(Bloomberg) – Verkada Inc.s sikkerhetsdigicam-klienter har vært glade. Hackere hadde brutt bilder fra tusenvis av overvåkingsenheter som ble trent på deres virksomhet, sammen sms lån på minuttet høyskoler, fengsler, sykehus og selskaper som var sfæriske rundt om i verden. På et webinar sms lån på minuttet Verkadas administrerende direktør ønsket kundene svar. Rapid.

En spiss søkedata fra kom fra Sequoia Capital, Verkadas mest berømte investor: Hvordan, spurte Silas Thomas, teknologileder for rekorddata i det utfordrende kapitalselskapet, kan vi redusere at Verkada-arbeidere får opptak til Sequoias kameraer?

Verkadas administrerende direktør Filip Kaliszan foreslo Thomas som mottok opptak til allerede hadde blitt deaktivert. I henhold til en annen kjøpers søkeregistreringsdata fra oppsummerte han stemningen. “Vi innser at dette positivt grovt gjorde det viktig å ha tro på oss.”

Så snart en liten kjent opprinnelsesluft i Silicon Valley vant Verkada uønsket beryktelse i mars etter at Bloomberg rapporterte at hackere hadde fått tilgang til online-tilkoblede kameraer i tjenester og produkter fra sine kunder, sammen sms lån på minuttet bilprodusenten Tesla Inc. og cybersikkerhetsselskapet Cloudflare Inc.

Selv om noen brutto salgssms lån på minuttetarbeidere angivelig markedsførte Verkada som “praktisk talt uhackelig”. bruddet utsatte alarmerende slappe beskyttelsesforanstaltninger ved en organisasjon som fremmer ekstremt effektive overvåkingsverktøy som består av ansiktsgjenkjenningsteknologi og som lovet sikkerhet og privatlivsbeskyttelse til trelast sammen sms lån på minuttet dem. I løpet av ukene siden foreslo de siste og sårbare arbeidstakerne Bloomberg at uoppmerksomheten mot datasikkerhet ble modifisert så snart den var symbolisk for den neste “brokulturen” som endret seg til så snart sophomoric og gross salg var besatt, og som tolererte trakassering av jenter, hyppige fester og misvisende markedsføringskrav.

Videobilder av kvinnelige arbeidere endret til så snart de gikk blant mannlige kolleger, som utstyrte grafiske kommentarer, og i stedet for arbeidsfester – til og sms lån på minuttet på noen nivået av pandemien – smak kunne ha brukt drikkedrikk og espressosms lån på minuttetisin i samsvar sms lån på minuttet arbeiderne.

“Verkada gir frat boys et korrupt navn,” uttalte en sårbar bruttosalgsms lån på minuttetarbeider.

I et brøl uttalte en talsmann for Verkada: “Vi erkjenner at vår innside av politikk ikke klarte å for det første forhekse, akselerere sms lån på minuttet vår som en blitsforbedring; på den motsatte side har vi nå glede av å ta noen få skritt for å komme fra at vi skaper en støttende og inkluderende atmosfære. '' Et arrangement som feirer bedriftens første $ 100 millioner i brutto salg, der mange arbeidere ikke brukte masker til tross for pandemien, endret til så snart “en bortfall i dommen,” uttalte talsmannen. “Uhøflig drikking i stedet for arbeid og ulovlig narkotikamisbruk av alle slags – som begge per sjanse vil være grunnlag for oppsigelse – smak ikke blitt godkjent på Verkada, ”uttalte talsmannen. Arbeidsfester på stedet ville per sjanse kanskje bestå av champagneskål, men antydet ikke at arbeidere var beruset. I et opptreden på Bloomberg TV i mars, berømmet Sequoia Capital's Roelof Botha Verkada for kvikksølvreaksjon på bruddet. “De sender ut veldig hyppige oppdateringer på en hverdagsbase når de undersøker, og garanterer at det er en tur som ikke blir gjentatt,” uttalte Botha.

Rundt det siste 12) måneder, har Verkada utvidet personalstyrken, fullført en lønnsvurdering av kjønn og gjort endringer i kompensasjon, implementert nye coachingvalg og styrket mekanisme som arbeidstakere kan bruke til å dokumentere voldelig oppførsel sms lån på minuttet en 24 / 7 navnløs hotline, uttalte firmaet. Verkada har i tillegg “fokusert på hvordan vi rekrutterer og leie forskjellige kandidater, “i samsvar sms lån på minuttet talsmannen.

” Verkada er forpliktet til å skape et sted som er respektfullt og inkluderende for alle, “sa talspersonen.” Vi gleder oss nå over målrettede politikker. sfærisk seksuell trakassering og arbeidsoppførsel, og glede har vært og vil sannsynligvis kunne bli straffer for enhver person som bryter dem. ''

lined for å kommentere en av de viktige viktige kategoriske tilfellene som er skissert oppført her, nesten alle tre eller ekstra siste eller sårbare arbeidere bekreftet. For denne historien intervjuet Bloomberg åtte siste Verkada-arbeidere og 20 sårbare arbeidere, som alle ba om anonymitet, enten for å beskytte ekspertforhold eller fordi de ikke hadde lisens til å fokusere på bedriftens vegne.

Noen hyllet Verkadas følelse av kameratskap og ledelse, spesielt den siste innsatsen for å klare seg sms lån på minuttet kulturelle hensyn, som å ansette ekstra damer og slå ned på dårlig oppførsel. . Ikke desto mindre snakket de fleste kritisk om bedriftens og arbeidsatmosfæren.

Indikatorer på innsiden av hensyn dukket opp sist 15 måneder etter at et mannskap på Verkada tok bilder av kvinnelige arbeidere sms lån på minuttet kameraer, uten deres data, og la dem ut på en Slack-kanal, sammen sms lån på minuttet seksuelt grafiske kommentarer, uttalte bare noen få sårbare arbeidere. Den useriøse Slack-kanalen ble endret til så snart den første rapporterte i oktober 2020 av den alternative publikasjonen IPVM.

Arrangørene kjøpte først en delikat straff – de hadde sitt lager alternative valg redusert – men gleden ble senere avfyrt etter at nyheten om Slack-kanalen utspilte seg, sårbare arbeidere uttalte. I en oktober-kommunikasjon til sine arbeidere uttalte Kaliszan at den foreløpige disiplinen ikke var tilstrekkelig og ba om unnskyldning.

I en annen episode var dette tidlig 15 måneder avskjediget Verkada en grossist salgssjef etter at han utsatte seg for en kvinnelig kollega på en uhørt natt, utenfor arbeidsstedet, og appellerte til noen deltakere av brutto salg mannskap, i samsvar sms lån på minuttet tre av oss som er vant til hendelsen. Avfyringen, som kom kvikksølv etter en undersøkelse, endret seg til så snart troen var et vendepunkt i bedriftens holdning til syndig oppførsel, i samsvar sms lån på minuttet oss. Brutto salgssjef nektet å kommentere.

Verkada er ikke den endelige, vær oppmerksom på oppstarten av Silicon Valley gjennom at arbeidere – vanligvis yngre, single og flush sms lån på minuttet kontanter – nyter tvilsom oppførsel, sammen sms lån på minuttet seksuell ugjerning og rusmisbruk. Likevel selger Verkada sikkerhetskameraer som gaffler seg inn på arbeidsplasser, produksjonsenhetsgulv, intensivmodeller og andre følsomme områder – det grove produktet som krever profesjonalitet og skjønn.

Basert grundig i San Mateo, Verkada modifisert til så snart som i hovedsak basert på 2016 av tre informatikutdannede fra Stanford University – Kaliszan, James Ren og Benjamin Bercovitz – og en dyktig teknologihånd, Hans Robertson, et Massachusetts Institute of Ferdigheter utdannet. Han hadde i hovedsak basert oppstarten Meraki – som utstyrte skystyrte nettverksenheter – og endret til så snart de ble kjøpt av Cisco Methods for $ 1,2 milliarder dollar 2012.

Tall utstyrt av Verkada viser at selskapet samlet inn mercurial penger – $ 15 millioner i 2018 ledet av påfølgende 47, $ 40 millioner i April 2019 ledet av Meritech Capital Companions og Sequoia Capital, og $ 80 millioner i november 2019 ledet av Felicis Ventures. Da endret firmaet seg til så snart det ble verdsatt til 1,6 milliarder dollar; den har nå 550 arbeidere.

Dens markedsfragment hadde også blitt mercurial, fra 38 klienter i 2017 til mer enn 5, 500 sist 12 måneder, i samsvar sms lån på minuttet bedriftens nettsteder.

Ikke desto mindre i samsvar sms lån på minuttet sårbare arbeidstakere og andre, Verkadas brutto salgstall til kunder hver og en så gradvis integrert villedende påstander.

I noen tilfeller foreslo brutto salgspersonell klienter at Verkadas maskin ble omgjort til så snart som “praktisk talt uhackbar”, og at Verkada hadde ansatt cybersikkerhetsselskapet Okta Inc. for å sortere en penetrasjonskontroll for å måle sikkerheten til sine nettverk og utvilsomt at den ikke kunne brytes.

En Okta-talsmann uttalte at selskapet gjennomførte sin egen penetrasjonskontroll av Verkada som en del av sitt due diligence som kjøper og kom på noen sårbarheter som den videreformidlet til digicam-selskapet. Okta uttalte at det aldri gjennomførte en pennekontroll på vegne av Verkada. “Det er milevis uheldig å utnytte Okta-skiltet i denne formen,” uttalte talsmannen. Verkada-talsmannen uttalte: “Vi søker i rekorddata fra vårt brutto salgsteam for å nøyaktig indikere varene våre og svare på spørsmål faktisk.”

Verkada markedsførte seg i tillegg til gjennomførbare kunder som et “Stanford / MIT-selskap”, i samsvar sms lån på minuttet e-postmeldinger som Bloomberg fikk tak i sms lån på minuttet hensikt om offentlige dataforespørsler. Stanford uttalte at det ikke var tilknyttet Verkada, og MIT uttalte i et brøl: “Bedrifter burde ikke kunne fokusere på seg selv som et” MIT-selskap “ærlig takket være en grunnleggeres alumnebolig.” Samtidig var Verkadas brutto salg mannskap engasjert i atferd som gikk vellykket utover normen i et yrke som blomstrer på adrenalin og inntjening, uttalte arbeiderne. Å drikke blant de brutto salgsarbeiderne som ble modifisert til så snart som angivelig rå, selv av de ofte tilfeldige kravene til teknologistartere, er ikke kjøleskapene elefantin sms lån på minuttet øl uvanlig. To sårbare arbeidere uttalte at de la merke til kokain som ble brukt på arbeidsplassen.

Impromptu feiringer ville skade når en brutto salgsrepresentant avsluttet en avtalspris ekstra enn $ 20, 12, sms lån på minuttet alkoholstrømning og sangblaring, i samsvar sms lån på minuttet arbeiderne. Brutto salg mannskap ville gradvis få i en sang – “Mo-ney! Penger! Penger!” – det ville per sjanse kanskje endret seg til et yowl, hvert eneste gradvis varende minutt.

En brutto salg mannskap scavenger jakt i 2019 integrerte berusede arbeidere arkivering riktig inn i en Casper-butikk i San Francisco, oppdraget de spratt på madrassene, kjempet sms lån på minuttet hverandre og stilte for bilder. Butikksjefen kalte Verkadas kjøpeservicelinje til tispe og hevdet at arbeidsgiveren ble omgjort til så snart som åpenbar som et resultat av mannskapets emblem-emblazoned T-skjorter. En talskvinne fra Casper bekreftet at hendelsen ikke hadde ytterligere informasjon.

En ansatt beskrev å være i telefon sms lån på minuttet en kjøper, da noen deltakere i bruttosalgpersonalet slo på en høyttaler og begynte å sprenge en Cardi B. sang sms lån på minuttet seksuelt eksplisitte tekster. Arbeidstakeren husket at han måtte søke et roligere oppdrag på arbeidsplassen og beklager beskytteren.

Ledelsen erkjente i det minste forstyrrelsen som ble forårsaket av brutto salgskonserners påståtte dårlige narrestreker. De foreslo en av de viktigste avgjørende ingeniørarbeiderne til å betale for støydempende hodetelefoner, i samsvar sms lån på minuttet to sårbare arbeidstakere.

Noen sårbare arbeidere uttalte at de følte seg ikke kjent mens de jobbet i Verkada, som vokste opp på en tid da Silicon Valley ble omgjort til så snart regnskap sms lån på minuttet MeToo sirkulerer og selskaper fra Google til Uber liker å takle utfordringer som kvinnelige arbeidere står overfor. På Verkada begynte konferanser og arrangementer automatisk sms lån på minuttet at Robertson hevdet “OK gutter” eller “Ja, herrer,” angivelig ignorert damene i rommet, uttalte de sårbare arbeidstakerne. To andre sårbare sms lån på minuttetarbeidere beskrev en høylydt diskusjon i arbeidsstedet for noen få vellykket tilstrekkelig jobbkandidater. En markedsføringsregering fra Verkada uttalte at han ikke ønsket å leie henne utvilsomt fordi hun ble omgjort til en mor og ikke ville være motivert til å jobbe i helgene. Den promoterende regjeringen svarte ikke på en melding som søkte etter kommentarer. Verkada-talsmannen uttalte at bedriftens avviser den karakteriseringen. “Verkada ser ut til å være klar over oss for hver eneste egenskap, og vi kan vel aldri diskriminere.” Mange av arbeidstakerne er folk, sammen sms lån på minuttet disse i regjeringens mannskap, uttalte bedriftens talsperson.

I november 2019, tildelte tildelingsarbeiderne på en palmsamling. ville tilfeldigvis sende inn henvendelser anonymt etter intensjon sms lån på minuttet en app, en identifiserte at en kvinnelig regissør hadde dratt, uten å etterlate noen kvinnelige ledere, mens en annen spurte Verkadas “gjennomgripende hyper-maskuline kultur”, i samsvar sms lån på minuttet skjermbilder gjennomgått av Bloomberg. Spørsmålene ble høyt lest og besvart av Kaliszan, som uttalte at et mannskap av gjester som tok oppdraget å være mann, i hovedsak baserte firmaet. Ikke desto mindre uttalte han at Verkada ville opprette et forsøk på å leie ekstra damer. I svarene på appen, som arbeidstakere per tilfeldighet kanskje kunne skimte i sanntid, skrev en anonymt, “Noen arbeidere tar også hensyn til en liberal agenda.” Likevel skrev alle andre: “Stolte på å jobbe i en organisasjon som ansetter den endelige, vær oppmerksom på oss for jobben, uavhengig av kjønn.” Per en talsmann for Verkada hyret bedriftene en ny personalsjef, Dervilla Lannon, i mars. 2020, og hun endret seg til så snart hun ble promotert i november og ble sms lån på minuttet i regjeringsteamet. Av sine arbeidere, 21% tittel som feminin, og de har opprinnelse 23% av lederstillinger, i samsvar sms lån på minuttet talspersonen, som la til at bedriftens fredsommelige har rekkevidde til trelast. Den siste hacken reiste nye spørsmål på et eller annet nivå i bedriftens. To siste og tre sårbare arbeidere uttalte at de trodde det aggressive fokusnivået på brutto salg og forbedring, sammen sms lån på minuttet det påståtte støyende arbeidsatmosfæren, bidro til mangel på hensyn til sikkerhet.

Tre sårbare ingeniører arbeidstakere uttalte at de hadde reist bekymringer internt mellom 2018 og 2019 om den hyppige bruken av Monumental Admin-kontoer, som ga ansatte å få adgang til kjøperens kameraer. Kontoer krevde ikke gjentatte ganger ekstra sikkerhetsinnstillinger for å logge på, omtrent som to-ingrediens-autentisering, noe som gjør dem potensielt ansvarlige for hackere hvis passordene er lekket eller på annen måte kompromittert.

Gjenværende 12 måneder begynte firmaet å senke samlingen av arbeidere sms lån på minuttet disse kontoene og strammet innstillingene, og sørget for at nyopprettede Monumental Admin-kunder måtte gjøre bruke to-ingrediens autentisering, i samsvar sms lån på minuttet to sårbare arbeidere. Likevel, uttalte arbeiderne, at de splitter nye innstillingene ikke ble brukt til noen eldre kontoer, og det var fortsatt tenkelig for noen sms lån på minuttet Monumental Admin-legitimasjon å logge på og skimte digicam-bilder gjennom et nettsteder fra Verkada som ble endret til så snart som tilgjengelig på on

Disse tilsynene vil hjelpe til sms lån på minuttet å tygge firmaet. I mars hyret Verkada Kyle Randolph, en dyktig sjef for datasikkerhetssjef. Likevel hadde Randolph, en sårbar sikkerhetsingeniør i Twitter Inc. og Adobe Inc., liten tid til å lappe opp sårbarhetene. I sin andre uke på jobben vant et verdenshacker-kollektiv opptak til et Monumental Admin-garn og brøt Verkada, fikk adgang til kjøperkameraer og kastet firmaet i krise.

Randolph svarte ikke til meldinger som leter etter kommentarer.

“Jeg var ikke livredd for hacket – rekkevidden vi gjorde noen ting, ville per sjanse kunne misbrukes,” uttalte en sårbar Verkada-ingeniør. “Vi liker ikke å være svak nok som en organisasjon. Vi gleder oss for å bli presset for mye av tall. ”

(Oppdateringer sms lån på minuttet Sequoia-kommentar i niende ledd.)

For ekstra artikler kan du glede deg over dette, ta kontakt sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg .com

Abonner nå for å avslutte fremover sms lån på minuttet det som er mest avhengig av forretningsnyheter.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *