Yahoo Finance bryter ned de ferskeste amerikanske hendene for å forhindre politiske donasjoner, de sosiale sms lån på minuttetiene som stilles til president Trump, og PGA i USA skifter sitt 2022 PGA-mesterskap location.

Video Transcript

MYLES UDLAND: Alt vakkert, la oss snakk en rekebit om hele nedfallet som vi opprettholder sett til dette punktet fra begivenhetene siste uke nede i Washington, DC. Vi fortsetter sms lån på minuttet å skimte forgreninger hele planen via den industrielle verden, den politiske verden og nå sportsaktivitetsverdenen, så vellykket. Når vi blir sms lån på minuttet oss ​​i den dialogen, får vi sms lån på minuttet Yahoo Finance Chief Editor Andy Serwer like vellykket som Yahoo Finance Senior Columnist Rick Newman.

Andy, la oss begynne sms lån på minuttet de første avlesningene vi ser fra næringslivet. Og la oss nemlig diskutere noen av disse valgene fra noen selskaper for å forhindre deres politiske donasjoner. Noen selskaper har holdt seg mer spesielle innen de slags politikere de foretrekker å gi til. Og jeg er riktig ukjent hvordan du tilsynelatende ser vanvidd fra selskaper til å nærme seg hjelp og i sannhetens retning kommentere hele dette, du vet, noe foruroligende begivenhet i amerikansk historisk fortid.

ANDY SERWER: Ja, unødvendig å hevde. Dette er alltid ikke lenger enkle farvann for selskaper å trav rundt i, Myles. Og på samme måte er du vakker. Det er slags to leirer. Den ene leiren, som er representert av Citigroup og JPMorgan, har uttalt at de kommer til å forhindre bidrag til alle politikere de neste seks månedene.

Deretter er det bare noen få andre selskaper, spesielt Marriott, hotellfirmaet og Blue Contaminated Blue Defend, som uttalte at de ikke kjøpte penger til noen av lovgiverne som deltok i innsigelsen mot sertifiseringen av president Biden. Nå blir alt dette veldig oppsiktsvekkende på legenden om noen mennesker kan kanskje uttale at JPM og Citigroup-folket konstruerer en falsk ekvivalens ved å si, å, alle politikere er syndige. Og på samme måte kan du argumentere, vellykket, i sannhet, hva oppnådde Chuck Schumer og Nancy Pelosi på denne hendelsen onde?

Og på samme måte kan du utvilsomt oppfinne en sak som Josh Hawley og Ted Cruz fortsatte å undergrave vårt demokrati og, i sannhet, mest tilsynelatende å delta i, eller som et minimalt – nei, det er nå ikke lenger noe vakkert. Du vil opprettholde en studie sms lån på minuttet alle brikkene. Det er forferdelig nyansert her – tilskynder mest tilsynelatende, mest tilsynelatende til opprøret og stormen av Capitol.

Så du vet, du kan se riktig her ved hvor hurtig jeg trengte å forsvinne der, som vi alle – det påhviler oss å oppnå – hvor fulle her er. Men det er utvilsomt et levebrød der folk eller selskaper veier inn i legenden om at deres bestanddeler bryr seg.

JULIE HYMAN: Ja Jeg antyder, til den tiden, Andy, om bestanddeler som bryr seg, Rick Newman, du vet bedre enn noen hvor enkelt det er miles å oppnå og berøre noen på denne generasjonen, vakker, via de gutta som hører fra deres innkjøpere. Og jeg uttaler det på sagn om at jeg vet at du hører fra leserne våre på ganske hyppig basis. Men hva avslører alt dette om den ærlige virksomhetspengene i vår politikk og hvordan det per sjanse vil være sammensatt bytte?

RICK NEWMAN: Du anerkjenner, mitt svar på det vi skjønte i helgen, at her er totalt sett en overveldende respons fra bedriftens USA. Så vi har totalt sett kjøpt færre enn 10 selskaper som opprettholder uttalte at de absorberer for å oppnå avslapningen i enhver henseende om det de så skje siste uke, som på totalt endret til et forsøk på å undergrave retningslinjene for lovgivning som fordeler alle disse selskapene.

Ett netto levende, aksepterte filer, de nådde ut til 144 selskaper som i en eller annen tegning finansierer republikanerne som har vært, som du bare kan uttale, sms lån på minuttetskyldige i angrepet på Capitol siste uke. Og de mest handige tre av dem, 3 av 144, de mest handige tre– og Andy nevnte disse selskapene – sa at de fortsetter å være oppslukende for å oppnå avslapningen, som endret seg til lave donasjoner til republikanerne som motsatte seg sertifiseringen av den legitime avstemningen.

Så jeg formidler bedriftens USA er nå ikke lenger i sannhetens poeng bemerkelsesverdig her. Og min spådom er seks måneder fra nå, her kommer alt til å være favoritthjelp. Jeg formidler at republikanerne vil fortsette å skaffe denne finansieringen. Og det er en gigantisk grunn til at de skal, som er republikanere, for den totale anstrengende formelen i anskaffelsen sammen, og sammen sms lån på minuttet president Trump, representerte republikanerne, reduserer skatter og ikke mer lovgivning og spørsmål som selskaper foretrekker. Så jeg formidler at de skal fortsette å anskaffe økonomiske tøffere fra det meste av bedriftens USA.

BRIAN SOZZI: Du gjenkjenne Andy, bytte gir faktisk øyeblikkelig, hva som oppnår deg – du forsvinner i helgen på størrelse sms lån på minuttet hva president Trump kanskje kan oppnå etter at han er borte fra industrien. Hva endret deg i konklusjonen din der?

ANDY SERWER: Ja, vellykket, det er reker i tvil, Brian, om at han skal å se på opp til å bo i den endelige publikum ta en titt på og bygge det via sms lån på minuttetia. Det gjenstår å se om han er i sannhetspoeng levedyktig som kandidat i 2024. Det kan være en slags forklaring på hvorfor han kanskje foretrekker å posisjonere seg som kandidat. Han kan heve penger. Han kan forutse etterforskning ved å si at det er en politisk heksejakt.

Så ikke bli kastet, enda vakker nå når det ser ut til å være som nå ikke lenger oppnåelig for ham å oppnå det . Og en modell for å smelte dialogen sms lån på minuttet det vi hevder at det var riktig å snakke om bare selskaper, vet du, det kan dessuten være et forbigående av noen som sier at selskaper må komponere å slutte å gjøre industri sms lån på minuttet en Trump-organisasjon. Nå, her er det ikke lenger en helt original antagelse i seg selv, men det er utvilsomt tilsynelatende å få fart.

Deretter er det i sannhetens poeng andre mennesker som snakker om nå ikke lenger ansetter folk som jobbet i Trump-administrasjonen på legenden om dem alle, unødvendig å hevde, forsvinner når de løper inn i den private sektoren så snappy som de vil for å tjene på sin ekspertise. Så en slags ting som spilles her.

RICK NEWMAN: Det kan dessuten være denne oppsiktsvekkende– konstruksjonen, Andy, som er – så en slags folk som jobber for Trump i myndighetene, holder allerede igjen. Og folk som er sammensatt der, takler nå denne antagelsen som tilsvarer at hvis de ville opprettholde den siste uken før dette alt levde, ville de ha hatt bedre potensialer.

Og nå Det er erfaringer som noen av dem sier, hvis jeg hadde hatt den fineste uken. Nå som jeg har vært her for denne forferdelige hendelsen som Trump på totalsummen, må jeg peke på alt dette. Så en ukes forlengelse av å forlate Trump-administrasjonen kan kanskje opprettholde en gigantisk oppnåelse av folks jobbmuligheter.

MYLES UDLAND: Du kjenner igjen, Rick, vi foretrekker ikke å forsvinne for mange måter på det. Jeg akkumulerer det arbeidskrevende å huske at noen kanskje kan forsvinne for hver uke siden, og slik at de ville ha en tegning eller det motsatte fratatt alle deres foreninger. Men når avslapningen, per sjanse, påpeker du mer modighet ved å stikke den riktig ut og i sannhetens poeng har et forskrift nå, hvoretter.

Men la oss lukke om Trumps fremtid og, i sannhet, formelen fremover for Trump-organisasjonen. Rick, jeg vet at en blåkopi som er omtrent og kostbar for ditt hjerte er en legitim golfverden. PGA i USA og sa at de ikke kjøpte bevare PGA-mesterskapet planlagt for påfølgende vil muligens kanskje kanskje også på Trump Bedminster, som er ute i en forstad Fresh Jersey.

Dette torsdag, jeg så bare noen få folk i golfsms lån på minuttetiene si, hallo, er vi komponert i denne turneringen? Og nå riktig tre dager senere, kan det kanskje flyttes, mest tilsynelatende en forhåndsvisning av hvor giftig dette sporet blir til etter at han nå ikke lenger er president.

RICK NEWMAN: Ja, og jeg formidler det er den vakre pasningen ved PGA. Og den i sannhet treffer Trump der det gjør vondt på legenden om at vi alle vet at han har stor glede av sine golfformål. Og han ønsker at golfformålene sine og andre eiendommer skal være utstillingsvinduet for disse store begivenhetene.

Og jeg formidler at det er beskyttet å si at det potensielt ikke lenger vil være en førsteklasses golfturnering på noen Trump eiendom resten av Trumps levetid. Og på samme måte vet du at PGA nå ikke lenger prøver å straffe Trump så bemerkelsesverdig som de korrigerer, ikke foretrekker å bli assosiert sms lån på minuttet ham på grunn av legenden om at noen tilknytning til Trump nå kan være mekanisk splittende. Og på samme måte at du bare kan trenge noen folk som støtter deg fanatisk, og på samme måte at du bare kan trenge noen folk som fanatisk motarbeider deg.

Og du vet også at dette er selskaper. Golf er en industri. Og for å starte, foretrekker de å foretrekke å hale på industrien. De skiller seg ut, foretrekker nå ikke lenger å takle all denne kontroversen. Så de vil riktig fjerne dem fra Trump.

Og etter formelen, R&A, som er et selskap i Storbritannia som fører tilsyn sms lån på minuttet golf der, har de uttalt at de nå er nei lenger kommer til å øke alle turneringer i Bedminster – unnskyld meg, Turnberry, hans rute i Skottland. Så oppfatt at Trumps golfformål nå er riktige for Trump-klienter, og det er forklaringen det.

JULIE HYMAN: Du kjenner igjen, og jeg foretrekker å oppfinne et siste poeng om hendelsene i den ultimate uken og nedfallet fra dem. Det høres ut som jo mer vi avdekker, jo mer studerer vi syndig tegning – hvor bemerkelsesverdig verre den kan opprettholde. Du anerkjenner at bombene har vært faktiske at den slags folk der plantet rundt Washington, DC.

Vi har sett flere bilder av volden mot Capitol-politiet, la oss uttale. Vi innså mer om foreldrene som dro dit sms lån på minuttet våpen, sms lån på minuttet glidelås. Skulle de ønske seg gisler? Det er sammensatt en slags spørsmål om den inngangen.

Så Andy, det gjør at det ser ut til å være, like syndig som det virket som den siste uken og så giftig som de fleste tilsynelatende president Trump virket som siste uke og foreninger jo mer avstand vi skaffer oss til begivenheten, jo verre ser det ut til å være. Og vi er nå ikke lenger engang på innvielsesdagen, men det kan synes å være flere forsøk på dette.

ANDY SERWER: Jeg er helt enig, Julie. Og vår kollega Yashar Ali på HuffPost uttalte at jeg er enig i at jeg er klar over 5% av denne memoaret. Nå blir det mer som vi innser 10% av memoaret. Men sammensatt, her er som en gigantisk stein som går i vannet. Og krusningene hjelper sms lån på minuttet å gå ut og ut og ut.

Du kjenner igjen at en politibetjent, en politibetjent i Capitol Hill, tilsynelatende tok sin livsstil i helgen som endret seg til å bli fascinert av dette. Og forslaget er at det endret seg til legenden om at han endret seg til så fortvilet over ukens hendelser. Og det er noen spekulasjoner der faktisk.

Men sammensatt, dette fortsetter og fortsetter. Og det får folk til å spørre sine foreninger. Jeg vet at riktig hjelp til sportsaktiviteter er litt reker her, Julie, Bill Belichick – Bill Belichick, treneren til Fresh England Patriots, er planlagt å anskaffe Presidential sms lån på minuttetal of Freedom fra president Trump denne uken. Smart, Bill Belichick, hvordan oppnår du det sms lån på minuttet det vakre nå? Jeg kommer riktig til å posisjonere det tilgjengelig.

RICK NEWMAN: Han må komponere riktig uttale, nei takk.

ANDY SERWER: Ja, vellykket, han kommer til å være seriøs om det, mest tilsynelatende.

MYLES UDLAND: Ja, den memoaret brøt den siste natten da det endret seg til faktisk fotball som ble spilt. Og vi har nå ikke lenger hørt fra Patriots. Vi har nå ikke lenger hørt fra Belichick ennå. Og jeg formidler at det er en slags drøvtygging om hva man må oppnå i det feltet som skjer vakkert nå oppe i Fresh England. Alt vakkert, Andy, Rick, alltid bredt å høre fra dere. Takk for at du ble sms lån på minuttetlem av poenget på dette tidspunktet.

RICK NEWMAN: Farvel, gutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *