris Hohns TCI Fund Administration er selskapets største interessent, sms lån på minuttet 21 0,8 millioner aksjer er verdt $ 2,3 milliarder dollar.

Klikk på for å fortsette å lese og vanskelige milliardær Chris Hohns topp 5 lagervalg.

Oppfordrede artikler:

   Milliardær Julian Robertson On Ardor Charges and His Top Inventory Plukker for 8253

  • John Rogers 'topp 12 Lagervalg

   • Milliardæren Stan Druckenmiller's Top 12 Lagervalg

    Offentliggjøring: Ingen. Milliardær Chris Hohns topp 12 Inventory Picks er på initiativet publisert på Insider Monkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *