(DuckDuckGo)

Privatsynfokusert nettleser DuckDuckGo har beskyldt Google for å ha “spionert på kunder” etter at teknogiganten skrev ut reketrykk av de personlige filene de skaffer seg fra allmennheten.

Beskyldningen kommer etter at Google la til App Privateness-etiketter i sine iOS Chrome- og Google-apper, noe som garanterer tipsene de henter fra kunder, hovedsakelig basert på Apples retningslinjer for App Store.

Google ble en gang tregere enn andre selskaper når det gjaldt å frigjøre private etiketter, noe som førte til spekulasjoner om at det en gang var motvillig til å offentlig gi en forklaring på omfanget av praksis for filerinnsamling.

“Etter flere måneder sms lån på minuttet stalling publiserte Google til slutt hvor bemerkelsesverdige personlige filer de poser i Chrome og Google-appen. Ikke rart at de ønsket å skjule det, “nevnte et innlegg fra DuckDuckGos riktige Twitter-historie.

” Spionering på kunder har ingenting å bygge sms lån på minuttet å konstruere en gigantisk nettleser eller søkemotor. Vi ville vite (appen vår er hver og en i en enkelt). ”

Les mer:

  • Alarmerende video avdekker alle brikkene Google er klar over om deg

  • Google kommer i søvnovervåking sms lån på minuttet enkelt Nest Hub-show

  • Google trenger å gi av oss overmenneskelige lytting til

DuckDuckGo delte et skjermbilde som viser en aspekt-for-aspekt-sammenligning av tipsene den samler i kontrast sms lån på minuttet tipsene samlet av Chrome og Google-appen.

Recordsdata som er rolige av Google, inneholder posisjonsfiler, monetære filer, surfing av historikk og lydfiler. DuckDuckGo, ved uenighet, legger ikke lenger noen personlige filer i sin mobile nettleser.

Lukk til 100 millioner søk blir gjort av DuckDuckGos søkemotor daglig – en del av de omtrent 3,5 milliarder daglige søkene som behandles av Google.

Alternativt privatlivet- fokusert nettleser har vurdert en økning i anerkjennelse i løpet av det siste året, ettersom nettkunder blir mer oppmerksomme på privatliv og applikasjonsselskaper ser etter Apple gjør det mulig for kunder å leve det som standard nettleser.

Google mottok et dokument på 5 milliarder dollar som herjet fra den europeiske prisen i 2021 etter at den en gang ble innsett til å inneholde et forsøk på å tilby sin dominans på markedet ved ikke-konkurransedyktig Android-praksis, i tillegg til mindre utdaterte enkle programmer for å undergrave motstanderne.

Utenom i det siste kontrollerte Google området duck.com, som det rutinemessig ble omdirigert til sin egen søkemotor. – en ting som DuckDuc kGo nevnte “forvirrer gjentatte ganger” kundene sine. Området viderekobles nå til DuckDuckGos søkemotor.

Etter måneder sms lån på minuttet stalling, Google i slutten publisert hvor bemerkelsesverdige personlige filer de legger i Chrome og Google-appen. Ikke rart de ønsket å skjule det.Spionere på kunder har ingenting å bygge sms lån på minuttet å konstruere en gigantisk nettleser eller søkemotor. Vi ville vite (appen vår er hver og en i en enkelt). pic.twitter.com/lJBbLTjMuu

— DuckDuckGo (@DuckDuckGo) Mars , 2021

DuckDuckGos siste kritikk av rivalen kommer etter at en amerikansk vurdering avgjort at den amerikanske teknologigiganten må møte en søksmål på 5 milliarder dollar påstand at det sporer kundene sine i inkognitomodus.

Kritikken hevder at Google er en “gjennomgripende filsporingsindustri” som samler de “mest intime og utvilsomt pinlige” filene om kundene sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *