Alfabetet GOOGL-divisjon Google etterlater ingen stein ubemannet for å gi nye og moderne aspekter i en eksponering for å styrke tilstedeværelse på det bærbare stedet.

Bedriftens siste forberedelse av en velkjent oppgradering for smartklokken, Wear OS, er en testomoni for ovennevnte faktum.

Ifølge en siste historie fra 9TO5Google, selskapet har begynt å avdekke sin nye Play Retailer redesign sms lån på minuttet Wear OS 3.0. Google har lansert forhåndsvisning av de splitter nye aspektene av Wear OS 3.0 i Android Studio Beta-emulatoren.

Spesielt verdsetter oppdateringene endret glimt av Wear OS. Nå er de komplette objektene dine i en beholdning inneholdt i et pilleformet kort, som gir et tydeligere innblikk i det begrensede ordet. I tillegg er den splitter nye formen ekstra levende.

Dessuten er Google klar til å introdusere modifikasjoner for å sette inn bærbare apper. Dette kan kanskje ytterligere forbedre oppdagelsen og distribusjonen av programvaren.

Det siste passet er tilbøyelig til å tjene Google i å utvide fotavtrykket i smartklokkemarkedet.

Alphabet Inc. Pris og konsensus

Alfabet Inc. Pris og konsensus

Alphabet Inc. avtrykk-konsensus-diagram | Alphabet Inc. Sitat

Økende Smartwatch Market

Smartwatch-markedet vokser ved siste anledninger som et resultat av økende adopsjon av smartklokker, fordi det gir et klokt valg av kjøperbehov, skatter tidsplaner, helsesporing og helt forskjellige aspekter i ett enkelt instrument.

I takt sms lån på minuttet historien om Allied Market Learn, det globale smartklokkemarkedet er tilbøyelig til å treffe $ 100. 3 milliarder av 2027, vitne til en CAGR av 19. 6% mellom 2020 og 2027.

Videre viser Market Info Forecast-historien at dette relaterte markedet forventes å treffe $ 57. 3 milliarder i 2026. I tillegg forventes det å treffe $ 143. 9 milliarder av 2026, utvikler seg ved en CAGR av 18. 3% fra 2021 til 2026.

Vi spår om utvidelse av Googles innsats innen smartklokkeplasseringen posisjonerer det godt å utnytte de ovennevnte mulighetene.

I tillegg til det siste passet, selskapets økende fokusnivå på forbedring av batterilivsstil og helseaspekter av smartklokker gir løfte.

I tillegg er anskaffelsen av Fitbit tidlig i år til fokusnivået på helseaspekter av smartklokken fortsatt mektig.

Konkurransescenario

Gitt denne optimistiske innsatsen, er ikke lenger den handigste Google, men i tillegg helt forskjellige ivrige spillere, inkludert Apple AAPL, Garmin GRMN, Huawei og andre etterlater i tillegg ingen stein uberørt for å forsinke deres smartwatch-initiativer.

Avslutningsmåned, Apple previ ewed watchOS 8, som kommer sms lån på minuttet utviklede aspekter for å betjene kundene, opprettholde tilkoblet, sunn og aktiv. I tillegg gir de nye aspektene sømløs, sikker adgang til lommer for å garantere stabile og kontaktløse betalinger.

I tillegg lanserte Garmin forrige måned karakteristiske oppdateringer for Forerunner 245, Forløper 433 Melodi, Forløper 745 og forløper 945 GPS-operative smartklokker for å gi idrettsutøvere utviklet søvnovervåking, skarpe treningsøkter i tillegg til helt andre aspekter.

I løpet av samme måned lanserte Huawei at Huawei Believe 3 og Huawei Believe 3 Suited skal operere sitt nye operativsystem, HarmonyOS. Bedriftens tidligere utdøde Googles Wear OS og dets ikke-offentlige LiteOS for smartklokker.

Zacks Immoral & Stock to Acquire in mind

På 2d har Alphabet en Zacks Immoral # 3 (Lend a hand).

En større rangert beholdning innen den bredere kompetansesektoren er Marchex MCHX, bærer en Zacks Immoral # 2 (Recall) senest. Du vil stirre den totale sjekklisten over dagens Zacks # 1 umoralsk (Tøff tilbakekalling) aksjer her .

Langtidsrammeinntektene forbedrer kostnaden for Marchex er foreløpig anslått til 18%.

Zacks navngir “Single Finest Carry to Double”

Fra hundrevis av aksjer valgte 5 Zacks-eksperter hver og en å sette pris på å skyrocket + 100% eller ekstra i måneder å ankomme. Fra disse fem håndvelger Director of Learn Sheraz Mian en for å sette pris på den mest eksplosive oppsiden av alle.

dette selskapet fra sine tidligere glansdager, likevel vil få søke data fra at det er klar for en monsteromslag. Uvanlig fra en vellykket omplassering og flush sms lån på minuttet A-sjekkliste celeb påtegninger, ville det kanskje kanskje vel konkurrere eller overgå helt forskjellige siste Zacks 'Aksjer Sted for bosatt til Double Treasure Boston Beer Company som skjøt opp + 143. 0% på noe større enn 9 måneder og Nvidia som boomet + 175. 9% på ett år.

Gratis: Gaze Our High Stock og 4 Runners Up >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *