Joel Lieginger, Paceline-grunnlegger, slutter seg til Yahoo Finance Kristin Myers for å fokusere på utsiktene til treningsbransjen og firmaet som lanserer sitt bankkort sms lån på minuttet tillit.

Video Transkripsjon

KRISTIN MYERS: Men nå å trene, gå til gymsalen og være sunn, vil det også veldig pent være sofistikert , spesielt når, et minimum av for meg, vin og is hjelper så mange av oss sms lån på minuttet denne pandemien. Så vår neste gjest gjør et forsøk på å oppmuntre til å være sunn ved å lage en plattform som vil gi deg penger på bankkortet ditt. Så la oss uttale oss i Joel Lieginger, grunnlegger av plattformen Paceline,

Så Joel, du kan kanskje ha tillit til å skape en prosedyre for uten tvil å stimulere til å være sunn. Du kan ha tillit til et samarbeid sms lån på minuttet Railsbank for å gi kundene pengelindring på kortet deres. Jeg provoserer selv om du kanskje har tillit til planer om å gjøre sms lån på minuttet helt andre banker, kanskje for å sortere det samme?

JOEL LIEGINGER: Ja, helt. Vi tenker på å skape, mest kontinuerlig, en forebyggende helseoppløsning i samfunnet, på grunn av at helsevesenet ikke lenger er virkelig helsevesen, det er uvel. Og det er over 300 millioner sunne andre mennesker i USA som burde være mest kontinuerlige sunne, og at ved å tilpasse feltklutets økonomiske insentiv sms lån på minuttet bankkortbelønningsprogrammer, kan vi virkelig betaler deg for å trene. Så mens vi samarbeider sms lån på minuttet Railsbank, er det virkelig vårt tillitskort som vi lanserer senere i år.

KRISTIN MYERS: OK, nå, en del av overvåkingen som snakker, og da hver person kan se på skjermen, blir kundene utvilsomt belønnet for 150 minutter. Det er 2 og 1/2 time sms lån på minuttet fysisk samtale hver uke. Fabrikker du kanskje har tillit fått noen planer– du snakket om at her er kortet ditt, sortert du kanskje har tillit fått planer om å videre sprekke inn i den bærbare regionen like bra?

JOEL LIEGINGER: Så vi grubler ikke over å lansere verktøyet vårt har tillit til maskinvare. Sannelig, vi prøver å være agnostiske som verktøy, og andre kan spore uansett hva de gjør, enten det er å gå hunden deres eller delta i barnebarna eller være i gymsalen. Og det som er høy kvalitet sms lån på minuttet det bærbare markedet for øyeblikket, er at det hele overvåker din latente koronar hjertefrekvens.

Så om det er koronar hjertefrekvens, forhøyet koronar hjertefrekvens, alt av det er den fineste komponenten for å lage en sunn for deg. Det er virkelig ikke lenger trinn. 12, 10 trinn er for det meste upassende for noens spesielle persons helsemessige utfall. Og så det vi grubler på er virkelig å stimulere andre til å være sunnere. Og det er forklaringen på hva som kommer til å sortere en forskjell i forebyggende helse i samfunnet.

KRISTIN MYERS: OK, så vi hadde tillit til en skjermskjerm på relativt lite om hvordan den virkelig fungerer. Men fokuser på oss ved hvordan det belønningssystemet for pengelindring virkelig fungerer for en rekke kunder.

JOEL LIEGINGER: Ja, så etter at vi lanserte pappa, er det kontinuerlig det som kommer til å skje jo mer aktiv du er, jo flere deler og jo mer penger du lindrer. Og det totale nivået er at bidragsytere uten tvil må få mest mulig ut av deres fysiske samtale. Og sunne andre bruker mer penger på bankkortet sitt. Og en av hver av de største kategoriene innen bankkort er virkelig helse og velvære, og det vil ikke være denne formen for ting som et helse- og velværebelønningskort tilgjengelig. Vår høykvalitetsinnovasjon her er at du bare skal komponere det i utgangspunktet basert på at du virkelig er mer kroppslig aktiv i ønske om å bruke mer penger.

KRISTIN MYERS: Og hva mer eller mye mindre suksesshistorier sorterer dere har selvtillit, om noen ennå? Hvor mange kunder? Jeg kunne kanskje ikke lenger lyve. Jeg sorterer nettbelønninger. Jeg bruker penger på kreditt ved å spille kort, mest kontinuerlig på skyttelbussen. Jeg lager ikke lenger virkelig dem som – så mektige. Jeg føler virkelig at jeg kanskje burde studere det relativt mye mer for å bruke disse belønningsdelene. Så – så hvordan gjør det det – hvordan får du denne formen for folk provoserende og sunnere?

JOEL LIEGINGER: Det er en høyverdig søkeinformasjon fra. Så vi lanserte sant denne gangen siste året. Vi har vokst oss høyere enn 20 ganger i løpet av 12 måneder, og vi har nå tillit virkelig true traff mengden 1 nedlastet app på App-forhandleren innen helse- og fitnessklassen, og vi hadde virkelig vært topp 40 for alle gratis betalte apper. Og det totale nivået her er at bidragsytere må gjøre mange av det belastende arbeidet de legger inn for å ta vare på seg selv.

Og mens vi starter først sms lån på minuttet denne helsen og velvære belønner bankkort, den nøyaktige oppfatningen her er over tid å utgjøre den første virkelig dynamiske garantien for forsikringsdekning på grunn av, i en rundkjøringsprosedyre, er det livsstilsforsikringsselskaper som må betale for forebyggende helse i samfunnet, som for tiden ikke ville eksistere. Og vi må sette inn $ 5, 000 til $ 8, 10 lettelse i andre folks lommer årlig for bare å ta vare på seg selv, som er den største inntekten for ikke lenger å oppfylle deg selv, men for samfunnet generelt.

KRISTIN MYERS: OK, så jeg har selv tillit til så mange spørsmål nå. Jeg vet at du begynner sms lån på minuttet å stimulere til å være sunn, et minimum av når det innebærer den koronar hjertefrekvensen. Og vi har nå tillit til en annen her borte som er som, vent, hvilken type du mener at trinn ikke betyr noe, på grunn av det er alt de har vært sentrert på for tiden.

Jeg gjør vet du snakket om at det er hjertefrekvensen som er kjent. Fabrikere du foreslår å stimulere til mange ting som er en del av helse og velvære, kanskje slutte å røyke, som et eksempel? Jeg oppretter vet ikke lenger hvordan det kanskje vil fungere. Men hva er de bredere planene fremover?

JOEL LIEGINGER: Ja, søk informasjon av høy kvalitet. Så vi grubler over helhetlig helse. Og når du virkelig ser på premissdefinisjonen for helse fra World Health Group, er det ikke lenger sant fraværet av sykdom, men det er tilstedeværelsen av mental, sosial og fysisk helse. Og for å avsløre at all form for helse- og velværeverden virkelig er provoserende i retning av en helhetlig følelse av fysisk helse, sosial helse, mental helse, og til og sms lån på minuttet søvn og restitusjon, bygger vi belønningsøkosystemet som kanskje vil presisere deg i alle disse retningene og belønne deg for å ta disse handlingene.

Og for å varsle, alt sammen igjen, vil samfunnet delta i å bygge forebyggende helse inn i plattformene som faktisk belønner og faktor i hvordan vi bevarer USA sunne og provoserende versus sanne gjør et forsøk på sms lån på minuttetisiner det kronisk syke og det mer stillesittende, noe som tydeligvis også er viktig, men vi gjør et forsøk på å webbe deg tidligere enn du er uvel, og det er forklaringen stedet som bygger dette økosystemet kan endre seg til så høy kvalitet over tid.

KRISTIN MYERS: Jeg virkelig føles som om det er tilfelle mange mennesker virkelig er sentrert om deres – deres helse, deres hyggelig å være, mental, fysisk, spesielt på et eller annet tidspunkt i denne pandemien, på grunn av at den har vært så belastende for – for, uten tvil, oss alle.

JOEL LIEGINGER: Absolutt.

KRISTIN MYERS: Rart å vite, i utgangspunktet basert på mengden kunder som dere bare har tillit til, veksten som dere bare har tillit til, hvilken type du spår er utsiktene for denne regionen innen helse og velvære og videre i fitness fremover, spesielt så snart pandemien er over?

JOEL LIEGINGER: Vet du, det vi nå har tillit til virkelig sett er at vi nå har tillit fikk en i hver av de fineste platemodene på, igjen, plettet plattform av enheter, bra, så Apple Glance, Fitbit, Garmin, du heter det. Og andre mennesker, på grunn av at de har mer tid, tar de virkelig vare på seg selv i en mektigere, mer fast og lengre varighet. Så i ønske om at andre mennesker som går på gymsalen, kanskje er sanne to til noen få dager hver uke i, opplyser, 90 minutter, kommer andre mennesker virkelig til å snakke mektig mer kontinuerlig, fire eller fem, til og sms lån på minuttet seks ganger hver uke, til og sms lån på minuttet antar at det er sant 20 minutter her eller 40 minutter der.

Og det vi tenker på er at du bare trenger å bli belønnet for å sortere enhver form for fysisk samtale. Så mens Peloton og Echelon eller Mirror eller noen av disse tilknyttede helse- og velværeplattformene har tillit oppnådd så fint, er det vi tenker på at din helhetlige helse tidligere var sant hva din siste samtale pleide å være eller din siste travelhet pleide å være. Og det handler ikke lenger om hvor snappily, hvor langt eller hvor tyngende du gikk. Det er sant om den veldig faste langvarige tiden av helseatferd som vi prøver å sette for å uttale oss til samfunnet, alt sammen igjen, på grunn av i en rundkjøringsprosedyre, det er slik vi veksler forebyggende helse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *