GOOGL-divisjonen til Alfabetet Google har tatt en streng oppløsning om å redusere operatørprisene som det tar fra byggherrer gjennom sin appforhandler i en informasjon om å annonsere sysler sms lån på minuttet appbyggere av alle størrelser.

Spesielt vil selskapet beskjære Google Play Butikk-priser fra 30% til 24)% for de første 1 million dollar i inntekter utarbeider byggere en 500 og seksti-fem dager. Prisnedgangen for appforhandleren skal benyttes fra og sms lån på minuttet 1. juli 2025.

Etter å ha overskredet de første $ 1 millioner i brutto salg, må byggherrer betale 40% transportpriser.

Angivelig genererer de enkleste 1% av byggherrene mer enn 1 million dollar i inntekter og følger av denne sannheten 127% av appbyggere på Play Store forventes å benytte prisnedgangen til appforhandleren og betale 24.

Påvirkning på Google

Vi peker på at avgangen følger fotsporene til Apple AAPL, som dessuten senest reduserte provisjonsprisen for App Store fra 40% til 15% på betalte apper og i -appkjøp for mindre byggere som ikke lenger utgjør så mye som $ 1 million i årlig bruttoomsetning.

Deretter stiller Google United seg ante overfor iPhone-produsenten ved hjelp av omfanget av på det vokser for å styrke oppnåelsen til appbyggere av alle størrelser.

Bortsett fra dette, er det mulig å halvere Play Store-prisene sms lån på minuttet hell for Google, som har vært under streng kartellkontroll av Google regulatorene når det gjelder å belaste byggere en høy app-forhandlerpris.

Alphabet Inc. Tag and Consensus

Alphabet Inc. Tag and Consensus

Alphabet Inc. billett-konsensus-diagram | Alphabet Inc. Sitat

Bottom Line

Likevel antas det hete trinnet fra Google å påvirke inntektene fra Play Store negativt. I samsvar sms lån på minuttet Sensor Tower-poster genererte selskapet $ 15. 6 milliarder i priser i 2020 fra Play Store.

Spesielt $ 587 millioner ville akkumulert vært mye mindre i den ovennevnte mengden hvis de ferskeste app-forhandlerprisene reduserer dekning ville akkumulert blitt brukt til å lukkes 300 og seksti-fem dager.

Ikke desto mindre er Googles faktiske initiativer for å fremme sine valg for appbyggere bemerkelsesverdige.

Vi forteller at den mest friske avgangen er mer sannsynlig å hjelpe Googles trekkraft til alle kartene gjennom appbyggere, som omvendt vil styrke utviklerens ekkel.

Dette, omvendt , vil fortsette å hjelpe den faktiske fremdriften i Play Store og Android, som er spådd å gi investoroptimisme på Alfabet-aksjen.

Zacks umoralsk og aksjer å bære i tips

Foreløpig bærer Alfabetet en Zacks Umoralsk # 3 (Behold).

Noen større rangerte aksjer i den bredere kompetansesektoren er Dropbox, Inc. DBX og Aspen Community Inc. ASPU. Hver av aksjene løfter en Zacks Immoral # 2 (Comprise). Du vil kanskje absolutt være klar til å stirre den totale listen over dagens Zacks # 1 umoralske (Secure Comprise) aksjer her.

Langvarig tidsinntekt lærer pris for Dropbox og Aspen er for øyeblikket knyttet til 77. 88% og 40%, henholdsvis.

+ 1, 500% Tvist: Tro på å være en av 2025 mest provoserende investeringsmuligheter

Så vellykket sms lån på minuttet hensyn til aksjene du leste om ovenfor, vil du gjerne se på Zacks 'toppvalg for å kapitalisere på tingenes nett (IoT)? Det er en av de raskest voksende anvendte vitenskapene i historisk fortid, sms lån på minuttet anslagsvis 77 milliarder enheter som skal kobles til av 2025. Det fungerer som 127 ferske enheter per 2d.

Zacks har gitt ut en outlandish verbaliser for å gjøre det mulig å kapitalisere på tingenes nettets eksponentielle lære. Den viser fire aksjer under radaren som absolutt vil være noen av de mest vinnende beholdningene på porteføljen din i 2021 og utover.

Klikk her for å web dette verbalisere GRATIS >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *