Koronavirusutbruddet er et viktig scenario hele veien gjennom hele verden. På den motsatte siden, midt i den vellykkede krisen, har næringer i forbindelse sms lån på minuttet cloud computing blomstret sms lån på minuttet flertallet av gamle som jobber fra boligen. Selv om utrulling av vaksine har begynt globalt, er quiz for databehandling gjort for oss å holde oss robuste til og sms lån på minuttet før pandemien.

Cloud computing og lagring har gitt videokonferanser, spill, e-handel ser langt -off misjonssamarbeid, online leksjoner, redigering, etc. Det har i tillegg snublet over applikasjoner innen sosiale nettverk, meldingsapper og streamingtjenester. Cloud computing støtter i tillegg organisasjoner i ekstern behandling av relativt mye data, voksende og fungerende nøkkelprogrammer og -tjenester.

Hvordan plasseres Cloud Computing Industry i 2021?

I kjølvannet av pandemien forventes adopsjon av skyteknologi å bekrefte solid forbedring i sektorer der arbeid fra hjemmet hjelper til sms lån på minuttet å forsvare bedriftens positive aspekter. Spesielt forventes det at global måling av cloud computing-markedet vil stige fra $ 371. 4 milliarder dollar 2020 til $ 832. 1 milliard av 2025, ved en CAGR på 18. 5%, per en ResearchAndMarkets.com-historie.

Gartner har visstnok anslått at den person som bruker avvikling på offentlig cloud computing må fjernes 21. 4% i 2021 globalt til totalt $ 304. 9 milliarder, opp fra anslagsvis $ 304. 5 milliarder i 2020.

Integrering av cloud computing sms lån på minuttet AI, store data og IoT vil støtte bedrifter som berører moderne suksessområder innen innovasjon. Går etter en Forrester's Predictions 2021 historie, vil skyenergi stilen bedriftene tilpasser seg den “moderne, ustabile særegenheten” i 2021. Det verdensomspennende offentlige skyinfrastrukturmarkedet forventes å forsinke 36% til $ 120 milliarder i 2021. Det er langt i tillegg antatt at cloud computing vil støtte bedrifter globalt i utvinning i 2021.

Et annet motiv i løpet av ventetiden til cloud computing markedsoptimalisme er usikkerheten rundt koronavirusutbruddet, noe som har resultert i tvetydighet om varigheten av formen på kontanter som arbeider fra boligordrer pålagt av firmaer. Spesielt har World Place of Work Analytics spådd i en historie at ved avviklingen av 2021, 25 – 30% av arbeiderne bestemmer oss for å danne kontanter som arbeider fra å bo så mange dager i uken.

Videre utfører Gartner en økning innen adopsjon av cloud computing-teknologi som en prosentandel av IT-utgiftene etter pandemien. Det anslås at skyen består av 17. 2 % av det totale globale markedet for IT-forbruk sms lån på minuttet 2024 sammenlignet sms lån på minuttet 9,1% i 2020. I mellomtiden forutslo World Files Corporation (“IDC”) i en historie som av 2021 – avvikling, 120% av bedriftene ville sette i kraft “en mekanisme på stedet for å skifte til sky-sentrisk infrastruktur og applikasjoner dobbelt så raskt som før pandemien.”

Skiftet til digitalisering er bestemt på at vi skal bo solid selv etter pandemien, og holde firmaene avhengige av skybaserte baserte helt tjenester for å tvinge den alternative. For å styrke quizen, forventes arbeidsprodukt-boligkonstruksjonen å bo som kan utvikle seg til en hybrid mannequin innenfor den opp-pandemiske lengden.

Mest dominerende Gamers Widinging Cloud Computing Suite

Friske inntjeningsresultater fra Amazon AMZN, Microsoft MSFT og Google-verge Alphabet GOOG dratt nytte av økningen i deres cloud computing-firmaer. Amazons solide skytjenesteportefølje hjelper det sms lån på minuttet å skape kunder. PGA TOUR – samlet sett kalles TOUR – valgte nå ikke så lenge siden Amazon Web Products and services (“AWS”) som sin offisielle skyleverandør. Dette fremhever effektiviteten og påliteligheten til AWS ’revolusjonerende skyvarer og -tjenester.

I tillegg vil et voksende klientell fortsette å tvinge AWS til å forbedre topplinjen, som har endret seg til en integrert del av Amazon. I fjerde kvartal 2020 genererte AWS $ 14. 7 milliarder i inntekter (12) av totale inntekter), som steg 28% 365 dager over 365 dager.

I mellomtiden får Alfabet markedsseksjon innen cloud computing, drevet av utholdenhet i valg av Google Cloud Platform og G Suite. Firmaet har signert mange partnerskap og har åpnet datafasiliteter for å utsette sitt skyavtrykk over hele verden. Alphabet og Cisco lanserte et partnerskap der duoen skal levere en start hybrid sky-løsning. Spesielt økte inntektene fra Google Cloud i fjerde kvartal 2021 48. 6% 365 dager over 365 dager til 3,8 milliarder dollar, og utgjør seks,7% av kvartalsinntektene.

Microsoft utvikler seg i tillegg innen cloud computing-markedet. Gjennom Azure tilbyr den skybasert, helt og holdent løsninger som gir kundene verktøy, tjenester, plattformer og filosofert materiale. Sannheten er at Azures inntekter økte 56% 365 dager over 365 dager (opp 48)% ved konstant forex), drevet av solid økning i forbruket, i utgangspunktet helt basert på bedrift og utvinning hele veien gjennom næringer i 2. kvartal finanspolitikk 2021.

Cloud Computing ETFer for å ta seg av svevende

Akkurat her fremhever vi noen ETF-er som muligens kan skape fra den voksende quizen for cloud computing:

First Have trust Cloud Computing ETF SKYY

Fondet søker finansieringsresultater som generelt tilsvarer verdien og avkastningen, før priser og avgifter, av ISE Cloud Computing Index. Den sporer ytelsen til firmaer som er aktivt fokusert på alternativ skytjenester. Fondet har omtrent 67 verdipapirer i sin kurv, sms lån på minuttet Amazon, Microsoft, Oracle ORCL og Google-Guardian Alphabet som holder posisjoner innenfor hodet 12 beholdninger. Den har AUM på $ 6. 18 milliarder og et kostnadsforhold på 0. 65) (les: 5 ETF-investeringsområder for mars for å forbedre avkastningen).

World X Cloud Computing ETF CLOU

Fondet søker å foreta investeringer i selskaper posisjonert til å ha overskuddet av den økte adopsjonen av cloud computing-teknologi, i forbindelse sms lån på minuttet firmaer som har en betydelig bedrift som innebærer å tilby databehandling Software-as-a-Carrier (SaaS), Platform-as-a-Carrier (PaaS), Infrastructure-as-a-Carrier (IaaS), administrert serverlagringssted og datasenters eksakte eiendomsfinansieringstillit og / eller infrastruktur og maskinvare for sky- og edge-databehandling. Fondet har omtrent 37 verdipapirer i kurven, og har pure-play cloud firmaer fancy Zscaler (ZS) og Shopify (SHOP) holder posisjoner blant hodet 5 flekker. Den har AUM på $ 1. 45 milliarder og en utgiftsforhold på 0. 68% (les: Can Cloud Computing ETFs Care for Soaring?).

WisdomTree Cloud Computing ETF WCLD

Fondet søker å spore verdien og avkastningsytelsen, tidligere enn priser og avgifter, av BVP Nasdaq Rising Cloud Index, en like vektet indeks designet for å måle ytelsen til nye offentlige firmaer, sms lån på minuttet tanke på å overlevere skybasert, helt og holdent basert verktøy til kundene. Fondet har omtrent 41 verdipapirer i sin kurv, sms lån på minuttet Everbridge Inc (EVBG), Wix.Com Ltd (WIX) og Field Inc – klasse A (BOX) holder hodestillingene. Den har AUM på $ 1. 21 milliarder og en utgift forholdet mellom 0. 46% (les: 5 Pink-Sizzling ETFer for å gi dine kjære

Wedbush ETFMG World Cloud Skills ETF IVES

Fondet er designet for å gi inngang til skyinfrastrukturen og skyen “enabler” firmaer, forventes å tvinge den neste 12 år sms lån på minuttet anslagsvis $ 1 billion i skyutgifter. Den søker å gi finansieringsresultater som, tidligere enn priser og avgifter, generelt tilsvarer verdien og avkastningen til Dan Ives World Cloud Skills Top Index. Fondet har omtrent 67 verdipapirer i kurven. Den har AUM på $ 60. 3 millioner og et kostnadsforhold på 0. 68)% (les: Substantial Tech, Tesla & Cloud Computing ETF).

Ønsker viktige ETF-data levert direkte til din innboks?

Zacks 'gratis E-nyhetsbrev for fond vil midlertidig gi deg nyheter og diagnose, for å starte opp til de beste ETF-ene, per uke. Berg det gratis >>


Ønsker du de mest moderne konseptene fra Zacks Funding Analysis? Som for sent kan du muligens også rangere 7 enkleste aksjer for den påfølgende 30 Dager. Klikk for å vinne denne gratis historienOracle Corporation (ORCL): Gratis lagerdiagnosefilFor å lese denne artikkelen på Zacks.com, klikk her.


2025 Zacks Funding AnalysisØnsker du de mest moderne konseptene fra Zacks Funding Analysis? Som for sent kan du muligens også rangere 7 enkleste aksjer for den påfølgende 30 Dager. Klikk for å vinne denne gratis historien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *