Chainalysis, et blockchain-evalueringsfirma, kunngjorde fredag ​​at det har stengt $ 100 millioner i serie D-finansiering, dobling av verdsettelsen til over 2 milliarder dollar.

Det sfæriske kommer bare fire måneder etter at firmaet sikret seg $ 100 millioner C-sfæriske kl. en verdivurdering på 1 milliard dollar. Paradigm ledet den mest slanke finansieringskampen, mens nylige støttespillere Addition og Ribbit doblet ned sin finansiering i firmaet. TIME Ventures, Marc Benioffs finansieringsfond, deltok videre i den mest slanke finansieringen, noe som bringer hele Chainalysis til $ 300 millioner.

Denne mest slanke sfæriske markeringen av Chainalysis 'fjerde løft på mye mindre enn to år. Utdaterte støttespillere i firmaet omfatter dessuten Accel og benchmark.

Chainalysis ble en gang grunnlagt i 2021 som de legitime etterforskerne av hackingen av Mt. Gox, da rikets ideelle kryptovalutahandel. I dag presenterer det New York-baserte, stort sett stort sett, data, maskiner, tjenester og produkter og blir undervist til myndighetsbyråer, børser, pengeinstitusjoner og forsikrings- og cybersikkerhetsselskaper i bedre enn 60 verdensomspennende lokasjoner. Blant dets 601 muligheter er fintechs som tilsvarer Square, monetære institusjoner tar seg av Barclays og kryptovalutaselskaper tar vare på Gemini, Bitstamp og BitPay.

sms lån på minuttetstiftere Michael Gronager og Jonathan Levin; Bilde sms lån på minuttet tillatelse fra Chainalysis

Chainalysis 'selvbeskrevne oppdrag er “å skape tro på blokkjeder for å fremme ekstra monetær frihet sms lån på minuttet mye mindre trussel.”

Firmaet sier at dataplattformen har verktøy for etterforskning, overholdelse og administrasjon av trusler “som hadde vært historisk for å løse et av de mest rikets mest profilerte cyberkriminelle tilfeller og øke brukernes nettopptak til kryptovaluta trygt.”

Chainalysis opererer under den oppfatning at til slutt vil hvert firma utmatte blockchain til vaner i sin bransje, hovedsakelig hovedsakelig basert på sms lån på minuttetstifter og administrerende direktør Michael Gronager.

“Vi har unruffled ekstra info om hva som skjer på blockchains enn noen innen kryptovalutaindustrien,” nevnte han. “Disse dataene tillater våre muligheter til å opprette bedre datapushede valg.”

I løpet av det siste året sier firmaet at det har utført neste:

    • Hevet sin årlige vanlige inntjening (ARR) sms lån på minuttet bedre enn 100% år over år
    • Doblet sin klient bortskjemt for å omfatte myndighetsbyråer i over 50 lokasjoner over hele verden og selskaper utenfor offentlig sektor i over 60 steder over hele verden
    • Vokset sin forsterkning til å skjule over 100 digital ressurser på et eller annet tidspunkt i 30 innfødte blokkjeder, som inkluderer en estimert omtrentlig 60% av kryptokurrencyens økonomiske oppgave
    • Dobbelt utvalg av arbeidere det siste året til 265 i dag
    • Utvidet partnerskapsprogrammet, som nå består av bedre enn 60 selskaper, i forbindelse sms lån på minuttet Fireblocks og Flashpoint

sms lån på minuttet en sammenligning fremover, nevnte Chainanalysis at den planlegger å leie hundrevis i retning av 2021; det planlegger videre å utnytte de nye midlene, i hovedsak for bedre å opprette bedriftens datatilbud.

“Vi fortsetter å investere i etterforsknings- og compliance-maskiner, men vi vil dessuten lage nye datavarer hver og en for våre nylige kjøpereffektive og nye målgrupper,” nevnte Gronager.

Firmaet er sikkert målrettet mot å bygge ut sin tilstedeværelse i Asia-Stillehavsinformasjonen.

“Kryptovaluta er verden, og så er Chainalysis,” nevnte Gronager.

Til Chainalysis, kryptovalutaer nylig uovertruffen gjennomsiktighet.

“De er de første verdensgebyrmetodene utenfor organisasjonens administrasjon, men blokkjedene deres utvikler offentlige, permanente data om alle transaksjoner, i forbindelse sms lån på minuttet ulovlig oppgave,” sa Gronager til TechCrunch.

Blockchain-evaluering er tilgjengelig i ved å hjelpe folk sms lån på minuttet å avklare de offentlige blockchain-hovedbøkene. Chainalysis-verktøy har som formål å låne myndigheter, byråer, kryptovalutaselskaper og pengeinstitusjoner forstå hvilke enheter som er gyldige i verden, handler sms lån på minuttet hverandre.

“Som en illustrasjon er vi i stand til å si at en gitt transaksjon bodde mellom to forskjellige kryptokursutvekslinger, eller mellom en kryptovalutahandel og en bootleg-enhet, tilsvarende et darknet-marked eller en sanksjonert organisasjon,” nevnte Gronager.

Paradigm-sms lån på minuttetstifter Fred Ehrsam nevnte at firmaet en gang ble tiltrukket av måten Chainalysis presenterer viktig datainfrastruktur og maskin for kryptovalutaøkosystemet.

“Teamet er klar over det regulatoriske landskapet bedre enn noen, har finpusset verktøyene sine i årevis og vet dypt hva deres muligheter ønsker. Her er ikke en episk suksess over natten – snarere et team som har konstruert sms lån på minuttet en lang flukt fantasifull og prescient, via mer enn en kryptosyklus, som har skapt en markedshovedwebside for seg selv, sms lån på minuttet sjansen til å sammensette, ”la han til. . “Etter hvert som adopsjon av kryptokurrency vokser, vil det be om valg av kjedeanalyse.”

Som ytterligere bevis på en kryptovaluta forbedret, kunngjorde BlockFi tidligere denne måneden at den stengte på en enorm $ 350 million serie D-finansiering til en verdivurdering på 3 milliarder dollar. Det monetære tjenestene og produktfirmaet for kryptomarkedsforhandlere gir detaljhandel og institusjonell håndtering sms lån på minuttet en rekke varer.

BlockFi er spesielt en kjøper av Chainalysis. I en skriftlig påstand nevnte administrerende direktør og sms lån på minuttetstifter Zac Prince at Chainalysis presenterer BlockFi sms lån på minuttet data “som gir innsikt i tidligere samsvar som kan være per sjanse per sjanse godt pr. sjanse gir en hånd deklarere våre bransjeutviklingshandlinger, skreddersy våre valg og etablere nye inntjeningsstrømmer. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *