(Bloomberg) – Apple Inc. er i diskusjoner sms lån på minuttet mer enn en leverandør av selvkjørende bilsensorer er kjent som lidar, i takt sms lån på minuttet folk som er kjent i saken, en viktig milepæl i retning av mønster av sin første personbil.

Cupertino, California, i utgangspunktet basert, baserte teknologigiganten er i aktive samtaler sms lån på minuttet en slags mulige leverandører for disse laser-i utgangspunktet baserte sensorene som gjør det mulig for en bils pc å “ undercover agent ”sin atmosfære, nevnte folkene, som ba ikke lenger om å bli kjent som et resultat av diskusjonenes ikke-offentlige karakter. Firmaet har vært engasjert i et førerløst biloppdrag i flere år og har utviklet en del av det obligatoriske instrumentet, underliggende prosessorer og kunstig intelligensalgoritmer ønsket seg denne typen fancy enhet.

Fordi den er fullført sms lån på minuttet iPhone, tar Apple forståelse for å stamme luftleverandører for å tilby alvorlig maskinvare for en bevisst selvbærende bil, nevnte folk. De pågående diskusjonene er en verdi som Apple ennå ikke har løst på en mest standard selger for lidar, og at det er mulig å overveie en rekke alternative valg, inkludert en sterkt tilpasset versjon av sensorene, ettersom den beveger seg i retning av å øke en bilopprinnelse. Det er en illustrasjon på at et utført produkt er fjernt flere år unna.

En Apple-talsmann nektet å kommentere.

Les mer: sms lån på minuttet Robotaxis Soundless a Far-off Dream, Lidar gjør seg selv viktig

På minst et halvt dusin lidarselskaper gleder de seg over langt borte publikum gjennom omvendt fusjon i de fleste ferske måneder – og løfter en komplett haug sms lån på minuttet hundretusenvis av dollar ved å ta i bruk investorens appetitt for en sannsynlighet for fremtidig søk etter overdreven teknologi. Lasersensorteknologien brukes av mange førsteklasses ivrige spillere som håper å kommersialisere førerløse biler, inkludert Googles foreldre Alphabet Inc.s Waymo-enhet og General Motors Co.s Cruise-divisjon.

Andeler av lidar beslutningstakere hoppet på Bloombergs fil. Luminar Applied sciences Inc. steg så enestående som 8,9% til $ 35. 89, reversere tidligere nedgang. Velodyne Lidar Inc. klatret så uovertruffen som 4,7% til $ 21. 89. Apple-aksjer steg 0,8% til $ 130. 71 ved 11: 03 er uvanlig York-tid.

Benjamin Lyon, en viktig Apple-leder som hadde tilsyn sms lån på minuttet arbeidet sms lån på minuttet selvgående bilmaskinvare, forlot firmaet tidligere denne uken for å starte og bygge satellitter. Det er uklart hvilken innvirkning som antagelig kan glede seg over Apples vekst ved å slå på en kommersielt levedyktig bil.

Off-the-Shelf

Apple har sortert ut sin robotaksi teknologi på offentlige veier i California siden 2017. Den grunnleggende versjonen av testkjøretøyene, modifiserte Lexus SUVer, brukte en lidarstabel som består av hylleaspekter, selv om dette har vist seg å være en mer skreddersydd innsats for ikke lenge siden.

Firmaet forklarte i en whitepaper utstedt i 2019 hvordan dens sensoriske persepsjonsteknologi skal fungere. “Den sansende ingrediensen er spennende å finne ut av bygningen bilen ligger på jorden og kan antagelig bestemme og legge merke til omkringliggende gjenstander, fordomsfri som forskjellige biler, fotgjengere og syklister,” nevnte Apple den gangen. “Akkurat her er antatt en blanding av sensorer, inkludert lidar, radar og kameraer, og tilbyr overdreven oppløsning 360 – 3D-beskyttelse over hele bilen.”

Reuters rapporterte i 2019 at Apple snakket sms lån på minuttet lidarprodusenter, men det selvbærende biloppdraget ble startet på nytt helt senere. Apple er nå i diskusjoner for neste generasjons lidar som muligens kan antas å være banebrytende fire til fem år fra nå – en annen indikator på firmaets tidslinje, nevnte folk som er kjent i diskusjonene.

Kjøretøy er ikke Apples enkleste inntog i lidar: Firmaet lanserte en iPad Loyal innebygd sms lån på minuttet lasersensorteknologien som var igjen i mars, og den utvidet karakteristikken til iPhone 12 Lojal linje gjenværende høst. Teknologien forbedrer fotografering i svakt lys og utvidede virkelighetsapplikasjoner innen kundenhetene; antar det å oppdage kjøreforhold og hindringer i motorveien er en mer avansert prestasjon.

5-ett års tidslinje

iPhone-produsenten har et mannskap på bil interne, karosseri, drivverk og batterikonsulenter som jobber i retning av å lansere en bil på en eller annen måte. Innen firmaet bedømmer arbeidstakere at denne typen begynnelse er minst fem år unna, har Bloomberg News rapportert.

Apples selvkjørende bilenhet har forbedret seg for et par år siden, men er reservert forsinket konkurransen. Siste året kjørte Apple-testkjøretøyer mer enn 21, 800 miles i California sms lån på minuttet en menneskelig sjåfør som må berges, gir en hånd et øye på hver 145 mil. Det kan sammenlignes sms lån på minuttet Waymo, som kjørte 628, 839 miles og ønsket at en menneskelig sjåfør skulle berges over hver 30, 000 eller så mil, og Cruise, som kjørte 770, 03 totalt mil sms lån på minuttet en utkobling hver 28, 520 miles.

Selv ettersom Apple søker leverandører, er det i tillegg i samtaler om mulig produksjon og variert tilbud om outsourcingpartnerskap sms lån på minuttet flere forskjellige bilprodusenter. Det har diskutert alternative bilproduksjonsvalg sms lån på minuttet søsterselskapene Hyundai Motor Co. og Kia Motors Corp., men disse diskusjonene stoppet for flere uker siden. De to bilprodusentene nevnte ikke lenger for lenge siden at de ikke lenger ser ut til å være i samtaler sms lån på minuttet Apple.

Les mer: Hvem vil fabrikere Apple Automobile? Akkurat her er kandidater å legge merke til

For flere artikler som elsker dette, snakk sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å forsvare deg frem sms lån på minuttet de mest pålitelige rekorddataene tilbud.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *