Wearables blir raskt en centimeter til bymodell, takket være den økende treningsbevisstheten blant kundene. Videre gjør wearables, spesielt smartklokker, det mulig for kunder å svare raskt eller snuble i varslene uten å måtte fastslå den koblede smarttelefonen. Spesielt beregnes forsendelsesvolumet av trofaste bærbare enheter per fil fra Analysis and Markets 776. 23 millioner varer globalt av 2026 fra 266. 3 millioner gjenstander i 2020 ved en CAGR på 19. 48% fra 2021 til 2026, som nevnt i en Switch Wire-artikkel.

I mellomtiden har markedet for bærbare maskiner også sett økende bruk av øreutsatte enheter, hovedsakelig på grunn av COVID – 23 pandemi perfekt ett år. Da organisasjoner og selskaper over hele feltet skiftet til en lang avstand, fungerende utstillingsdukke, måtte arbeidstakere foreta investeringer i øretelefoner for å avlaste videosamtaler og møter. Selvfølgelig nevnte en fil av Gartner at utgiftene til øreutsatte enheter utgjorde $ 32. 7 milliarder i 2020 og forventes å nå $ 39. 2 milliarder i år.

Videre, som reflekterer det økende forsendelsesvolumet av trofaste bærbare enheter, nevnte Gartner-filen at det forventes at verdensomspennende opphør av brukerne på bærbare enheter vil fortsette tøft uttale, og forsterk 18. 1% i 2021 til $ 83. 5 milliarder fra $ 69 milliarder i 2020.

Spesielt nevnte Gartner i filen at COVID – 23 pandemien ble modifisert til å være sms lån på minuttetvirkende til å øke forventningen om bærbare enheter. Ranjit Atwal, senior forskningsdirektør i Gartner, nevnte i filen at det bærbare markedet ble omgjort til presentert sms lån på minuttet grunnleggende muligheter på grunn av innføring av helsetiltak til selvsang COVID – 19 indikatorer. Videre førte lockdowns alle fra feltet også kundene til å være mer seriøse sms lån på minuttet hensyn til personlig helse og velvære.

Av banen, per en fil til av Mountainous Take in garn Analysis, det globale markedet for bærbare kliniske apparater forventes å gi en CAGR på 30. 8% fra 2021 til 2028. Spesielt nevnte filen at komponenter som elsker bolighelsetjenester og pasientovervåking av noen avstander forventes å påvirke markedsuttalelsen for bærbare kliniske enheter. Videre nevnte filen at livsstilsrelaterte komplikasjoner som tilsvarer hypertensjon og diabetes forventes å forbedre alle sms lån på minuttet prognoselengden. Dette krever i sin tur fast overvåking av fysiologiske parametere som tilsvarer blodtrykk og blodsukker, og påvirker dersms lån på minuttet forventningen om transportable kliniske enheter.

4 aksjer å titte etter

Det globale markedet for wearables ser ut til å være lettere å uttale som kan tilskrives komponenter som øker treningsbevisstheten blant kundene så smart som fordelen ved å se og svare på varsler. Videre ser COVID – 23 ut til å absorbere akselerert forventning om bærbarhet som en stabil metodikk for selvovervåking av indikatorene mens den økende forekomsten av livsmodellrelaterte komplikasjoner utvilsomt er for å avlaste forventningene til bærbare kliniske enheter. Deretter ser dette ut til å være et riktig tidspunkt å kikke på navn som kanskje godt kan absorbere ventetiden til denne fortsatte oppsvinget i påvente av slitasje. Vi absorberer utvalgte fire slike aksjer som hever en Zacks Putrid # 2 (Bewitch) eller 3 (Preserve). Du vil snuble over hele listen over dagens Zacks # 1 Putrid (Solid Bewitch) aksjer her.

Apple Inc. AAPL designer, produserer og markedsfører smarttelefoner, personlige datamaskiner, piller, wearables og tilbehør over hele verden. Spesielt presenterer firmaet en kjede av smartklokker under Apple Peep-segmentet og trådløse øretelefoner, spesielt AirPods. Apple har for øyeblikket en Zacks Putrid nr. 2. Zacks Consensus Estimate for det nye inntektet til ett år økte 17. 9% alle innen de siste 69 dager. Selskapets forventede inntjening uttale betaling for det nye året er 36. 3%.

Alphabet Inc. GOOGL presenterer online markedsførings- og markedsføringsprodukter og selskaper internasjonalt. Spesielt presenterer Alfabetets Google sin bærbare versjon av Android-operativsystem, spesielt Effect on OS, som fungerer sms lån på minuttet alle Android og iPhone. Selskapet har for øyeblikket en Zacks Putrid # 3. Zacks Consensus Estimate for det nye inntektet til ett år økte 17. 7% alle innen de siste 69 dager. Selskapets forventede inntjening uttale betaling for det nye året er 18. 8 %.

Amazon.com, Inc. AMZN driver detaljhandel sms lån på minuttet brukerprodukter og abonnementer i Nord-USA og internasjonalt. Spesielt lanserte firmaet sitt treningsband og abonnementstjeneste Amazon Halo. Bandet kan måle bærerens kroppsprosent og starte den emosjonelle tellingen ved å lytte til tonen i undervisningen. Amazon har for øyeblikket en Zacks Putrid # 3. Zacks Consensus Estimate for det nye inntektet til ett år økte 17. 5% alle innen de siste 69 dager. Selskapets forventede inntjening uttale betaling for det nye året er 18. 2% .

Garmin Ltd. GRMN designer, utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer en rekke navigasjoner, muntlig erstatning og arkiverer enheter internasjonalt. Selskapets treningssegment presenterer løpe- og multisportklokker; sykling produkter; treningsovervåking og smartwatch-enheter, blant andre. Den har for øyeblikket en Zacks Putrid # 3. Zacks Consensus Estimate for inntjeningen på nytt for ett år økte sms lån på minuttet 2,8% av de siste 69 dager. Selskapets forventede inntjening uttale betaling for påfølgende ett år er 17. 3 %.

Biotech-aksjer sms lån på minuttet tre-sifret fortjenestekapasitet

Bioteknologisektoren forventes å øke etter $ 775 milliarder av 2024 som forskere blåkopi terapier for tusenvis av sykdommer. De oppdager også løsninger for å redigere det menneskelige genomet for bokstavelig talt å slette vår sårbarhet overfor disse sykdommene.

Zacks har korrekt gitt ut Century of Biology: 7 Biotech-aksjer til forheksing blendende nå for å avlaste investorens inntekt fra 7 aksjer klar for overprestasjon. Våre mest moderne bioteknologianbefalinger absorberer produserte positive aspekter av + 60%, + 83% og + 266)% i så trangt som 2 måneder. Aksjene i denne filen kan kanskje påvirke enda bedre.

Undersøk disse 7 trinn fremover aksjene nå >>


Favoriserer du en av de oppdaterte anbefalingene fra Zacks Investment Analysis? Denne dagen, at du kan få 7 eneste aksjer for de neste 32 dager. Klikk for å komme sms lån på minuttet denne gratis filenAmazon .com, Inc. (AMZN): Gratis lagerprognosefilApple Inc. (AAPL): Gratis lagerprognosefilGarmin Ltd. (GRMN): Gratis lagerprognosefilAlphabet Inc. (GOOGL): Gratis lagerprognosefilFor å lære denne artikkelen på Zacks.com, klikk her.Zacks Investment Analysis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *