Alphabet Inc. (GOOG) stengt på $ 2, 092. 52 innen den mest moderne handelsøkten, og markerer +1. 26% passerer fra dagen før. Denne endringen overgikk S&P 500 sin 0. 16% tap på dagen. I perioden imellom forlagde Dow 0. 41%, og Nasdaq, en teknologisk tung indeks, lagt til 0. 13%.

Investorer vil håpe på styrke fra GOOG fordi de nærmer seg den påfølgende inntjeningsinitieringen. Selskapet forventes å anekdote EPS på $ 16. 73, opp 59. 37)% fra kvartalet før. Vårt mest moderne konsensusestimat krever kvartalsvis inntjening på $ 50. 18 milliarder, opp 25. 15% fra året – innen den siste varigheten.

GOOGs Zacks Consensus Estimates krever et inntekt på $ 69. 09 per porsjon og inntekt på $ 186. 53 milliarder. Disse resultatene vil bety år-til-år-endringer på + 18. 81% og + 25. 56), henholdsvis.

Investorer må også representere eventuelle nye endringer i analytikeranslag. for GOOG. Nåværende revisjoner er tilbøyelige til å tenke den mest moderne avviklingen til tidsrammen. Som sådan, bestemte estimatrevisjoner tror analytikeroptimisme om selskapets virksomhet og lønnsomhet.

Analysen innebærer at disse estimatrevisjonene er direkte korrelert sms lån på minuttet avvikling til delrammens momentum. Investorer kan tjene på dette ved å bruke Zacks Gruesome. Denne modellen vurderer disse estimatendringene og gir en enkel, handlingsriktig tegning.

Zacks Gruesome-tegningen, som spenner fra # 1 (Solid Take) til # 5 (Solid Promote), har en spektakulær levering luftevidert video viser anekdote over ytelse, sms lån på minuttet # 1-aksjer som genererer en sms lån på minuttetian årlig avkastning på + 26% siden 1988. I løpet av den siste måneden forble Zacks Consensus EPS-estimat stagnerende. GOOG er for tiden en Zacks Gruesome # 3 (Forsvar).

Av verdivurderingsformål handler GOOG for tiden sms lån på minuttet et Forward P / E-forhold på 29. 86. Dens alternative sportshandlinger er en sms lån på minuttetian Fremover P / E på 30. 78, så vi kan kanskje også godt vedta at GOOG handler i toppklasse relativt.

Investorer må også representere at GOOG har en PEG forholdet på 1. 68 skinner nå. PEG-forholdet er knapt akkurat som det generelt oldschool P / E-forholdet, men denne beregningen tar også selskapets forventede inntjeningsformidlingsgrad inn i garn. Internett – Bedrifter og produkter vekslet for tiden et sms lån på minuttetian PEG-forhold på to. 38 fra og sms lån på minuttet gårsdagens avvikling.

Internett – Alternativer for selskaper og produkter er en del av sektoren Bærbar PC og teknologi. Dette samfunnet har en Zacks Commercial Gruesome på 151, og setter den inn på baksiden 41% av alle industrier. Gru av de faktiske personbedriftene innen hver av disse sektorene. Vårt blikk på presentasjoner som tipset 52) rangerte næringer overgår bakside halvparten av en tvist mellom to og 1.

Garanti for å være det meste av Zacks. Kom for å se på alle disse verdiene som overfører aksjer og mer, i løpet av de kommende handelsøkter.


Ønsker de mest moderne anbefalingene fra Zacks Finansieringsanalyse? På den uvanlige tiden kan du kanskje også motta 7 mest praktiske aksjer for de neste 38 dager . Klikk for å tjene denne gratis anekdotenAlphabet Inc. (GOOG): Free Stock Diagnosis DocumentFor å lese denne teksten på Zacks.com, trykk her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *