Alphabet Inc. (GOOG) stengt på $ 2, 285. 88 i den nyeste handelen og salgsøkt, og markerer en + 0,9% bytte fra dagen før. Aksjen overgikk S&P 500 sin daglige opprinnelse fra 0. 77%.

På dette tidspunktet hadde aksjene i selskapet vunnet 9. 47% i løpet av den forrige måneden, sms lån på minuttet etterslep datamaskin- og ekspertise-sektoren stammer fra 15. 54)% og overgår S&P 500 sin opprinnelse til syv. 34% på den tiden.

Selgere vil håpe på styrke fra GOOG fordi de nærmer seg sin neste inntekt frigjør. Firmaet forventes å dokumentere EPS på $ 18. 74, opp 59. 47% fra forrige (365 dagers kvartal. I mellomtiden anslår Zacks konsensusestimat for inntektene å tjene et bruttosalg på $ 47. 23 milliarder, opp 25.28% fra 365 varighet for dager siden.

GOOGs klumpete – 365 dager Zacks Consensus Estimates krever en inntekt på $ 69. 30 per halvdel og inntekt på $ 186. 6 milliarder. Disse resultatene vil bety 365 dager over – 365 dager endringer på + 21. 23% og + 25. 61, henholdsvis.

Selgere kan til og sms lån på minuttet dempe videre antar eventuelle nye endringer i analytikerestimater for GOOG. Disse revisjonene er for å forholde seg til den stadig skiftende naturen sms lån på minuttet hensyn til nåværende byttetrender. Som en konsekvens kan vi utdype revisjoner av tømmerestimater som et imponerende signal for selskapets bytteutsikter.

Analyse indikerer at disse estimatrevisjonene i dag er korrelert sms lån på minuttet når det gjelder halvt imponerende momentum. . For å utgjøre det gode sms lån på minuttet dette, utvikler vi Zacks Low, en egenutviklet modell som tar disse estimatendringene til fabel og gir en brukbar vurderingsmaskin.

Fra # 1 (Fetch Rob) til # 5 (Fetch Sell), Zacks Low-maskinen har en påvist, utenfor dørene, revidert sangminne om bedre resultater, sms lån på minuttet # 1-aksjer som returnerer en felles på + 28% hver 365 dag siden 1988. Zacks Consensus EPS-estimat har flyttet 0. 34% forhøyet gjennom forrige måned. GOOG har for øyeblikket en Zacks Low på # 2 (Rob).

GOOG har for øyeblikket et Ahead P / E ratio på 32. 50. Dens bytte har en vanlig fremover P / E på 34. 4, så vi kan muligens godt vedta det GOOG handler og selger mot et pristillegg relativt.

Selgere kan til og sms lån på minuttet dempe videre antar at GOOG har et PEG-forhold på 1. 83 virkelig nå. Denne beregningen går like mye til det velkjente P / E-forholdet, men PEG-forholdet tar videre fabel av aksjens forventede inntjeningsforbedring. Cyberweb-tjenestebytte hadde for øyeblikket et felles PEG-forhold på 1. 83 fra og sms lån på minuttet dagen før stengningen.

Cyber web – Services swap er en del av sektoren Computer and Expertise. Dette nabolaget har Zacks Substitute Low på 153, og slår det i bunnen 42% av alle 250 + næringer.

Zacks erstatter lave målere styrken til våre bytteteam ved å måle de vanlige Zacks Lav av den faktiske personbeholdningen gjennom lagene. Vår læring avslører at pausen 50% rangerte bransjer overgår den nederste halvdelen av sms lån på minuttet en del av 2 til 1.

Du kommer til å sikre flere registreringsdata på alle disse beregningene, og langt mer, på Zacks.com.


Trenger du de nyeste forslagene fra Zacks Investment Analysis? Denne dagen er det sannsynlig at du muligens vil laste ned 7 Best sannsynlige aksjer for den påfølgende 32 Dager. Klikk på for å få dette gratis dokumentetAlphabet Inc. (GOOG): Gratis lagerevalueringsdokumentKlikk her for å lære denne teksten på Zacks.com.Zacks Investment Analysis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *