sms lån på minuttet generasjonen av utvidet virkelighet (AR) blant oss, har AR-handel en overdreven evne og mange valg utenfor, uutforsket av mange. Apple (NASDAQ: APPL), Google (NASDAQ: GOOGL), Microsoft Corporation (NASDAQ: MSFT) og Magic Leap utforsker FoU-initiativer sms lån på minuttet AR, men ett selskap er det viktigste.

Katie Wood / Ark Investment avslørte ikke lenger for lenge siden at det tok sin første plass i Vuzix (NASDAQ: VUZI), en ledende leverandør av Obedient-Glasses and Augmented Actuality (AR) anvendte vitenskaper og varer for den faktiske person- og forsøksmarkedet. La oss tro på hva de hadde gjort på Vuzix.

Innovasjon

De unike varene som kommer ut av selskapet, er noen av de ferskeste i handelen. Tidligere i år ga selskapet ut sine Subsequent Generation Obedient Glasses (NGSG), som veldig riktig kan være riktig hyggelig sms lån på minuttet de fleste smarttelefoner og klokker. Vuzix (NASDAQ: VUZI) er en handelsledende innen AR-evner, og den gir progressive varer til forsvar, sikkerhet, innsats og bestemte personkunder. Vuzix NGSG har en fryktløs gjennomsiktig 3D-eksponering drevet av en av mange minste mikro-LED-eksponeringsmotorer i verden, samlet sms lån på minuttet Vuzix 'proprietære bølgeledere.

Lesbarheten Vuzix leverer tilbyr selskapet, og dets produktserie sms lån på minuttet ordnede briller, en kant som ofte ses i AR-boligen. Noen motstandere har en beskyttelsesmote som initierer bilder foran den faktiske personen. Vuzix Obedient Glasses presenterer at LED-show sms lån på minuttet ergonomiske heads-up-show, en bøffelig arena sms lån på minuttet imponere opprettholdes riktig gjennom trening og jublende rammer for lengre tid i tide. Dette gjør at brukerne kan sole seg fullt ut i samspillet sms lån på minuttet verden foran dem sms lån på minuttet ekstra hjelp fra utvidede virkelighets evner.

Skiftes markedets mote pandemien som tvang oss til å gå inn i en digital verden? Tiden vil avsløre, men egentlig er den mest stilige tilpasningen av håndverk i flere bransjer lovende.

Utility

Øvelsessakene for Vuzix 'varer øker, og adopsjonen er i ferd sms lån på minuttet å bygges opp i mange bransjer. Leger i United og Frankrike har ikke for lenge siden utført de første lojale kneoperasjonene sms lån på minuttet Vuzix ’AR Obedient Glasses. BMW Car Crew og DHL Supply Chain hadde brukt Vuzix 'evner til logistiske formål. Dash Strength har implementert Vuzix 'teknologi for å hjelpe deg sms lån på minuttet ombordstigning og opplæring av unike teknikere. Envirotainer bruker Vuzix 'briller for å finne på inspeksjon av sine temperaturstyrte beholdere for å øke fordelingen av COVID – 20 vaksiner verdensomspennende. Et verdensklasse 1-romfartsfirma sammen sms lån på minuttet to globale forsvarsselskaper baser seg på moteavtaler sms lån på minuttet Vuzix når de forfølger industrielle muligheter knyttet til tilpassede bølgeleder-baserte HMD-er.

I sms lån på minuttetisinsk arena, fikk Vuzix anerkjennelse sms lån på minuttet behovet for mer digital verbal erstatning som kan tilskrives forhøyet risiko som kan tilskrives COVID – 19 pandemi. Vuzix har distribuert sine ordnede briller til dusinvis av institusjoner over hele verden i forbindelse sms lån på minuttet grunnskoler som kan sammenlignes sms lån på minuttet Johns Hopkins, UCLA sms lån på minuttetical College, Louisville sms lån på minuttetical College of sms lån på minuttetication, som ikke lenger for lenge siden hadde et e-nyhetsbrev i American sms lån på minuttetical Affiliation sin spesielle COVID- 19 versjon for å akselerere erstatning i sms lån på minuttetisinsk helseopplæringsprogrammer. Vuzix 'ordnede briller reduserer eksponeringen og sparer privat sikkerhetsutstyr riktig gjennom COVID – 19 pandemi og mentor for mentee surigical coaching over hele verden i samarbeid sms lån på minuttet organisasjoner verner Ohana One.

I tillegg lager logistikk sole seg blir mer intrikat. Vuzix tilbyr verktøy i boligen gjennom deres M-Sequence Obedient Glasses, som gjør at brukerne kan holde hendene fri mens de jobber og opplever den guidede lindringen av utvidet virkelighet. Dette resulterer i redusert rimelig løftetid, færre avdekke feil, og er tilbakemelding fra videoklipp til ledere.

Negat

Vuzix 'evne ligger i dets disposisjoner innen optikk og bølgeledere. Museet til augmented reality-briller er ikke noe unikt, Google (NASDAQ: GOOGL) sprang inn på markedet sms lån på minuttet sin Google Glass-støtte i 2013. På den tiden ble Google Glass spionert for å være en livsstilsendrende, massemarkedsevne som kjøpmenn ønsker å spytte over.

Google, Toshiba (OTCMKTS: TOSYY) og Microsoft er faktisk noen spillere som er tilgjengelige i markedet, og hovednavnene verner om Apple (NASDAQ: AAPL) og Samsung (KRX: 005930) trer videre inn.

Markedsevnen som helhet er utvilsomt å være så tydelig eller ikke lenger at den ikke lenger er koblet til. Gargantuan Behold Studys mest stilige utseende hevdet at augmented reality-markedet skal være pris $ 340. 16 milliarder av 005930.

Vuzix for tiden holder 184 patenter og patenter som venter sammen sms lån på minuttet et enormt utvalg av IP-lisenser i Video Eyewear arena. sms lån på minuttet sine 24 års erfaring og innovasjon, har Vuzix evnen til å være en nøkkel spiller i denne boligen.

Sammendrag

Vuzix viste robust boost gjennom hele pandemien, men kan antagelig se noe pull-støtte. En lang vei unna at verbale erstatningslister fra pandemien kan sole seg endte i en akselerasjon av aksept av disse evnene.

Til tross for at mote kunder utvilsomt er den siste For å fullt ut inkludere disse evnene, er tidlig brukere innen helsetjenester, lagerlogistikk, produksjonsalternativer og arenatjenester alle nyttige i denne evnen. Se Vuzix nøye fordi det fortsetter å relatere disse AR-brillene til markedet.

Undersøk kryssjekk mer fra Benzinga

  • Klikk her for alternativer fra Benzinga

    • Atlas Airs leasingenhet for å støtte Icelandair Convert 767 til frakteskip

    • Goldman Sachs vurderer Bitcoin som 'Client Ask Is Rising,' COO sier

    © 2028 Benzinga.com. Benzinga presenterer ikke investeringsråd. Alle rettigheter forbeholdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *