Alphabet Inc. (GOOG) stengt på $ 2, 297. 76 den mest oppdaterte kjøps- og salgsøkten, og markerer en +0. 06% sirkulerer fra dagen før. Dette sirkulasjonen lagde S&P 500 sin daglige produksjon på 0. 41%.

Før dagens kjøp og salg hadde aksjene i firmaet mottatt 7. 83% i løpet av siste måned. Dette har forsinket produkt- og kapasitetssektorens produksjon på 9. 06% og overgått S&P 500 sin produksjon på 5. 21% i det punktet.

Investorer skal håpe på styrke fra GOOG fordi de nærmer seg sin neste inntjeningsutgivelse, som forventes å være april 28, 2021. Firmaet forventes å produsere EPS på $ 17. 42, opp 61. 13) fra tidligere -årskvartalet. I mellomtiden ber vårt mest oppdaterte konsensusestimat om inntekt på $ 42. 24 milliarder, opp 25. 30% fra kvartalet før.

For det samlede året anslår Zacks Consensus Estimates en inntjening på $ 68. 72 per stykk og inntekt på $ 186. 6 milliarder kroner, som kan beskrive endringer av + 21. 27% og + 24. 61), henholdsvis fra foregående år.

Det er i tillegg viktig å observere de mest oppdaterte endringene i analytikerestimater for GOOG. Disse revisjonene oppmuntrer til å observere den stadig skiftende naturen til å konkludere sms lån på minuttet tidsendringsintervallendringstrender. Som sådan vil sikre estimatrevisjoner replikere analytikeroptimisme sms lån på minuttet henvisning til firmaets endring og lønnsomhet.

Vår forskning avslører at disse estimatendringene er rett korrelert sms lån på minuttet konkluderte aksjekurser til tiden. Investorer kan tjene på dette ved å bruke Zacks Sinister. Denne modellen vurderer disse estimatendringene og gir et enkelt, handlingsriktig vurderingsdiagram.

Zacks Sinister-diagrammet, som spenner fra # 1 (Sturdy Rep) til # 5 (Sturdy Sell), har en fryktløs av dørkontrollert musikkfil sms lån på minuttet bedre resultater, sms lån på minuttet # 1-aksjer som gir en moderat årlig avkastning på + 25% siden 1988. Alt diagrammet etter diagrammet fra de siste 31 dager, vår konsensus EPS-projeksjon har flyttet 0. 47% avta. GOOG er foreløpig en Zacks Sinister nr. 3 (Forsvar).

GOOG har for tiden gravd seg inn i verdsettelsen, og har et fremad P / E-forhold på 32. 73. For sammenlignbarhet har industrien en moderat fremover P / E på 32. 92, som betyr at GOOG kjøper og selger i toppklasse til samfunnet.

I tillegg må vi i noen henseende være likegyldige sms lån på minuttet å uttale at GOOG har en PEG-forhold på 1. 84. Denne pent likte beregningen ligner det allment kjente P / E-forholdet, sms lån på minuttet forskjellen at PEG-forholdet i tillegg tar i betraktning selskapets forventede inntjeningsvekstpris. GOOGs bransje hadde et moderat PEG-forhold på 1. 84 fra slutten av dagen.

Internett – Produkter og bedriftsindustri er en del av sektoren PC og evner. Denne industrien har foreløpig en Zacks Enterprise Sinister of 179, som plasserer den i bunnen 30% av alle 250 + næringer.

Zacks Enterprise Sinister består av er oppført i uttale fra helt til verst når det gjelder de moderat Zacks Sinister av de enkelte selskapene i alle disse sektorene. Våre undersøkelser viser at toppunktet 56% rangerte næringer overgår den nederste halvdelen av en ingrediens på 2 til 1.

Garanti for å komme mest mulig ut av Zacks. Kommer for å følge alle disse verdiene som overføres på lager og mer i de ankomne kjøps- og salgssesjonene.


Trenger mest mulig -datoløsninger fra Zacks Investment Research? Akkurat i dette øyeblikket kan du laste ned 7 ideelle aksjer for de påfølgende 32 dager. Klikk for å skaffe deg denne gratis fabelenAlphabet Inc. (GOOG): Gratis lageranalysegarnFor å lære denne artikkelen på Zacks.com, klikk her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *