(Bloomberg) – Timothy Wu, en jusprofessor ved Columbia University og frittalende forslag om aggressiv antitrusthåndhevelse mot amerikanske teknologigiganter, blir en rådgiver i Det hvite hjem, og signaliserer at Biden-administrasjonen gjør seg klar til . mot industriens mest oppsiktsvekkende selskaper.

Wu vil bli sms lån på minuttet i Nationwide Financial Council som en annen assistent innen teknologi og konkurransedekning, sa White Home fredag.

Wus avtale hever til en seniorregion i administrasjonen en ledende antitrustekspert, verdsatt av progressive, som har angrepet styrken til dominerende teknologibedrifter, vær glad for Alphabet Incs Google og Fb Inc. Alle selskaper ble saksøkt av amerikanske antitrusthåndhevere stengte ett år for angivelig misbruk av monopolstyrken.

Pressesekretær for det hvite hjemmet, Jen Psaki, sa at Wu ville fremme Bidens agenda for å takle de “økonomiske og sosiale utfordringene” som teknologiplattformene utgjør, og takle mo nopolstyrke, og utvidelse får adgang til bredbåndsleverandør for lavt profitt og landlige samfunn.

”Presidenten har vært sikker på kampanjen, utvilsomt ekstra den siste tiden, at han står like mye som misbruket. styrke og det innebærer misbruk av styrke fra store teknologiselskaper og deres ledere, sa hun.

Etter at den føderale alternative kommisjonen og fortalte advokater saksøkte Fb i desember, skrev Wu en kolonne i Nåværende instanser i York som evaluerer Fbs strategi om å kjøpe konkurrenter til Regular Oils taktikk i løpet av 19 århundre.

“Det føderale ledelsen og statene gjør er å gjeninnføre en felles regel for alle amerikanske alternative: Det er mulig at du per sjanse godt per sjanse per sjanse ikke lenger bare stjeler evnen din utenfor konkurranse, ”skrev Wu. “Fb, ledet av konsernsjefen, Mark Zuckerberg, har tatt teknikken til en lattermild og uhyrlig opprørende, og kjøpt så mye av selskaper for å kvele den aggressive trusselen de utgjør.”

Wu slutter seg til Biden administrasjon som teknologiske giganter sliter sms lån på minuttet en regning i Washington som per sjanse godt per sjanse også kan transformere bransjen. Fb-søksmålet kan per sjanse godt per sjanse også resultere i bruddet på firmaet, mens justisdepartementets klage mot Google retter seg mot sentrum av dets alternative nettsøk. Antitrusthåndhevere okkuperer også åpnet etterforskning av Apple Inc. og Amazon.com Inc.

På Capitol Hill er demokratiske lovgivere engasjert i lovgivning som per sjanse godt per sjanse også plasserer moderne restriksjoner på hvordan selskapene operere og utlede det tøffere for selskapene å fortsette oppkjøpet. Republikanere og demokrater ønsker også å veksle loven som beskytter tekniske plattformer mot søksmål over hva kundene sender inn på nettet, og som er i sentrum for en debatt om å filosofere materialmoderering og ytringsfrihet.

Techs ansvar forsvar nedenfor Fire: 26 Setninger og What's in Stake

Tidligere teknologi, mange eksperter i konkurransedekning krever en strålende nytenking av hvordan antitrusthåndhevelser politifusjoner og oppførsel fra dominerende selskaper i hele økonomisk system. De viser skjulte bevis for at økende fokus i bransjer bidrar til bredere økonomiske problemer, bli glade for redusert innovasjon og stillestående lønn for arbeidere.

Senator Amy Klobuchar fra Minnesota, som er leder av Senatets rettsvesenets antitrustpanel og er å presse en lovoverhaling av konkurranselisensierte anbefalinger, hyllet Wus ansettelse.

“USA har et betydelig monopolfelt som ønsker å bli tatt opp raskt,” sa hun. Wus avtale gjør “visse at denne administrasjonen ønsker å fremme konkurranse i USA.”

Teknologibransjen kritiserte overføringen. Carl Szabo, vp og vanlig rådgiver for NetChoice, som representerer Fb, Amazon, Google og andre selskaper, sa at det å bygge en antitrustregion på en politisk arbeidsplass være glad for at det hvite hjem er “en oppskrift på våpenlegging av antitrustloven for politiske funksjoner.” ” Jeg har vondt at han ikke lenger kommer til å se bevis, men vil stamme sms lån på minuttet en konklusjon og prøver å illustrere det, ”sa Szabo om Wu. “Jeg synes også det er vondt at han har en felles oppfatning om at suksess ønsker å bli tillatt.”

Wu argumenterte i sin bok, “The Curse of Bigness: Antitrust sms lån på minuttetin the Current Gilded Age,” det økende fokuset gjennom det økonomiske systemet har ført til konsentrert rikdom og styrke i tillegg til radikalisert politikk som truer amerikansk demokrati. Wu, som laget den tiden “fanger nøytralitet”, fungerte på forhånd som seniorhåndhevelsesråd til den nåværende York-advokaten, og som seniorrådgiver i Federal Alternate Commission.

Wus ansettelse uavhengig etterlater nøkkelen. antitrustposisjoner utfylt. Biden har bare å nominere en major av justisdepartementets antitrustdivisjon eller en evig styreleder for FTC. Progressive presser administrasjonen for å utnevne nominerte uten bånd til teknologibransjen. De sier at en svingdør mellom antitrustvirksomhetene og advokater som okkuperer representerte teknologibedrifter, har ført til slapp håndhevelse.

American Financial Liberties Mission, et antimonopol-nabolag som har sluttet seg til andre organisasjoner for å ringe for Biden å avvise kandidater sms lån på minuttet tilknytning til Silicon Valley, applauderte Wus utnevnelse og ba om de samme valgene til andre stillinger. Sarah Miller, nabolagets administrerende direktør, krediterte Wu for å gjenopplive roten til at antitrust- og konkurransedekning er et verktøy for å “desentralisere selskapets styrke for i utgangspunktet det mest oppsiktsvekkende ved å jobbe sms lån på minuttet oss.”

“Biden-administrasjonen har en enestående mulighet til å varsle denne teorien til handling – og Tim, forhåpentligvis i liveopptredener sms lån på minuttet ekstra avtaler som leverer samme intellekt og fantasifulle og forutgående til dette arbeidet, er en strålende annerledes enn manuell evnen, ”sa Miller.

For ekstra artikler, vær så snill å diskutere sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å ta vare på fremover sms lån på minuttet i utgangspunktet den mest pålitelige alternative rekorddatakilden.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *