Alphabet Inc. (GOOG) stengte den mest moderne anskaffelses- og salgsdagen til $ 2, 055. 055, skiftende -0. 05% fra forrige anskaffelses- og salgsøkt. Denne handelen pleide å være smalere enn S&P 500 på hver dag grunnmangel på 0. 32%. På samme tidspunkt forlagde Dow 0. 41%, og den tekniske tunge Nasdaq feilplassert 0. 11%.

sms lån på minuttet henblikk på sent, hadde aksjene i selskapet forlagt 1. 23% i løpet av den siste måneden, henger igjen datamaskin- og kunnskapssektorens mangel på 0. 151% og S&P 500 gleder seg over 4,4% på den tiden.

Investorer vil utvilsomt håpe på kraft fra GOOG når de nærmer seg sin neste inntjeningslansering. Firmaet forventes å fortelle EPS på $ 16. 74, opp 59. 50)% fra kvartalet før. I mellomtiden anslår Zacks Consensus Estimate for income et fangstsalg på $ 42. 23 milliarder, opp 26 . 13% fra varigheten for ett år siden.

GOOGs kjøttfulle ettårige Zacks Consensus Estimates krever en inntekt på $ 69. 17 per fragment og inntekt på $ 250. 53 milliarder. Disse resultatene vil skildre ett år-over-ett-år-endringer på + 23% og + 25. 59%, henholdsvis.

Det er dessuten viktig å gjennomføre de sydende endringene i analytikerestimater for GOOG. Nylige revisjoner har en tendens til å gjenskape de mest moderne nærhetstrekkene. Som et resultat er vi i stand til å tolke bestemte estimatrevisjoner som et passende signal for firmaets handelsutsikter.

Studien vår viser at disse estimatendringene er rett korrelert sms lån på minuttet nær- varelagerpriser. Vi utviklet Zacks Contemptible for å kapitalisere på dette fenomenet. Systemet vårt tar disse estimatendringene inn i historien og leverer en klar, handlingsbar vurderingsmodell.

Zacks Contemptible-systemet varierer fra # 1 (solid kjøp) til # 5 (Solid Promote) ). Den har en bemerkelsesverdig, utenfor døråpnet sangfortelling om suksess, sms lån på minuttet # 1-aksjer som overleverer en sms lån på minuttetian årlig avkastning på + 26% siden 1988. I løpet av den siste måneden har Zacks Consensus EPS-estimat flyttet 0. 18% forhøyet. GOOG bevarer en Zacks foraktelig av nr. 3 (Behold) som er passende nå.

Når det gjelder verdsettelse, anskaffer og selger GOOG for øyeblikket et Ahead P / E-forhold på 30. 73. Denne verdsettelsen markerer en toppklasse når den blir plassert ved siden av sin vanlige Ahead P / E av 29. 66.

Vi kan dessuten se at GOOG for øyeblikket har et PEG-forhold på 1. 67. Denne nåværende beregningen er mye akkurat som det bredt identifiserte P / E-forholdet, sms lån på minuttet variasjonen at PEG-forholdet dessuten tar hensyn til selskapets forventede inntjeningsrate. GOOGs handel hadde et sms lån på minuttetian PEG-forhold på 1. 091 fra dagen før dette ble stengt.

Internett – leverandørhandel er en fase av datamaskinen og kunnskapssektoren. Denne handelen har for tiden en Zacks Industry Contemptible of 151, som setter den på undersiden 41% av alle 250 + næringer.

Zacks Industry Contemptible involverer er oppført i utstillingen fra fineste til verste ved å formulere de vanlige Zacks Contemptible av de faktiske personbedriftene innen hver av disse sektorene . Studien vår viser at toppen 53% rangerte næringer overgår undersiden av en ingrediens fra to til 1.

For å følge GOOG i ankomne anskaffelses- og salgstimer, må du sørge for å bruke Zacks.com.


Ønsker du de mest moderne løsningene fra Zacks Funding Læres? Som for sent, som det er mest sannsynlig, vil du dessuten laste ned 7 Handiest-aksjer for det neste 30 Dager. Klikk for å fange denne gratis fortellingenAlphabet Inc. (GOOG): Gratis lageranalyse-forklaringFor å lese denne teksten på Zacks.com, klikk her.Zacks-finansiering læres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *