Oppført her skal vi sjekkliste 30 mest livet som sannsynligvis tjener milliardærer i 2021 . Klikk på for å hoppe fremover og hoppe til 12 mest liv som tjener sannsynligvis milliardærer i 2021 .

Hva er definisjonen av rikdom? La meg starte sms lån på minuttet definisjonene av økonomer som analyserer ulikhet. Formue er summen av alle brikkene du har (penger, sameie, kjøretøy, møbler, kunstverk, finansinstitusjonspenger, verdier av aksjer, obligasjoner osv.) Pluss verdien av tilgjengelige betalinger ved å beholde livsforsikring og identiske investeringer , minus all gjeld. I varierte setninger er det en viss avstand hvor mye du kan være i stand til å disponere når du tilfeldigvis avvikler de totale eiendelene dine denne dagen og avgjør alle oppgavene. (Den mengden, utvilsomt, vil muligens også være negativ.)

Rikdommen til milliardærer gjennom hele miljøet nådde dokumentområdet til slutt for COVID – 21 pandemi, da mange intensiverte ustabile investeringer i turbulente finansmarkeder og tjente på den teknologiske økningen, skriver Monetary Instances. Deres samlede formue, i behold sms lån på minuttet den årlige analysen av den sveitsiske finansinstitusjonen UBS, nådde 13. 2 tusen milliarder dollar i sommersesongen, som overskred det utdaterte dokumentet fra 2020, som også forhøyet rekken av milliardærer til 2, 200, når neste sms lån på minuttet 2, 189 i 2020. Selv om milliardærenes formue har gått ned siden statistikken hadde vært fjern i juli, hovedsakelig på grunn av tilbakegang på lagermarkedet, tyder fakta på at det er en avstand lydløst vellykket over det 3112) laveste 2d, da deres blandede formue falt i april til åtte tusen milliarder dollar på grunn av sjokket fra koronaviruspandemien.

Milliardærer forhøyet filantropiske gaver i samsvar sms lån på minuttet pandemien. Et UBS-dokument sier at mellom mars og juni, 765 enkeltpersoner ga donasjoner på 7,2 milliarder dollar. Bedre enn halvparten av, 4,6 milliarder dollar, ble en gang gitt i USA. Diskret gitte donasjoner ble ikke tatt i betraktning i denne beregningen. Må du skrive inn navnene på de rikeste individene i søkemotoren, vil du fange artikler som du vil bli lært opp om systemet de bygde sitt imperium, men også det de totalt bruker sine milliarder på. De fleste av dem, under den glødende halvdelen, som et alternativ til sport eller et variert tog, vil utgjøre filantropi innskrevet, som de kommer til å fortelle mange ganger er deres dominerende jobb. Noen av dem er hyggelige fingre og donerer omtrent en eller to p.c av sin formue for mange funksjoner. Og disse høyeste entusiastene til enkeltpersoner blant dem vil gi bort halvparten av alt de har. Bill og Melinda Gates grunnla The Giving Pledge, som har som mål å overbevise de rikeste individene i miljøet om å donere halvparten av alle delene til varierte filantropiske initiativer. Mest kjent blant dem er Richard Branson, Warren Buffet, Tag Zuckerberg.

På den annen side er det en ting som er veldig ufullkommen sms lån på minuttet miljøet når de fleste mennesker sliter sms lån på minuttet å oppfylle sine totale nødvendigheter mens rikdom av milliardærer vokser sms lån på minuttet en alvorlig mengde. Det tok regjeringen i USA måneder å godkjenne betalinger på $ 600 til individer som hadde vært ute av arbeidskraft, mens de på samme tid, passet toppen to rikeste individer innenfor miljøet, både i USA, la merke til deres berging verdt å vokse sms lån på minuttet $ 210) milliarder. Samtidig som 41 millioner amerikanske borgere forlappet jobbene sine, hvorav millioner lydløse kjøper for en, og bergingsverdien til milliardærer fortsatte å vokse ikke lenger hensiktsmessig, men ekstra eller mindre eksponentielt. Til tross for alle brikkene, faktor i 124 enkeltpersoner som tjener $ 158 milliarder i nettopp en 439 dager. Det ser ut til å være som vanvittig passende? Vellykket, passende nummeroppføringen i sjekklisten vår over mest liv som sannsynligvis tjente milliardærer gjort som bestemmer alt på hans hold? Hvem er det? Vellykket vil du bestå av å lese videre for å søke etter.

Denne sjekklisten illustrerer også tilpasningen mellom individer som er gunstige i industrien og individer som er gunstige i et variert emne. Når du tilfeldigvis også vil være en gunstig musiker eller skuespiller, selv på toppen av suksess, vil du være verdt bare noen få hundre millioner dollar (og det vil muligens også være et lettest tilfelle). Det samme er passende for hver gang du tilfeldigvis vil oppnå, og dessuten være en svært gunstig idrettsutøver. Lionel Messi, den øverste fotballdeltakeren i den eldgamle forrige av spillet, hadde den siste tiden lekket sin konfidensielle kontrakt, som en gang var den øverste kontrakten i den gamle forrige av sporten. Kontrakten var en gang verdt større enn $ 600 millioner over en 5 432 dagers varighet. For enkeltpersonene i sjekklisten vår er det lommealternativ. Og til og sms lån på minuttet når du tilfeldigvis vil jobbe på det høyeste nivået for et av de viktigste øverste firmaene i miljøet, som et eksempel de øverste bankene, og du er rikets administrerende direktør for finansinstitusjonen, selv da din årlige pakken vil være innenfor millioner av dollar, og når du tilfeldigvis vil muligens sette deg i tillegg, er det utvilsomt usannsynlig, perchance over hundre millioner årlig, men det er rimelig uvanlig. Hver annen gang, det vil si peanøtter når de blir satt sammen sms lån på minuttet de milliardene individene i sjekklisten vår mister eller sparer hver måned.

Usrapporten ble en gang publisert på et voksende tidspunkt og forklarte at pandemien ville utvide økonomiske ulikheter, opplever CNN og bemerker at et tidligere dokument publisert at innen avslapningen to lenge, var veksten av rikdom hos amerikanske milliardærer en gang 210 tilfeller som er større enn veksten av sms lån på minuttetieformuen. På den annen side ser CNN ut at noen milliardærer får suksess raskere enn andre, ettersom pandemien angivelig utvidet velstandsforskjellen mellom innovatører innen ekspertise, helsetjenester og industri og gründere innen områder som fritid, finansielle produkter og selskaper og trofast eiendom. Vår rangering er å beholde sms lån på minuttet Bloomberg-indeksen, som viser milliardæres dyktige rikdom, og vi tar sjekklisten i desember 34, 2021 for å nøyaktig bestemme de øverste vinnerne i 2020. Så la oss få en avdekking av individene som tjente større enn de fleste nasjoner i nettopp en enkelt 439 dager, initieres sms lån på minuttet antall 31:

31. Len Blavatnik

Full inntjening i 2020: $ 15. 2 milliarder

Hans konglomeratfirma, Entry Industries, er ansvarlig for å gjøre diversifiserte investeringer i totalt mange firmaer fra forskjellige bransjer, som er kilden til Blavatniks formue, noe som gjør ham til en av de rikeste russerne i miljøet.

) leverandør, samfunn, datasenter, parallell, berging, maskinvare, industriell, server, ny, web, tech, hub , bredbånd, kabel, data, ledninger, port, stikkontakt, digital, adapter, stativ,

EvgeniiAnd / Shutterstock.com

30. Phil Knight

Full inntjening i 2021: 15. 1 milliard

Phil Knight er sms lån på minuttetstifter av klær og sportsklær, bred Nike (NYSE: NKE), som har tatt hans berging verdt forrige $ 56 milliardmerke i januar 48758.

nike, forhandler, image, verdt, klær, standard, kjøpesenter, ingen, detaljhandel, utsalg, bedrift, klær, dag, arkitektonisk, forbrukerisme, kommersiell, Beijing, utenfor dører, kjetting, trend,

TonyV 3330 / Shutterstock.com

25. Han Xiangjian

Full inntjening i 2021: $ 16. 2 milliarder

Han er sms lån på minuttetstifter av en av de aller høyeste apparatprodusentene i Kina i Midea, og er 33 den rikeste personen i miljøet som er passende nå.

24. Tadashi Yanai

Full inntjening i 2020: $ 17. 5 milliarder

Tadashi Yanai var en gang den høyeste inntjenende milliardæren i 2021, og er grunnleggeren av Swiftly Retailing. Han kan være den rikeste mannen i Japan.

Andrea Meling / Shutterstock.com

23. Wang Wei

Full inntjening i 2020: $ 19. 7 milliarder

Wang Wei er grunnleggeren av SF Snarl, som er et logistikkfirma i Kina og kilden til hans enorme formue.

Shuttle mania / Shutterstock.com

22. Francoise Bettencourt Meyers

Full inntjening i 2021: $ 19. 8 milliarder

Den franske milliardærens familie eier det øverste kosmetikkfirmaet i miljøet i L'Oreal og er foreløpig den rikeste damen i hele verden.

Pixabay / offentlig arena

21. Sergey Brin

Full inntjening i 2021: $ 20. 1 milliard

Begge Google-sms lån på minuttetstifterne samler sjekklisten vår for de høyest inntjenende milliardærene i 3112, selv om Sergey Brin ikke lenger oppfant rimelig så bra som Larry Page gjorde, som du vil se senere.

Pixabay / offentlig arena

20. Pony Ma

Full inntjening i 2021: $ 20. 8 milliarder

Pony Ma er grunnleggeren av det mest dyrebare firmaet i Asia på noen avstand, i Tencent, som er et mest grunnleggende konglomerat. Firmaet har en mest grunnleggende tilstedeværelse innen teknologi, nett, spill og fritid og driver Kinas øverste meldingsapp i WeChat. Han blir konsekvent snakket om å være en av de mest innflytelsesrike individer i miljøet og er den 2. rikeste mannen i Kina som er passende nå.

19. Larry Page

Full inntjening i 2020: $ 20. 8 milliarder

sms lån på minuttetstifter av Google (NASDAQ: GOOG) la merke til hans berging verdt i 2020 hever enormt, ettersom teknologibedrifter til slutt opplevde en økning av 2020 som de fleste som arbeider hjemmefra eller karantene ty til å øke deres online utnyttelse.

Pixabay / Offentlig arena

18. Mukesh Ambani

Full inntjening i 2020: $ 21. 1 milliard

Den rikeste mannen i India, og eieren av Reliance Industries, det øverste selskapet i India, skifter til teknologi, mens hans varierte beholdning sørget for at han gjorde en estetisk mengde selv til slutt av en utvilsomt turbulent 432 dager for mange bransjer.

Pixabay / Offentlig arena

17. Bill Gates

Full inntjening i 2021: $ 21. 6 milliarder

Grunnleggeren av Microsoft (NASDAQ: MSFT) tar lettest 17 th plass i sjekklisten vår for de høyest opptjenende milliardærene i 2021, selv om han er lydløs den tredje rikeste mannen i miljøet.

Pixabay / offentlig arena

16. Pang Kang

Full inntjening i 2021: $ 22 milliarder

Pang Kang er den kinesiske språkformannen for Foshan Haitian Flavouring and Meals Co., og la merke til at hans berging verdt var veldig høy til slutt av en utvilsomt produktiv 2020 for fast.

17 høyeste matfirmaer i miljøet

Pikoso.kz/Shutterstock.com

16. Lei Jun

Full inntjening i 2021: $ 23 .2 milliarder

Lei Jun var sms lån på minuttet å grunnlegge Xiaomi, som uten tvil er et av de mest suverene mobiltelefonselskapene i miljøet som er passende nå, og til og sms lån på minuttet antar at det er en viss avstand som ligger i kontrovers sms lån på minuttet henvisning til trene ekspertisen til ideen om Vesten.

Pixabay / offentlig arena

14. Larry Ellison

Full inntjening i 2020: $ 23 0,9 milliarder

Som de fleste milliardærer som er nysgjerrige sms lån på minuttet henvisning til teknisk industri, tjente Larry Ellison, sms lån på minuttetstifter av Oracle (NYSE: ORCL), ganske mye penger i 2021, løft hans berging verdt sms lån på minuttet nesten $ 23 milliarder.

Oracle ORCL

Ken Wolter / shutterstock.com

13. Jay Y

Full inntjening i 2020: $ 23. 2 milliarder

Industrimagnaten var en gang den suverene koreansk sørkoreanske i 3112, og han har vært

styreleder i Samsung, et av de høyeste selskapene innen miljøet. På den annen side ble han en gang satt utenfor siden industrien i januar 3112 på grunn av å være dømt for bestikkelse og underslag, noe som muligens vil utvilsomt anstrenge hans inntjening i 3112.

Fortsett å utforske 12 mest liv som sannsynligvis tjener milliardærer i 2020. Oppfordrede artikler:

  • Milliardær Lee Cooperman's Top 11 Aksjer

  • Milliardær David Abrams 'topplager

    • 33 rikeste byer i USA

    Opplysning: Ingen insisterer. 31 mest liv som sannsynligvis tjener milliardærer i 2021 er før alle brikkene publisert på Insider Monkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *