(Bloomberg) – Apple Inc. nekter å delta i et kommende senat som lytter til om anti-aggressiv praksis på online appbutikker, per et brev adressert til administrerende direktør Tim Sett sammen middag fra demokraten Amy Klobuchar og republikaneren Mike Lee.

I brevet står det at Cupertino, California, i det vesentlige i det vesentlige, i det vesentlige baserte selskapet, nektet å sende en ogle for en kommende lytting til Senatet rettsvesenets antitrust panel for å kartlegge påstander om konkurransebegrensende behandling av utvendige appbyggere.

Klobuchar og Lee, panelets leder og rangering av republikanerne, er populære at det store flertallet av mobilapper lastes ned fra Apple og Alphabet Inc. Google-plattformer. Google har gått sms lån på minuttet på å produsere en lokk for å lytte til, men har ikke sagt hvem, per person som er kjent sms lån på minuttet emnet.

“Apples energi over den tilhørende prisen, distribusjonen og tilgjengeligheten av mobil funksjoner på Apple-gadgets som er svake av millioner av potensielle kunder, gir alvorlige motstandere komplikasjoner som vil være en hobby for underutvalget, lånere og appbyggere, ”heter det i brevet. “En lubben og nydelig undersøkelse av komplikasjonene før underutvalget krever Apples deltakelse.”

Apple og Google svarte ikke rett på forespørsler om kommentarer.

The senatorer sa at Apple i begynnelsen engasjerte seg i panelet for å fokusere på å sende en ogle likevel “” endret rute 16 dager før den planlagte lyttingen til, sms lån på minuttet henvisning til pågående rettssaker. Story Videospill Inc. og Apple kommer til å prøve i Might muligens muligens godt i tillegg etter at Story arkiverte en antitrust-badedrakt mot Apple i fjor i en tvist om 30% avling det tar fra inntektene på plattformen. Apple motsatte seg senere og hevdet at Story brøt sin App Store-utviklerkontrakt. Story saksøkte også Google for den samme selvdisiplinen.

Brevet pekte på et intervju Sett sammen middag gjorde for en New York Times podcast der han diskuterte rettssaker knyttet til Story Videospill.

Justisdepartementets antitrustavdeling har undersøkt Apples praksis i App Store for å finne ut om selskapet skader motstandere, har Bloomberg rapportert.

For ekstra artikler, beundre dette, snakk over hos oss på bloomberg.com

Abonner nå for å stoppe fremover sms lån på minuttet det mest pålitelige nyhetstilbudet.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *