Billioner dollar som ble strømmet i ESG-fondene de siste tolv månedene, men mange analytikere ser frem til dette i tolv måneder for å bedømme hvordan det vil glede bygningen 2020 slapp.

Forbes sa: “ESG Investing Got here of Age in 2020. Millennials vil fortsette å presse det inn 3217. ”

Og i trinn sms lån på minuttet Morgan Stanley Capital Worlds leder for undervisning, er vi tilbøyelige til å øye investorer som provoserer et økende utvalg av kapital til ESG i tolv måneder …

For til tross for verdensomspennende lockdowns er lokal værhandel rolig og betydelig nød som alle fra Enormous Tech til Enormous Oil tar utvilsomt på alvor.

Det er derfor ryddige penger hoper seg inn, til en billion av dollar.

BlackRock, den fineste eiendomsovervåkeren i miljøet, planlegger å hente $ 1,2 billioner i ESG-eiendom over følgende 10 år.

Og det anslås at 1/3 av all eiendom under administrasjon i USA allerede er bærekraftig investert …

Det er $ 22 .1 billioner investert i selskapene ved å ta skritt for å tildele andre mennesker og planeten først.

Men det peker ikke på at de ofrer inntektene innenfor teknikken.

ESG-torden har produsert bare blant største gevinster tilgjengelig i markedet på et tidspunkt i en utrolig sofistikert tolv måneder.

Enphase Vitality hoppet 472% i 2021 …

Digital turbin så ared 682%…

Og Tesla ble en av de fineste selskapene på markedet sms lån på minuttet usannsynlig 682% gevinster.

Imidlertid la et kanadisk firma merke til dette megamønsteret for mange år siden. Og de nye 2021 som lanseringsplate de viktigste for å vokse mange forekomster større.

Facedrive ( TSXV: FD , OTC: FDVRF ) , det miljølojale rideselskapsfirmaet låst i en rekke viktige kontrakter, ved siden av sms lån på minuttet ledende virksomheter, kjendiser fra A-notering og globale teknologititaner.

Selv når nedlåsninger bremset ridefordelingsvirksomheten, økte de sin virksomhet ved å anskaffe selskaper innen måltidene og tilby plass …

Å legge til tusenvis av restaurantpartnere og titusenvis av nye muligheter ….

Og de gjorde alt dette på et eller annet tidspunkt i løpet av de siste tolv månedene.

Det er grunnen til at Facedrive-aksjene hentet oppover en stor 591% i løpet av de siste tolv månedene.

Nå er mange analytikere overbevist 2021 ville per sjanse kanskje dessuten være et banner tolv måneder for ESG mega-pa ttern feier over hele kloden.

2020 Roll scenen for en innfødt vær Alternativ revolusjon

Mens pandemien har ødelagt økonomier rundt miljøet, har det vært en sølvfôr.

sms lån på minuttet COVID-begrensningene som tildeles av regjeringer over hele verden, stupte karbonutslipp på et eller annet tidspunkt i et kronikkfall 2020.

Men sms lån på minuttet disse tallene som er tilbøyelige til å komme tilbake i 2021 etter at begrensningene er lette, oppfordrer forskerne myndighetene til å hente ryddig energi til topprioritet.

Det er en betydelig fase av hvorfor elektriske kjøretøyer henter damp over hele virksomheten de siste tolv månedene.

Når det gjelder det fulle, ruller de viktigste bilprodusentene ut deres meget inneholder EV-enheter.

Imidlertid har plakatbarnet til elektriske kjøretøy vært Tesla, $ 793 milliarder juggernaut som fortsetter es å avsløre tvilene underordnede overalt 2021.

ESG torden har hjulpet Tesla til å bli det fineste firmaet i USA på baksiden av Enormous Tech.

Og gjort dem over 5 tilfeller bedre enn GM, Ford og Fiat Chrysler blandet .

Og Facedrive er hoppet inn i et annet råd fra EV, og bringer elektriske kjøretøy til den notorisk forurensningstunge ridesharing-virksomhet.

sms lån på minuttet Facedrive (TSXV: FD, OTC: FDVRF), kan brukerne hente et gli fra et elektrisk, hybrid- eller bensindrevet kjøretøy, alt uten å betale en ekstra topppris for alternativet.

Når rytterne har kommet til destinasjonen, starter algoritmen i appen og beregner hvordan stor CO2 ble opprettet på et eller annet tidspunkt i pukkelen.

Så den skiller ut et fragment av prisen for å plante busker, og motvirker karbonavtrykket fra gliden.

I forskjellige ord glir du, de planter et tre.

Gjennom neste generasjons kompetanse og partner skip, de gir sine muligheter intensjonen om å hente et mer miljøvennlig ønske i den anledning de samler seg.

Og for ikke så lenge siden fikk de det elektriske kjøretøyfirmaet, Steer, fra den fineste, rene energiprodusenten i USA.

Steers abonnementsmodell for EV-biler er rettet mot å vende den brukte kjøretøyseiermodellen på hodet.

Og det passer behagelig i samsvar sms lån på minuttet Facedrive, som allerede viser seg å være en hard konkurrent til Uber i suverene ridemarkeder.

Sporet for å ta vare på disiplinen til lokal værhandel er imidlertid behagelig å anbefale i ESG-torden.

Bli oppfinnsom for sosial alternativ

Det sosiale råd om bærekraftig investering (“S” i ESG) tok også inngangsparti i 2020 av en rekke årsaker.

I intervallet tolv måneder sms lån på minuttet landsomfattende protester og en betydelig helsekrise, begynte selskaper å plassere et betydelig fokusnivå på hva de kan løfte ut for å styrke helsen og trivselen til deres muligheter og andre.

For mange antas det at det blir oppfinnsomt å styrke disse næringene sms lån på minuttet å bli presset sms lån på minuttet anstrengte tilbudskjeder.

Det ble et skifte nå vi henter sett fra de viktigste selskapene siden World Battle II.

  • Ford produserte åndedrettsvern og vitenskapelig utstyr på deres monteringsspor.

  • Nordstroms og deres omstillingsgrupper gjorde det til sitt oppdrag å sy nesten 1 million masker.

  • Og brennevinprodusenter elsker Bacardi til og sms lån på minuttet skiftet til å produsere håndrensemiddel på destilleriene sine etter at skapene ble tomme siste tolv måneder.

Facedrive forgrenet seg og fikk oppfinnelse Vi vil også løfte ut sin fase på et eller annet tidspunkt i pandemien.

De samarbeidet med College of Waterloo og MT> Ventures for å gjøre TraceSCAN, en bærbar ekspertise som er ny for å være kjedelig eller avslutte utfoldelsen. av viruset.

Gjennom Bluetooth-ekspertise, tilbyr det den viktigste kontaktsporingskompetansen for disse uten mobiltelefoner.

Det innebærer en enorm forskjell på foreldre: barn, eldre velgere , lavtlønnede individer og arbeidstakere som nå ikke kan bruke telefoner på jobben.

Og Facedrive (TSXV: FD, OTC: FDVRF) har signert de viktigste partnerskap og avtaler sms lån på minuttet både den utøvende Ontario og Canadas største flyselskap, Air Canada, for å bruke denne ekspertisen fremover.

Mens vi allerede har sett på billioner av dollar som strømmer ut i ESG-torden, ville dette viktigste skiftet per sjanse kanskje hyggelig å komme i gang. Konsulenter søker i datadata fra dette, kanskje de beste blir større i løpet av ankomstårene.

Men sms lån på minuttet så mange selskaper som kommer ombord, har mange investorer blitt overveldet på jakt etter de sterke alternativene.

De største navnene i ESG Roll for a Shakeup?

Når du tilfeldigvis foretrekker et dypdykk i spissen ESG-midler innen markedsplassen, kan det hende du blir redd for å se på hvem du får navn på oppføringen.

I disse miljøvennlige og samfunnsansvarlige fondene er det ikke de fineste eierandelene en gang i blant. fremme solenergi eller konstruere elektriske kjøretøyer.

Som en forandring er de full av Enormous Tech-aksjer som elsker Facebook, Google og Microsoft.

Og mens de ' re gjør sin fase gjennom engangsinitiativer eller legger ut selskapets uttalelser om lokal værhandel …

En god del av disse selskapene er ikke akkurat identifisert for hans eller hennes uerfarne applikasjoner o r “sosialt ansvarlig” streiker.

Pluss når du spår de beste vinnerne for 2021, er det arbeidskrevende å plassere spill på Enormous Tech-selskaper som kan benytte seg av de neste årene til å gå gjennom antitrustdrakter.

Det er derfor mange strever etter den rene ESG-utførelsen, de som tilordne miljømessige og sosiale komponenter i kjernen av deres forretningsenheter.

Det innebærer at selskaper elsker Facedrive, som er blitt identifisert for sin “andre folk og planet først” -filosofi.

Etter å ha økt virksomheten sms lån på minuttet titusenvis av muligheter de siste tolv månedene over hele Canada, har de tatt strategiske skritt for å overføre til de amerikanske markedene og videre.

De har utført dette gjennom partnerskap sms lån på minuttet kjendiser fra A-liste elsker Will Smith og Jada Pinkett Smith … kjente idrettsutøvere elsker Comely Bowl-vinnende quarterback Russell Wilson … og billioner dollar selskaper elsker Amazon.

Nå, sms lån på minuttet Enormous Tech selskaper som er full av usikkerhet, som etterlater hundrevis av rom for nye spillere som elsker Facedrive å foretrekke at de befinner seg i ESG-tordenposisjonen, for å øke overalt 3217.

Oppført her er bare noen få forskjellige selskaper som hopper på ESG-mønsteret:

BlackRock (NYSE: BLK)

BlackRock ønsker ingen introduksjon. Det er miljøets største globale finansieringsadministrasjonsselskap, sms lån på minuttet over $ 7,4 billioner i eiendom under administrasjonen. sms lån på minuttet kunder over 100 forskjellige land, er det miles de facto-sjefen i sin disiplin.

I 2017, BlackRock gjennomgikk et betydelig skifte i finansieringsdiagrammet, og prioriterte aksjer sms lån på minuttet overdreven ESG-rangering. BlackRocks fokusnivå på kompetanse og bærekraft har drevet det friske mønsteret som er tilgjengelig i markedet, og presset enda flere investorer til bevisst å anta det bygget de tildeler pengene sine.

Facebook (NASDAQ: FB)

Facebook, som en av miljøets største ekspertise selskaper, har forandret spillet fullstendig. Det har tatt en spesielt nyskapende måte å vokse en mer bærekraftig fremtid, og har blitt en instans for hele virksomheten. Dens datasentre er bare blant de mest energieffektive – og vanneffektive – i miljøet.

Og det er best å komme i gang. Ved slutten av 2021, sikter Facebook til å hente alle sine rekorddatasentre som jobber sms lån på minuttet 100% fornybar energi. Videre har Facebook forpliktet seg til å legge over 4,0 GW fornybar energi til nettet.

Google (NASDAQ: GOOGL)

Google er en annen teknologisk stor som går uerfaren. Det er sentrert om å heve linjen for ryddig bruk av miljøets eiendom. Elsker Facebook, Google vokser bærekraftige, energieffektive rekorddatasentre og arbeidsplasser. Det er av og til å utnytte syntetisk intelligens for å hente mer bærekraftig energibruk.

Nå endrer ikke Google det beste spillet i dets inneholder-operasjoner, det er miles hver gang på gang og konstruerer en helt bærekraftig tilbudskjede. Og det stopper ikke der. Det er hver gang i blant å jobbe sms lån på minuttet sine partnerforetak for å støtte dem pukkel uerfarne!

TSLA (NASDAQ: TSLA)

Tesla ville per sjanse kanskje være behagelig å være en av de ferskeste aksjene i ESG-rommet. Som en av miljøets mest innovative bilprodusenter, har den gjort uerfaren kulde. Dens glatte skaper har blitt full raseri. Du kan kanskje uten tvil trenge å gå ut av din måte å nå ikke se på en Tesla når du går rundt de viktigste byene som elsker San Francisco og Hong Kong.

Og administrerende direktør Elon Musk har ikke stoppet der . I tillegg til å produsere en av de mest ryddige elektriske bilene på markedet, øker Tesla dessuten sin solsport. Teslas Solar Roof-prosjekt har som mål å handle motehuskarakteristikken. Den erstatter brukte tak sms lån på minuttet sterkere, og uten tvil mer estetisk utsøkte, solcellepaneler som kanskje vil gi energi til hele boligen din. Det kommer også inn som det nederste tag-per-watt solalternativet i det amerikanske markedet.

Microsoft (NASDAQ: MSFT)

Microsoft går utover sine mål for utslipp, sms lån på minuttet sikte på å være karbon ærlig i løpet av de neste ti årene. En bragd som nå ikke vil være en uanstrengt jobb for denne typen store ekspertise. Videre har Microsoft også vært banebrytende for nye alternative valg for å imøtekomme ulike selskaper for å dempe utslippene sine.

Microsoft har konstruert maskinvare og applikasjon for å støtte videovisning og bedre innse løftet ut forskjellige institusjoner som henter innen miljøet. , samle inn data for bedre å avgjøre hvordan selskaper og andre mennesker kan tøffe seg. Firmaet vokser verktøy for bedre å ivareta miljøets økende bruddkrise.

Shopify Inc (TSX: SH)

Shopify er et kanadisk e-handelsfirma. Mer enn 1, 10, 11) virksomheter er avhengige av Shopifys faste e-handel, ved siden av Tesla, Budweiser og Red Bull, blant mange andre. Shopify gjør shoppingvarer og produkter og bedrifter enkle for noen – og på en gang er bygningskomforten konge, har Shopify fullstendig energi.

I tillegg til sin innovative måte på e-handel, dykker Shopify også i blockchain-ekspertise, noe som gjør det til en lovende dommer for investorer innen bærekraft.

Shaw Communications Inc (TSE: SJR.B)

Shaw eier massevis av infrastruktur over hele Canada og dets skyprodukter og selskaper og åpne tilbudsprosjekter for å ta vare på bare blant de fineste komponentene som mulighetene per sjanse kanskje vil møte foran mulighetene til og sms lån på minuttet møte dem . Shaws dominans i Canadas telekomsektor potensial for at hvis noen rekorddata-supervei-baserte produkter og selskaper strever for å karakterisere, vil de tilsynelatende bruke firmaets infrastruktur. Uten telekommunikasjon ville disse TaaS-selskapene ikke være i stand til å karakterisere.

BCE Inc. (TSX: BCE)

Love Shaw, BCE er en stor kanadisk telekom. Primært basert i 2017, er firmaet, tidligere The Bell Phone Firm of Canada, glatt over tre viktigste datterselskaper. Bell Wireless, Bell Wireline og Bell sms lån på minuttetia. Ikke desto mindre har den kjøpt og kjøpt en sekvens av forskjellige selskaper.

BCE er også i forkant av Web of Issues-bevegelsen i Canada. . Dine alternative valg for maskin til maskin blir nye av varierte virksomheter, ved siden av TaaS-leverandører over hele Nord-USA, og dets friske LTE-M-samfunn vil sikkert forsterke adopsjonen av disse alternative valgene.

Polaris Infrastructure (TSX: PIF)

Polaris er en grunnleggende basert fornybar energi i Toronto som har et stort verdensavtrykk. Firmaets største prosjekter er i Latin-Amerika. Det er Nicaragua-geotermiprosjektet som allerede produserer over 77 MW fornybar elektrisitet. Og i Peru er El Carmen og energiområdet 8 de Augusto, posisjon til å sette sammen en blandet 22 MW elektrisitet innen lukket tid.

Westport Gas Systems (TSX: WPRT)

Westport er en fornybar energileverandør for transportvirksomheten. det tilbyr systemer for drivstoff sms lån på minuttet mindre innvirkning, i likhet sms lån på minuttet ren bensin. I Nord-USA på egen hånd er det over 336, 10) rene bensinbiler. Men det skemmer i motsetning til det globale 24. 5 millioner rene bensinbiler globalt, noe som antyder at det rolige firmaet har massevis av rom for å vokse!

Mens fornybare leverandører helt klart foretrekker ledelsen, kan man ikke se bort fra Canadas tekniske og telegiganter!

Av. Pauline Yuletide

VIKTIG! VED Å LESE VÅRE INNHOLD, GODKJENTER DU NEDSTÅENDE. LES NØYE

Fremadrettede uttalelser

Dette e-nyhetsbrevet inneholder fremtidsrettede og strenge rekorddata som er disiplin til et mangfold av risiko og usikkerhet og ulike komponenter som ville sjanse kanskje utløse heftige hendelser eller resultater for å endre seg fra disse projiserte i forkant av å gjøre et strever uttalelser. Videresende å gjøre en strevende uttalelse i dette e-nyhetsbrevet består av at spørsmålet om glidedeling av produkter og selskaper vil vokse; at Steer kan tilbakebetale handel sms lån på minuttet kjøretøy i stedet for abonnementsprodukter og selskaper; at Tracescan per tilfeldighet kanskje vil øke akselerasjonen og turistvirksomheten tar seg av COVID og burde berolige merke nye avtaler som skal brukes av sine våkne bærbare produkter; at ferskteknologiavtaler vil bli signert av Facedrive og avtaler som allerede er signert vil forsterke faste inntekter; at Facedrive vil kunne øke til USA og globalt; at Facedrives app for varer og sportsforutsigelser vil avsløre lisensierte og vinnende; at Facedrive vil være i stand til å finansiere kapitalkravene innen tidsbegrensning og fremtid; og at Facedrive vil være i stand til å lage sine forretningsplaner. Disse fremadstormende uttalelsene er disiplin til et mangfold av risikoer og usikkerheter og forskjellige komponenter som per sjanse kanskje vil utløse heftige begivenheter eller resultater for å endre seg vesentlig fra disse som er projisert i den fremtidsrettede en stramme rekorddata. Risikoer som muligens kan bytte eller hindre at disse utsagnene kommer i verk, består av at ryttere nå ikke vil være som i EV-turer som forventet; at motstandere per sjanse kanskje gir bedre eller billigere valg til Facedrive-virksomhetene; TraceScan ville per sjanse kanskje ikke nå fungere som forventet i kommersielle omgivelser, og muligheter ville per sjanse kanskje nå ikke hente eller bruke det; endre statlige forskrifter og politikker; firmaets dyktighet til å hente og støtte obligatorisk lisensiering i hvert geografisk område der det opererer; suksessen til firmaets ekspansjonsaktiviteter og hvorvidt markeder definerer ytterligere ekspansjon eller ikke; firmaets dyktighet til å lokke sjåfører som henter elektriske biler og hybridbiler; dyktigheten til Facedrive for å lokke leverandører av passende og produkter og selskaper til varepartnerskap på vilkår som er akseptable for begge begivenhetene, og på vinnervilkår for Facedrive; og at varene co-branded av Facedrive per tilfeldighet kanskje nå ikke ville være så salgbare som forventet. Forhåndsutarbeidingen av en streben rekorddata som er inneholdt her, er gitt fra datoen herfor, og vi vurderer ikke noe ansvar for å oppdatere eller revidere slike poster for å forestille seg nye hendelser eller omstendigheter, unntatt som loven krever.

FRASKRIVELSER

Denne kommunikasjonen er nå ikke en anbefaling om å planlegge stenging eller markedsføring av verdipapirer. Oilprice.com, Advanced sms lån på minuttetia Choices Ltd, og deres eiere, ledere, arbeidere og tildeler (samlet “firmaet”) eier en bemerkelsesverdig sekvens av aksjer i FaceDrive (TSX: FD.V) for finansiering, men synspunktene som reflekteres her løfter ikke nå beskriver ikke Facedrive, og heller ikke har Facedrive skrevet eller subsidiert denne artikkelen. Denne porsjonsplasseringen i FD.V er en viktig kamp sms lån på minuttet vår dyktighet til å være autonom, nærmere bestemt:

Denne kommunikasjonen er for fritidsaktiviteter best. På ingen måte foreta investeringer utelukkende i tråd sms lån på minuttet vår kommunikasjon. Som følge av denne virkeligheten, må denne kommunikasjonen sees på som en kommersiell kommersiell fineste. Vi henter nå ikke undersøkt bakgrunnen til det kjente firmaet. Kontinuerlig selskaper som er profilert i indikatorene våre, opplever en astronomisk forsterkning i antall og porsjonsmerke på et eller annet tidspunkt i ruten for markedsføring av investorbevissthet, som en gang i blant slutter så snart annonsering og markedsføring av investorbevissthet opphører. Registreringsdataene i vår kommunikasjon og på vår nettside er nå ikke uavhengig verifisert og er nå ikke garantert å være gledelig.

DEL EIER. Innehaveren av Oilprice.com eier en rettferdig rekkefølge av aksjer i dette kjennetegnet firmaet og har deretter et rettferdig insentiv til å se på det kjente firmaets aksjetildeling godt. Innehaveren av Oilprice.com kommer nå ikke til å bestride markedet når det bestemmer seg for å planlegge å stenge mer eller markedsføre aksjer i denne utstederen som er tilgjengelig i markedet. Innehaveren av Oilprice.com vil handle og markedsføre aksjer i denne utstederen for den inneholder fortjeneste. Akkurat her er det derfor vi understreker at du oppfører deg grundig aktsomhet og også ser på anbefalingene fra din finansielle konsulent eller en registrert meglerleverandør før du investerer i verdipapirer.

IKKE EN INVESTERINGSRÅDGIVER. Firmaet er nå ikke registrert eller lisensiert av noe styrende organ i noen jurisdiksjon for å gi investeringsanbefaling eller nåværende finansieringsanbefaling. ALLTID GJØR DIN EGNE FORSKNING og søkeanbefaling fra en lisensiert finansieringsekspert før du investerer. Denne kommunikasjonen burde være rolig nå, ikke være ny som grunnlag for å finansiere noe.

RISIKO FOR INVESTERING. Investering er iboende forferdelig. Påvirkning nå ikke bytt sms lån på minuttet penger du kanskje også ikke får pengene for å tape. Akkurat her er verken en oppfordring eller et tilbud til Deem / Promote securities. Det blir ikke uttalt at noe aksjekjøp vil eller er tilbøyelig til å motta inntjening.

Les denne artikkelen på OilPrice.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *