Apple AAPL vil samle Chief Compliance Officer Kyle Andeer firmaets håndbok for å snakke sms lån på minuttet Senatets rettsvesenets underkomité for rivalepolitikk, antitrust og brukerrettigheter på Apr 22, i henhold til et Reuters-dokument.

Den siste uken ba senatorene Amy Klobuchar, en demokrat, og Mike Lee, en republikan, Apple sterkt om å gi et blikk for en kommende høring om App-forhandler og digital konkurranse.

Siden siste år, justisdepartementets antitrustavdeling har undersøkt Apples App Retailer-praksis over bekymring for at firmaets formulering av å gjøre industrien skader kjøpere ved å begrense ganske mangfoldig og innovasjon og holde prisene høye.

Apples App Retailer har vært møter tilbakeslag fra tredjepartsbyggere over dominerende inntektsdelingsbetalinger og strenge inkluderingsprinsipper hjemme hos App-forhandleren for iPhones og iPads. Foreløpig er Apple involvert i en antitrust-søksmål sms lån på minuttet Story Videospill, som fungerer for retten i begynnelsen av Can even.

Apples aksjer har tilsynelatende returnert 0,2% år tidligere da sette neste gang sms lån på minuttet Zacks Pc – Mini dataprogrammer erstatter tilstanden på 1,3%. Den tilbakevendende effektiviteten kan dessuten tilskrives forsinket produksjon av noen få Mac-er og iPads som skyldes mangel på brikker, mens tilgangen på åpenbare deler for iPhones forblir tett.

tre hundre og seksti fem dager til datoen ytelse

Apples strenge anstrengelser for å hjelpe byggherrer globalt

Apples kraftige utvikler defekt på mer enn 30 millioner har vært sms lån på minuttetvirkende til å støtte staten App Retailer-trafikk. Apple høstet mer enn 620 millioner betalte abonnenter hele plottet gjennom selskapsporteføljen ved utgangen av regnskapsåret for første kvartal 2021.

Firmaet er vert for sin årlige Worldwide Builders Convention 2021 (WWDC 2021) mellom 7. juni og 11. Apple forventes ikke lenger bare å tilby oppdateringer på programvaren på dette års konferanse, men ryktet også om å montere maskinvarebulletiner, kritisk knyttet til Mac.

Dette Zacks Deplorable # 3 (Consume) firmaet har forsøkt å arbeide for å stanse smutthullene som byggherrer finner i, gi en forklaring på å omgå noen få av sportskjøpene som må gjøres gjennom App-forhandleren. Det er sannsynlig at du antagelig vil søke i rekorddata fra den totale listen over dagens Zacks # 1 Deplorable (Solid Take) aksjer her.

Apple har redusert provisjonsavgiften for App Retailer fra 30% til 15% på betalte apper og kjøp i app for småbyggere som monterer, reduseres sms lån på minuttet $ 1 million i årlig bruttosalg fra appene sine, og disse som er originale til butikken effektivt 1. jan , 2021.

Som tildeling av Apples opprinnelige App Retailer Tiny Industry Program, er den opprinnelige kommisjonskonstruksjonen rettet mot å støtte minutt og bestemte personbyggere når selskaper tilpasser seg en virtuell verden midt i coronaviruspandemien.

Globalt nådde klientutgiftene til App-forhandleren $ 72. 3 milliarder i 2020, opp 30. 3% år over år, som oversteg mengden brukere brukte på Alfabetet s GOOGL Google Play, som vokste 30% år over år til $ 38. 6 milliarder. Det er tydeligvis at App-forhandleren genererte 89. 3% mer i klientforbruk enn Play-butikken, per et Sensor Tower-dokument.

Andre tekniske giganter i hjertet av antitrustmålet

antitrustlisens pekere gjorde et sprut takket være klagene mot estimerte teknologiske giganter som Fb FB, Google, Amazon AMZN og Apple, blant mange andre. Det hevdes at de var engasjert i konkurransebegrensende, monopol-stilte taktikker for å støtte deres dominans innen e-handel, smarttelefoner, sosiale nettverk og søk.

Google står overfor identisk antitrustprobe som Apple over konkurransepoeng koblet sin Play-forhandler. Det er tydelig at firmaet allerede har avtalt å vitne under høringen ved siden av Apple.

Den siste måneden utfordret Fb Federal Commerce Commission (FTC) søksmål, som stiller spørsmålstegn ved den sosiale sms lån på minuttetiegiganten 2012 oppkjøp av Instagram for 1 milliard dollar og det neste 2014 oppkjøp av WhatsApp for $ 19) milliarder.

FTC hevder at slike oppkjøp er en formulering for å nøytralisere trusselen mot Fbs monopolvitalitet over sosiale sms lån på minuttetier. I tillegg heter det at Fb for fremtiden gir, må skimte forhåndsgodkjenning av FTC.

Av avslappede tjenesteleverandørgrupper kalt Tiny Industry Rising danner en landsomfattende koalisjon hele tomten gjennom USA for å fremme sterkere antitrustlisensierte pekere mot Amazon. Disse gruppene, som samlet sjekkliste hundrevis av selskaper, oppfordrer til føderal lovgivning som vil avvikle Amazon, innehaveren av et dominerende online marked, fra å selge sine produkter i konkurranse sms lån på minuttet andre selgere, en policy som også sms lån på minuttet hell vil skille Amazons detaljhandel. produktindustrien fra sitt onlinemarked.

Til tross for det ubestridelige faktum at den fortsatte antitrustproben er motvind for Apple, forventes det ikke lenger å påvirke firmaets høye linje og be om produkt- og leverandørportefølje, minst på forhånd.

Apple har hatt nytte av koronavirus introdusert om solid brutto salg av iPad og Mac. Firmaet er sterkt avhengig av flaggskipproduktet, iPhone, for staten. Suksessen til de mest oppdaterte iPads og Mac-ene antyder en utvidende portefølje som gir gode resultater for staten.

Disse aksjene er klar to Flit Previous the Pandemic

COVID – 19 utbrudd har skiftet klientens atferd dramatisk, og en håndfull høyteknologiske selskaper har trappet opp for å støtte USAs arbeid. Bare nå har beskyttere i disse selskapene et skudd mot alvorlige inntekter. For eksempel hoppet Zoom 108. 5% i nedgang enn 4 måneder mens de fleste andre aksjer synket.

Våre analysepresentasjoner om at 5 banebrytende aksjer også kan skyte i været fra den eksponentielle forlengelsen, og be om “avvikling i bolig” anvendt vitenskap. Dette kan muligens være et av de største kjøpealternativene i dette tiåret, spesielt for disse som får tidlig.

Undersøk de 5 høyteknologiske aksjene nå >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *