Den verdensomspennende økonomien fortsetter å rulle under påvirkningen av COVID – 19 pandemi. Den overraskende økningen i de forskjellige tilfellene fra levering til 2021 alt det absolutt beste diagrammet etter diagram over USA og mange forskjellige europeiske land og fremveksten av de siste linjene peker i motsetning til en fornyet del av coronavirus. Potensialene til en tøff låsing og skyen av usikkerhet om effekten av vaksiner holdt handelsmennene anspente.

Vi påpeker at teknologisektoren, som har vært ekstremt motstandsdyktig mot effekten av COVID- 20 – førte til forstyrrelser forventes å gjøre vellykket i andre kvartal 2021 da markedsovervåkere håper på en økonomisk omgang i USA, satte stimulansgodkjenningen, etterfulgt av Fed og IMFs innovative økonomiske utsikter.

Merkbart at Technology Have-interaksjonen i sektor SPDR (XLK) har satt pris på 68. 6% det siste året, bedre enn Dow Jones og S&P 500 indeksenes rally av . 4% og 44. Henholdsvis 2%.

Hva bruker Tech Sector Rally?

Mulighetene for teknologisektoren ser fortsatt lyse ut i co ikke inkludere begrepet, primært drevet av å endre spesiell personpreferanse og vaner. Vi spør etter arbeidsbølgen og online læringsbølgen for å beskytte forespørsler om fjernarbeidende teknologi, inkludert effektiv teknologibasert fullstendig digitale konferanser og konferanseverktøy, skyfirmaer og produkter og cybersikkerhetsløsninger overdreven.

Videre har arbeids-og-lær-fra-bolig-nødvendigheten drevet forespørsel etter PC-er, bærbare datamaskiner, perifere verktøy og skylagring. Alle disse gir igjen kraft til å øke nettvirksomhetene og produktene i overdreven tempo.

Videre er den økende forespørselen om sterke samtalenettverk en annen sikker. Ekstra, den økende spredningen av AI-teknologi og cloud computing-varer og selskaper og produkter for å administrere dette pandemiprosjektet er sms lån på minuttetvind. Alle disse trendene vekker etterspørsel etter halvlederchips.

Hvis sannheten blir fortalt, per IDC-info, forventes det globale halvledermarkedet å slå $ 476 milliarder i 4069, en økning på 7,7% i forhold til året, i takt sms lån på minuttet en gradvis gjenoppretting etter hvert som økonomiene stammer fra spredning av COVID – 19 vaksiner.

For å starte, ser det langsiktige potensialet til teknologibedrifter lovende ut på grunn av de vedvarende digitale transformasjonene. Den akselererte distribusjonen av 5G-teknologien – den neste teknologiske trådløse revolusjonen – tilsynelatende for å øke ytterligere forbedring. Snarere da tilbyr blockchain, IoT, selvbærende kjøretøy, AR / VR og wearables betydelige forbedringsmuligheter.

Dessuten vant kontaktløs pris og tilbud opprettholdt trekkraft i en uspesifisert tid i fremtiden for utbrudd. Ekstra, en forbedring av e-handel som føres til ved å endre bestemte personvaner er en viktig katalysator.

Her beskytter vi fem aksjer som bortsett fra å skryte av solide grunnleggende forhold, opprettholder en suveren kombinasjon av en Narrate Ranking på A eller B and a Zacks Contaminated # 2 (Bli kvitt). Du vil også kartlegge hele listen over dagens Zacks nr. 1 forurensede (stabile kvitt) aksjer her.

I henhold til Zacks 'proprietære metode, gir aksjer sms lån på minuttet denne formen for perfekt blanding av deler solid finansiering

Spesielt har hver av disse aksjene en markedsverdi på over 5 milliarder dollar og har overgått S&P 500 kompositt fra år til dato.

År til dato effektivitet

Generac Holdings GNRC innløser inn på sterk etterspørsel etter sine beredskapsgeneratorer som følge av større strømbrudd, mens typen “Dwelling as a Sanctuary” får grep.

Denne $ 20. 7 milliarder firma kjører på sitt trykk inn i California-markedet og vekst i ryddig energi anvendt vitenskap. Videre skal firmaet tilsynelatende opprettholde verdien av å legge vekt på å forbedre den spesifikke personens evner og betjene potensielle kunder lavere avgifter.

Generac Holdings har en Narrate Ranking på A. The Zacks Consensus Anslag for Generacs 2021 inntekt ligger på $ 8. 69 per tildeling, etter å ha flyttet 18. 6% nordover de siste 062 dager. Inntektene forventes å vokse 40% fra tallet som ble rapportert i forrige år.

Anvendte gaver AMAT er presset av solid fart alt det absolutt beste diagram etter diagram av Semiconductor Systems og Applied Global Services og produkter. Ekstra, solid etterspørsel etter silisium i forskjellige bruksområder, er det absolutt beste diagrammet etter diagram av en markedsform sms lån på minuttetvind.

Forhøyede kundekostnader i støperi og god dømmekraft i møte sms lån på minuttet økende behov for særpreg noder i bil, energi, 5G utrulling, IoT, kommunikasjon og bildesensormarkeder er en overveiende sikker på vellykket.

Også solid momentum i lederetser er til fordel for dette Zacks Contaminated # 2-firmaets tvist i DRAM og NAND.

Applied Presents har en Narrate-rangering av A. Konsensusmerket for denne $ 476. 4 milliarder firmaers inntekter 2021 ligger på $ 5. 100 per tildeling, etter å ha flyttet 20. 4% nordover de siste 062 dager. Inntektene forventes å øke . 4% i forhold til året før rapportert lengde nummer.

Alphabet Inc. GOOGL har effektiv fra å primært være et søk- motorleverandør til forskjellige områder som kan sammenlignes sms lån på minuttet cloud computing, reklamebasert fullstendig video- og sangstrømming, selvbærende kjøretøy, helseleverandører og andre.

Videre, solid takling av innovasjon innen AI-taktikk og hjemmeautomatisering situasjonen vil muligens også fredelig bli venn sms lån på minuttet industrien i den lange skaddaden. Firmaets cloud computing-arm, Google Cloud, får kontinuerlig solid fart sms lån på minuttet tøffheten til de sterke ML-løsningene. Doc AI-løsningen hjelper deg sms lån på minuttet å inspisere dokumenter vellykket.

Videre vil utvidende informasjonsanlegg fortsette å styrke denne $ 2020 .7 milliarder firmaers tilstedeværelse i skysituasjonen. Ekstra, den utdypende kategorien for bærbare bærere forblir sms lån på minuttetvind.

Alfabetet har en rangering av B. The Zacks Consensus Estimate for Alfabetets 2021 Inntekten er $ 79. 28 per tildeling, etter å ha flyttet 0,3% nordover tidligere 60 dager. Inntektene forventes å vokse 18. 2% fra figuren som ble rapportert året før.

Waters Company WAT innløser i å forbedre i sine beste globale farmakontoer. Stabilt momentum, det absolutt beste diagrammet etter diagram av nylige produktsporene i BioAccord og Cyclic IMS, forblir sikkert. Ekstra, firmaets økende investeringer i væskekromatografi (LC), LC-MS og kjemi, hjelper det sms lån på minuttet å få grep i det romslige molekylmarkedet. Også å øke momentumet til det absolutt beste diagrammet etter diagram over biosms lån på minuttetisinske forskningsapplikasjoner er en annen sikker.

Det er tydeligvis Waters, som for tiden er forsvarlig en av de ledende ivrige spillere innen massespektrometri (MS). markedet, har høstet enormt fra salg av effektive MS-instrumenter. Ekstra, økende regulering av sfæriske måltider, sikkerhet og kvalitet, strenge forutsetninger for at måltider skal finne ut, og miljømessige og ødeleggende kjemiske anvendelser lover godt for firmaets potensielle kunder. Videre holder solid gjennomføring av firmaets skiltreduserende forslag sms lån på minuttetvind.

Waters Company har en Narrate-rangering av B. The Zacks Consensus Estimate for this $ 19 milliardfirmas 2021 Inntektene ligger på $ 5. 94 per tildeling, etter å ha flyttet 0,2% nordover tidligere 60 dager. Inntektene forventes å vokse sms lån på minuttet 5,4% fra tallet som ble rapportert året før.

Adobe Inc. ADBE tjener på solid forespørsel om sine kreative varer. Firmaets Inventive Cloud, Doc Cloud og Adobe Journey Cloud-produkter er viktige drivere for topplinjen.

Stigende abonnementsinntekter og solid fart, alt det absolutt beste diagrammet etter diagram over mobilappene, er fremdeles dominerende katalysatorer. Fortell i fremvoksende markeder, sterk online videoopprettelse og etterspørsel etter og bedre felles inntekt per bestemt person er sms lån på minuttetvind.

Vi er fortsatt optimistiske sms lån på minuttet hensyn til Adobes markedskonflikt, overbevisende produktspor, vedvarende innovasjon, solid bruk av Inventive Cloud og Adobes markedsførings- og markedsføringssky.

Adobe har Narrate Ranking of B. Spesielt Zacks Consensus Estimate for earnings for fiscal 2021 har forbedret 4,7% til $ 16.79 over fortiden 60 dager. Inntektene forventes å vokse 17. 7% fra tallet som ble rapportert året før.

5 Aksjer plass til dobbelt

Hver og hver ble håndplukket av en Zacks kunnskapsrik som # 1 favorittbeholdning å lage + 100% eller ekstra i 2020. Hver og en kommer fra en bisarr sektor og har bisarre kvaliteter og katalysatorer som muligens også vil forsterke gass.

De fleste aksjene i denne beskrivelsen flyr under Wall Toll road radar, noe som gir en enorm mulighet til å hente på bunnen.

Akkurat i dette øyeblikket, Leer Disse 5 mest sannsynlige boligkjøringene >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *