I den nyeste shopping- og salgssesjonen stengte Alphabet Inc. (GOOG) til $ 2, 398. 69, og markerer en +0. 73% bytte fra dagen før. Aksjen lagret S&P 500 s hverdagsprodukt på 0. 81).

På vei inn i dag hadde aksjene i firmaet fått 5. 12% i forhold til forrige måned, og oversteg produktene til bærbare datamaskiner og teknologi på 3. 03% og S&P 500 produserer 3. 21% på den tiden.

I den historien søker analytikere informasjon fra GOOG for å legge inn inntjening på $ 21. 34 per del. Dette kan markere år-over-år-økning på 91. 92%. Vårt mest moderne konsensusestimat krever kvartalsvis inntjening på $ 49. 17 milliarder, opp 46. 08% fra året- siden perioden.

GOOGs kjøttfulle yr Zacks Consensus Estimates krever en inntekt på $ 87. 91 per del og inntekt på $ 194. 39 milliarder. Disse resultatene vil bety år-over-år-justeringer av + 49. 99% og + 30. 81%, henholdsvis.

Selgere kan antagelig antagelig også oppdage de fleste moderne justeringer av analytikerestimater for GOOG. Disse revisjonene gjenspeiler i sin helhet de nyeste forbigående forretningsegenskapene, som også kan skifte mange ganger. Som et resultat kan vi tolke distinkte estimatrevisjoner som et faktasignal for firmaets forretningsutsikter.

Sammenligningen avslører at disse estimatjusteringene er rett korrelert sms lån på minuttet aksjekostnadene i forhåndsperioden. Selgere kan dra nytte av dette ved å bruke Zacks Inferior. Denne utstillingsdukka vurderer disse estimatjusteringene og tilbyr en virkelig ukomplisert, handlingsrangert maskin.

Fra # 1 (Strong Lift) til # 5 (Strong Sell), har Zacks Inferior-maskinen en bekreftet, åpen luft-revidert historie om overprestasjon, sms lån på minuttet # 1-aksjer som returnerer et moderat på + 25% hvert år siden 1988. Zacks Consensus EPS estimat er flyttet 27. 9% forhøyet i løpet av forrige måned. GOOG holder en Zacks Inferior på # 1 (Strong Lift) som er passende nå.

Selgere bør også markere GOOGs nåværende verdsettelsesberegninger, inkludert dets Forward P / E ratio på 27. 09. Dette representerer et godt kjøp sammenlignet sms lån på minuttet virksomhetens moderate Forward P / E på 27 .4.

Vi kan også teste ut at GOOG i mellomtiden har et PEG-forhold på 1. 49. Denne beregningen er utgått like mye til det beryktede P / E-forholdet, men PEG-forholdet tar også hensyn til aksjens forventede inntjeningsøkningskurs. Nettvirksomhetsvirksomheten i mellomtiden hadde et moderat PEG-forhold på 1. 50 fra og sms lån på minuttet dagen forrige konkluderte.

Internett – selskapets virksomhet er en del av bærbare datamaskiner og teknologisektoren. Denne virksomheten i den mellomliggende tiden har en Zacks Industry Inferior på 180, som setter den på baksiden 30% av alle 250 + næringer.

Zacks Industry Inferior inneholder er oppført i avsløringen fra de fleste oppsiktsvekkende til det verste i setninger fra den godt likt Zacks Inferior av bestemte personbedrifter innen hver av disse sektorene. Vår sammenligning avslører at avviklede 50% rangerte næringer overgår bakside halvparten av sms lån på minuttet en konversasjon på 2 til 1.

At du til og sms lån på minuttet kan hente ekstra informasjon om alle disse beregningene, og mye ekstra, på Zacks.com.


Desire de nyeste forslagene fra Zacks Investment Analysis? I dag er det tilsynelatende at du også får 7 mest produktive aksjer for de neste 34 dager. Klikk på for å vinne denne gratis historienAlphabet Inc. (GOOG): Free Inventory Analysis FileKlikk her for å lære denne artikkelen på Zacks.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *