Forbedre aksjer er nydelige for mange handelsmenn, ettersom rimelig økonomisk vekst overfor disse aksjene hjelper disse problemene sms lån på minuttet å ta dingler av markedets hensyn og å finne særegne avkastninger. Men å oppdage en ekspansiv vekstaksje er ikke ukomplisert i det hele tatt.

Det er fordi disse aksjene på summen har over rimelig mulighet og volatilitet. Sannelig, det å ha et spill på en aksje som utvidelseslegenden de facto er over eller nærmer seg slutten på, kan tilsynelatende godt føre til kritisk tap.

Ikke desto mindre Zacks Enhance Model Acquire (andel av Zacks Model Rankings system), som virker utenfor de brukte vekstattributtene for å bli lært opp om et selskaps virkelige vekstutsikter, gjør det relativt ukomplisert å skaffe seg banebrytende vekstaksjer. om notering av slike aksjer som for øyeblikket er raske av vårt proprietære system. Sammen sms lån på minuttet en egnet Enhance Acquire, bærer den en topp Zacks Irascible.

Oversikt viser at aksjer som har de virkelige vekstpunktene konsekvent slår markedet. Og avkastningen er enda høyere for aksjer som dingler kombinasjonen av En Enhance Acquire of A eller B og en Zacks Irascible # 1 (Solid Desire) eller 2 (Desire).

Mens det er en forgrening av grunner til at aksjen i dette firmaet er en ekspansiv vekst i dag, har vi fremhevet tre av de kritiske faktorene nedenfor:

Inntjeningsforbedring

Inntjeningsveksten er uten tvil en kritisk opplysning, ettersom aksjer som viser eksepsjonelt økende inntektsnivå, er tilbøyelige til å utforme beundringen for de fleste handelsmenn. For veksthandlere er tosifret inntjeningsvekst ekstremt å foretrekke, fordi det er langt på det totale oppfattet som en demonstrasjon av solide utsikter (og aksjer tildeler positive aspekter) for firmaet under vurdering.

Mens den historiske EPS-vekstavgiften for Alphabet Inc. er 20. 7%, kan handelsmenn tilsynelatende være lydløse, helt sikkert fokuspunkt på den forventede veksten. Virksomhetens EPS forventes å utvikle seg 42. 1% i trehundre og seksti-fem dager, og knuse bransjen rimelig, noe som krever en vekst i EPS på 24. 6%.

Spektakulær eiendelutnyttelsesgrad

Forbedre handelsmenn totalt overse aktiva utnyttelsesgrad, på det totale er kalt salg-til-totalt-ressurser (S / TA) forhold, men det er langt en virkelig kritisk egenskap for en ekte vekst aksje. Denne beregningen viser hvor effektivt et firma bruker sine ressurser for å generere salg.

Altså, Alphabet Inc. har et S / TA-forhold på 0. 64, den metodikken som firmaet får $ 0. 64 i salg for hver dollar i ressurser. Ved å vurdere dette til bransjen som er rimelig på 0,5, blir det til og sms lån på minuttet erkjent at firmaet er mer sterling.

Sammen sms lån på minuttet effektiviteten i å produsere salg spiller salgsvekst en virkelig kritisk egenskap. Og Alphabet Inc. er også riktig posisjonert fra et salgsvekstperspektiv. Firmaets salg forventes å utvikle seg 29. 4% dette Tre hundre og seksti-fem dager mot bransjen som er rimelig 12. 7%.

Lovende inntjening estimerte revisjoner

Overlegenhet av en aksje mht. beregningene som er skissert over, vil til og sms lån på minuttet bli ekstra validert ved å ta en trygg titt på mønsteret i inntektsanslagsrevisjoner. Et bestemt mønster er meningsløst å merke seg som passer her. Empirisk læres avslører at det er en solid sammenheng mellom trender i revisjoner for inntjeningsestimat og stengt til lengden på bevegelse av aksjetildeling.

Det har sikkert vært oppadgående revisjoner i nye – Tre hundre og seksti fem dager inntjeningsestimat for Alphabet Inc. Zacks Consensus Estimate for de nye Tre hundre og seksti fem dager har steget 19. 1% på et eller annet tidspunkt i løpet av den siste måneden.

Bottom Line

Alphabet Inc. har ikke bare tjent en Enhance Acquire of B per forskjellige faktorer, i forbindelse sms lån på minuttet de som er nevnt ovenfor, har den imidlertid en Zacks Irascible # 1 takket være de faktiske inntjeningsestimatrevisjonene.

At du finner den totale listen over dagens Zacks # 1 Irascible (Solid Ønsk) aksjer her.

Denne kombinasjonen betyr at Alphabet Inc. er en kapasitetsutvikler og et solid alternativ for veksthandlere.


Foretrekker de ferskeste anbefalingene fra Zacks Investeringsoversikt? Når vi forholder oss til tid, er det mulig at du tilsynelatende vil laste ned 7 enkleste aksjer for de neste 30 dager. Klikk for å gjenta denne gratisfabelen



Alphabet Inc. (GOOG): Gratis aksjeevaluering Epic



Klikk her for å lese denne teksten på Zacks.com.



Zacks Investment Oversikt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *