I denne artikkelen presenterte vi 12) perfekte aksjer å stjele og bevare i fem år primært basert på ARKs Cathie Picket. Klikk for å hoppe fremover og se 5 langvarige lagervalg ifølge Cathie Picket .

Å ha en i alle hennes perfekte år i den historiske fortiden sms lån på minuttet kunnskapsrik pengeadministrasjon, ser grunnlegger og administrerende direktør for ARK Investment Management, Cathie Picket 24% returnerer etter 'utenkelig' 2763. “Å, eller ikke, det har vært utenkelig!” uttalte Cathie på spørsmål om hva det føles å ta for å planlegge en slik milepæl i yrket sitt i et intervju sms lån på minuttet Bloomberg.

“ARK Investment Management er en registrert investeringsrådgiver i US Securities and Alternate Commission. ARK ble grunnlagt av Cathie Picket. Hensikten er å fokusere helt på forstyrrende innovasjon og samtidig inkludere nyere dimensjoner å se på. ARK gjør uttømming av en metodikk som skjærer på tvers av sektorer , markedsverdi og geografi, “først og fremst basert på beskrivelsen av ARKs legitime nettområde. ARK fokuserer på investeringsalternativer i stor skala i de offentlige markedene på grunn av teknologiske forbedringer sentrert sfærisk DNA-sekvensering, robotikk, menneskeskapt intelligens, energilagring og blockchain-ferdigheter.

“Coronavirus skapte en enorm beslutning om komplikasjoner, og porteføljene våre handler om å fikse komplikasjoner.” Uttalte Cathy. “Våre investorer får belønning for å tjene til å løse nesten definitivt de mest feltets dypeste komplikasjoner.” Hun la til og snakket om hvordan hun og firmaet fikk investorene til å stamme til tross for pandemien.

Cathy utvikler seg til å bli snart i tillegg bedt om om hun tar halvparten av hennes siste celeb-smerter, og akkurat her er hvordan hun snakket tilbake: “Jeg tar halvparten i celeb (smerter). Det er gøy. Jeg elsker det jeg holder på sms lån på minuttet. Jeg elsker arbeidstakerne jeg Jeg jobber sms lån på minuttet, jeg elsker vårt blikk på, jeg elsker å bringe liv til de siste måtene i feltet, og servere til andre amerikanere, innse hvordan feltet ikke bytter sine investeringsporteføljer, men i tillegg til å finne liv, deres barns liv, deres barnebarners liv. Å tjene dem innse hvordan de kan bytte hver person til den forpliktende siden av byttet og i realiteten få inntektene til den eksponentielle forbedringsbanene som er riktig å ta av nå. “

Cathy snakket direkte om det, når som helst når problemer har gått langt for henne, i de fleste tilfeller er det muligens muligheten til å være en korreksjon klar sfærisk svingen. Hun uttalte at så snart denne korreksjonen kommer, vil hun være opptatt av at hun trenger å gi beskyttelse til inntektene på pulten og i tillegg forberede investorene sine på sjansen for å få 'noen' tap og forholde seg til, “Faktisk bevare noen pulver tørr fordi det vi er oppført nedenfor er eksponentiell forbedring av baner sms lån på minuttet lengre tid. ” Per Cathy, ingen kan slutte å gå videre, så andre amerikanere trenger å lære å legemliggjøre den. “Jeg ønsker å beholde min undercover-agent på premien.” Cathy utbrøt og hevdet at vi kontinuerlig trenger å spørre om korreksjoner, og vi må være opptatt av korreksjoner. Ingenting er rett opp i investeringsverdenen, og vi er i stand til kontinuerlig å utløse disse korreksjonene. For Cathy må investorer i de fleste tilfeller ta en trangt bit av pengene sine fra pulten og bevare noe pulver som er tørt i øyeblikket for å gi investeringene betydelig beskyttelse mot å bli brent av disse tilbaketrekningene.

På spørsmål om hektisk for straffene for å få et forkastelig år, snakket Cathy trygt tilbake, “ Et forkastelig år ville ikke være ussel . Vår investeringstid er 5 år . ” Hun understreket i tillegg at de har anslag som de lager fra toppunktmetoden, og prøver å finne ut hvordan teknologiene skaleres, og i tillegg fra bottom-up-metodikken, om hvordan selskaper skal legemliggjøre disse nyere teknologiene og traske

“I de neste 5 årene forestiller vi oss at avkastningen vil sammensettes til en årlig avgift på ett ting i 20% område.” Cathy projiserte. Veksten i egenkapitalavkastningen var i syv til åtte prosentområdet over tid, og det er derfor de forestiller seg at det muligens vil være lett en form for rom eller rullebane fremover. Hun laget Amazon som en forekomst av aksjen hun utstyrte tidlig 2014 s, holde andre amerikanere hånet oppløsningen hennes om å stjele på grunn av den tanke jobben hjelpe da som sentrert om teknologi og telekom. Hun fremhevet at deres porteføljer nå er fylt sms lån på minuttet 'Amazons', elsker et frø som var plantet i teknologi- og telekomboblen som har gestikulert hele tiden, og nå prøver å samle seg for å forbedre egenskapene.

“Vi quiz større enn en dobling i porteføljen vår de neste 5 årene.” Cathy uttalte sms lån på minuttet korpulent selvoppfatning da han ble bedt om å oppnå dobbelt avkastning 5 år fra nå. Hun utvikler seg til så snart hun i tillegg forundret seg over hvilke av hennes nylige beholdninger som vil gi det beste forbruket, og så svarte hun: “Tesla er lett i løp, men jeg må fortelle at de beste overraskelsene vil komme til å hjelpe fra genomisk hus.” Per Cathy, det er fordi konvergensen av DNA-sekvensering, menneskeskapt intelligens og genterapier kommer til å ' kurere sykdom' . Denne konvergensen gjør oss i stand til å bevare plager og kurere dem utvilsomt.

En enorm overraskelse i Cathys porteføljetildeling er at de fire perfekte bidragsyterne til S&P 600 spesielt, Apple, Microsoft, Amazon og Facebook ga henne det enkleste 24 evner ut av 700 evner. Cathy erkjente: “Vi hevder ikke at de vil være foraktelige aksjer, først og fremst, de har vært veldig imøtekommende aksjer, og de hadde også vært en fase i porteføljene våre i de tidlige dager.” Hun understreket da at “Ikke desto mindre ettersom de hadde gått inn i kategorien billioner dollar, forestiller vi oss at vårt blikk på høyere fokuspunkt på følgende levemåte for” FANGs “, og vi får faktisk at følgende” FANGs ” er i den genomiske tidsalderen. “Av denne grunn, selv om du vil slippe flaggskipets portefølje, er den perfekte eksponeringen i helsevesenet .

Cathy antydet at deres 'minimum' hindringsgebyr er 15) til en sammensatt årlig avgift de neste 5 årene og hvis aksjene deres mister avkastningsforventningen og faller under 15% terskel, de ville positivt bytte assistanse i retning av noen av deres tidligere FANGs fordi de ville behandle disse aksjene som 'penger -elske enheter i tilfelle deres tilnærming. Hun uttalte i tillegg at når oksemarkedet strekker seg, bytter de til ekstra penger-kjærlighetsaksjer som kan være de mye mindre ustabile aksjene.

Snakker om bitcoin , Cathy og ARKs levebrød på denne eiendelen er i gjennomsnitt 7% av den totale egenkapitalen. Hun uttalte at de var lette optimister sms lån på minuttet hensyn til bitcoin til tross for at de var på $ 20 tusen, så alle veier ned til $ 17 og til og sms lån på minuttet under 4000 dollar tidligere i år. De er lette optimistiske fordi de innså at bitcoin kastet ut ukvalifisert inntjening som er ikke ulovlig. “Vi er ekstraordinære bullish. Vår selvoppfatning har lenge gått opp siden 2019 fordi det vi så fordi den falt fra 20, 02 til under 4, 000, faktisk kjøpt i effektivt inn i treene i 2019. ” la hun til. “Bitcoin er reservevalutaen til kryptoøkosystemet, som er ekstremt viktigst. Det er langt vei til sikkerhetsvaluta. Bitcoins blockchain er den mest stabile av andre blockchain.”

10 Ideelt fantastiske aksjer å ta og ta hold av For 5 Years Ifolge ARKs Cathie Picket

Cathy utvikler seg til så snart hun i tillegg er intervjuet angående foraktstalen hun kjøpte fra investorene som gikk raskt på Tesla da hun twitret et brev til Elon Musk der hun effektivt tildelte et bullish mål på $ 4000 til Tesla. På spørsmål om hun angret (på sin tweet til Elon), snakket hun tilbake: “Å nei, ikke minst. Jeg lærte ikke Twitter-verdenen av foraktnotater til meg. Vi hadde stått på for det vi ideen utvikles til så snart som forpliktende, og vi var i tillegg overrasket over tilbakeslaget. ” Hun uttalte i tillegg at “Han (Elon) er en animert sjel, og han er perfekt! Han er vår renessansemann, og det vi må oppnå er å bevare vår undercover-agent på premien. Vi forestiller oss at Tesla vil nesten definitivt være i en stemmeseddel for å leve til dominerer på grunn av fordelene hos mennesker laget intelligens og mengden filer den har lys og AI-turen den har. ” Per henne utvikler Teslas batterikunnskaper seg til så snart som tre til fire år fremover 'av konkurransen. Tesla har 16 milliarder miles av jevn verden ved hjelp av filer lys og det nærmeste er Google sms lån på minuttet 25 millioner.

“Jeg vet at vi nå har fått gleden av å vippe hvor vakkert vi skalerer og får ut vårt budskap som har hjulpet distributørene våre.” Slik snakket Cathy tilbake da hun ble katekisert om hvordan hun og kollegene får utnyttet sosiale sms lån på minuttetier som et instrument for markedsføring og markedsføring og et instrument for å spre sine løsninger. ARK utvikler seg til så snart som grunnlagt finale 2017, det enkleste har 26 arbeidere likevel takler det $ 50 milliarder pris på ressurser. “Det som går sfærisk, kommer sfærisk. Troen på å være et av ARKs oppdrag er å utdanne andre amerikanere eller den populære investoren om hvordan deres liv hadde gått til å bytte, og hvordan de muligens ville sette seg godt, i tillegg til bare å kapitalisere på disse justeringene i deres porteføljer. “bemerket hun. “Det er en god syklus på jobben her, og det vil muligens være en trang bit av en viral samfunnsplan som tar vare på levebrødet. Jeg planlegger gevinst eller ikke, det går ned, og jeg er veldig glad for å være en fase av det. “

Cathie mener at det er fem ferdighetsplattformer som forandrer feltet denne dagen, spesielt menneskeskapt intelligens, robotikk, energilagring, DNA-sekvensering og blockchain. På spørsmål om det er kjent som en sjette, snakket hun tilbake: “Vi prøver tett på kvanteberegning . ” Hun baserte først og fremst den på samlingen sin, en form for professorer fra sfærisk felt, sentrert på følgende enorme ingrediens som er kvanteberegning. Det utvikler seg til så snart som kontinuerlig i gape av det minste 12 år, men nå får vi nå den dominerende trange babyen, som er rudimentære kvante-pc-systemer.

Når kontroversen utvikler seg til så snart den flyttes om hvorfor Cathie valgte den aktivt administrerte ETF som innpakning for hennes tilnærming, her er det hun uttalte: “Fra et blikk på gape hadde vi spurt oss selv hvorfor skjer det? Vi visste ikke noe annet om ETF, og så sjekket vi ut hva en ETF er og forstått at det hadde vært fire årsaker den ETF s hadde begynt å ta brøkdel. ” I følge Cathies blikk på er ETF (1) ekstra klare, (2) ekstra væske, (3) de er kostnadsreduksjoner sammenlignet sms lån på minuttet verdipapirfond, og (4) de ikke fikk skjulte kostnader. “Og så for disse fire årsakene ba jeg riktig om quizen, hvorfor tildeler vi ikke fondet vårt til en ETF? Dette høres ut som en kjærlig forpliktende avtale. ” uttalte hun.

Hver person kan stamme så mye som en overraskelse over hvorfor Cathie ikke stammer fra et hedgefond, fordi hun fra et egeninteressert synspunkt muligens ville komme til å oppnå en god belastning rikere enn hennes siste bergingspris. “Jeg følte at den forpliktende ingrediensen til å planlegge utvikle seg til så snart som spirer, ingen fortsetter å utvikle seg til så snart, og jeg har hatt suksessfull suksess over tid sms lån på minuttet å gjøre det.” akkurat her er hvordan hun snakket tilbake.

Cathie utvikler seg til så snart hun i tillegg spurte: “Hvorfor ikke forlenge investeringsoppgave til de dypeste markedene og heve penger for å foreta investeringer i kapital og styrke kapital? ” Per Cathie, en av forklaringene utvikler seg til så snart den lavthengende frukten i de samlede offentlige aksjemarkedene. Innovasjon hadde blitt fjernet i de generelle offentlige markedene. Det hadde endret seg til overvurdert i de dypeste markedene. “Vi utvikler noen løsninger, og vi håper at vi neste år vil være klare til å komme fra en ting.” uttalte hun. “Jeg tar det slik at du muligens vil gi deg et offentlig dypeste alternativ som vil være tilgjengelig for alle private investorer som forplikter seg nå.”

ETFene til Cathie og ARK av meg selv genererer en årlig masavgift på $ 160 millioner i inntekt. Hvor hyggelig er det i denne bransjen? “Det er veldig hyggelig nå ikke desto mindre forestille meg meg, blodet, svetten og tårene som vi etterlot oss i de første dagene – det er en skalerbar utstillingsdukke, så vi måtte betale for infrastrukturen i de tidlige dager, og vi hadde vært ganske tapsgivende. ” uttalte Cathie. Hun uttalte i tillegg at de hadde vært klare til å skalere og oppnå de obligatoriske ferdighetene i å leve. “Jeg er veldig glad for å fortelle at vi er klare til å belønne andre amerikanere som får oss til å skje.”

For Cathie er det østlige markedet et virkelig animert marked. Noe mye klienter og investorer i det hele tatt presenterer distributørene hva de prøver å slippe, og slik innså Cathie og ARK fra dem. ARKs fintech-portefølje kom ut av Japan. Innenfor USA har de et husundersøkelsesfond og i tillegg et SDG-fond (Sustainable Vogue Dreams), og disse overvåkes nøye av Cathie og nabolaget hennes.

I sluttfasen utviklet Cathie seg til så snart det ble bedt om: “Hvis du trengte å utføre ARK i hvert eneste hus igjen, hva ville du planlegge ellers?” Hun snakket tilbake sms lån på minuttet et smil og uttalte: “Å! Vi trengte utvilsomt å svinge fordi jeg fort, jeg finansierte det i de første tre til nesten fire årene. To og en halv av hadde vært der på 50 millioner dollar. Vi bygde den. De nådde ikke og Jeg ville ikke opparbeidet meg en fordeling på den tiden, men jeg ville vært ekstra aggressiv sms lån på minuttet å oppdage en distribusjonsassistent tidligere. “

Innenfor Cathie Pickets holdning, er den eneste ingrediensen hver dame i økonomien må velge på et høyt leveområde for å lage et forpliktende sangdokument. “Å konstruere ens sangdokument er langvarig i de fleste tilfeller en billett til ekstra suksess. Jeg forholder meg kontinuerlig til, prøver å løse en metodikk for å måle suksessen din i en metodikk som du forstår at ingen kan ta den langt fra deg.” Hun la til: “Jeg får veldig perfekt respekt for byttet. Det er veldig morsomt! Det er veldig hektisk. Å løse feltets smerter i markedet kan ikke være noe annet ekstra imponerende.”

Så, Cathie Picket hørtes ekstra bullish ut fra genomiske aksjer enn Tesla, men du er likevel kjent som veldig overrasket, må du se ut hvor hun tildeler mesteparten av pengene sine. La oss søke etter hos Cathie Picket 10 perfekte aksjer å stjele og bevare i fem år:

12. Proto Labs, Inc. (NYSE: PRLB)

Proto Labs, Inc. (PRLB) er et 3D-utskriftsfirma som returnerte mer enn 67)% i 2020. Cathie Picket hadde en levetid på nesten 3,1 millioner leveår ved utgangen av september, noe som gjorde PRLB til henne 12 den perfekte lager for å stjele i lengre tid. Livsoppholdet utvikler seg til så snart prisen $ 413 millioner ved opphør av september, likevel er den nylige verdsettelsen sfærisk $ 470 hvis den er uendret i hele 4. kvartal.

Overveiende hedgefondforvaltere har unngått 3D-kompetanseselskapet da den totale beslutningen om bullish hedgefondsposisjoner sto på 16 ved opphør av september. Det 2d perfekte levetiden til hedgefond tilhørte Motley Fool Asset Management til ikke så mye som $ 6 millioner.

9. LendingTree, Inc. (TREE)

TREE er nummer ni i vår sjekkliste over 12 perfekte aksjer å stjele og bevare i fem år. Cathie Picket hadde $ 441 millioner investert i denne aksjen ved utgangen av september. Nok en gang utvikler hun seg til å bli den mest bullish fondsveilederen om denne aksjen. Den 2d perfekte aksjeeieren av TREE i databasen vår utvikler seg til så snart quant hedge fund Two Sigma sms lån på minuttet et livsopphold verdsatt til ikke så mye som $ 13 millioner på opphør av September.

Bernzott Capital Advisors snakket om TREE i sitt første kvartals investorbrev:

““ LendingTree (TREE): 2,6 milliarder dollar markedsverdi – Basert i Charlotte, NC, driver selskapet en online markedsplass for alle slags personlån, inkludert pantelån, egenkapital, auto, dypeste og kredittkort. TREE presenterer i tillegg en markedsplass for alle slags forsikringsbeskyttelse og innskudd, som matcher over 871) långivere sms lån på minuttet tusenvis og tusenvis av lånere. TREE burde ikke være en stabil utlåner i seg selv, og antar dersms lån på minuttet ingen kreditt mulighet. TREE har en ~ 31% brøkdel i kjernemarkedet, genererer ste gode marginer og ledes av en administrerende direktør som er den 2. perfekte aksjonæren sms lån på minuttet 13% av aksjekursen ~ $ 500 millioner. Firmaet er i de tidlige stadiene av å trenge seg inn i en høy mulighet for pantelånemarkedet, sms lån på minuttet rom for å vokse fra det siste, ikke så mye som 2% av de årlige boliglånsopprinnelsene. TREE må for å få inntektene fra det sekulære skiftet av finansielle produkter i hjemmet og selskaper som overfører annonseutgifter til online. Vi initierte og la deretter til livets opphold i hele kvartalet, sms lån på minuttet aksjebehandlingen til en jevn prøve på skiveavgift for å oppnå perfekt merke. ”

Cathie Picket tror antagelig at TREE vil forstyrre markedet for opprinnelse av boliglån.

8. Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC)

TDOC rangerer åttende i vår sjekkliste over 12 perfekte aksjer å stjele og bevare i fem år. Cathie Picket hadde $ 500 millioner investert i dette telesms lån på minuttetisinbeholdning ved utgangen av september. TDOC-aksjer returnerte større enn 160% i 2020. Telesms lån på minuttetisin presenterer en praktisk og redusert kostnad som er forskjellig fra sms lån på minuttetisinske kontorbesøk, og må til og sms lån på minuttet bidra til å redusere de totale sms lån på minuttetisinske kostnadene, ettersom andre amerikanere tar perfekte ting om forebyggende årlige legebesøk. På den motsatte siden mener Baron Discovery Fund aksjen nesten definitivt er overpriset i mellomtiden. Her er hva de uttalte:

“Vi solgte vår sluttinvestering i Teladoc Health, Inc., en av alle de mest behagelige investeringene noensinne. Vår gap utvikler seg til så snart at selskapets verdsettelse føltes en trangt bit utvidet, og markedsverdien på over $ 19 milliarder utvikler seg til å bli for høye for fondet til å bevare. Videre forestiller vi oss at markedsverdien på en velinformert forma nesten definitivt vil være sfærisk $ 40 milliarder etter den mest moderne fortellingen om å slå seg sammen sms lån på minuttet Livongo Health, Inc., en transaksjon som forventes gjennomført i fjerde kvartal. Vi tar vare på Teladocs administrasjon i den helt perfekte henseende og setter pris på det effektive firmaet det har bygd gjennom de gamle årene. ”

7. 2U, Inc. (NASDAQ: TWOU)

TWOU rangerer syvende i vår sjekkliste over 12 perfekte aksjer å stjele og bevare i fem år. Cathie Picket hadde nesten $ 600 investert i aksjen ved opphør av september. TWOU-aksjer returnerte 130% i 2020. Quant hedgefond D.E. Shaw og Greenvale Capital er blant de høye hedgefondseierne av aksjen, men deres posisjoner er milde sammenlignet sms lån på minuttet ARK Investment.

Vi la på forhånd frem 2U i vår artikkel om de beste menneskeskapte etterretningsaksjer. å stjele og uttalte følgende:

2U er et opplæringsferdighetsfirma som tilbyr front-cease og assist-cease cloud-primært baserte SaaS-ferdighetsprodukter og selskaper til universiteter. I august 2U lanserte Inc. og Columbia Engineering et “partnerskap om å sende Columbia kunstig intelligensprogram”. Markedsverksfirmaet på 2,7 milliarder dollar har som mål å være en hovedrolle i den digitale transformasjonen av det forhøyede treningsmarkedet. )

Det har vært massevis av innsiderkjøp i TWOU-aksjer bistå sms lån på minuttet 2020 når aksjen utvikler seg til så snart den handles til $ 16. Disse innsidere gjorde større enn 220% i ikke så mye som 19 måneder.

6. Zillow Community, Inc. (NASDAQ: Z)

Zillow rangerer sjette i vår sjekkliste over 12 perfekte aksjer å stjele og bevare de neste 5 årene. Cathie Picket hadde nesten $ 600 millioner investert i denne aksjen og for den overveiende tiden denne dagen får hun ikke det største utvalget av å bo i en aksje. Karthik Sarmas SRS Management utvikler seg til så snart den største hedgefondseieren av Zillow har $ 2000 millioner fortsetter å leve når september opphører. Dette er hva Baron Partners Fund uttalte angående aksjen sent:

“Zillow Community, Inc. driver viktigste amerikanske faste eiendomssteder, et boliglånsmarked, og Zillow presenterer boligforsøk for industrien . Aksjene hadde økt sms lån på minuttet jevne resultater for 2. kvartal, presset av dokumentverdier for høy trakter og en forpliktende nylig offentlig virksomhet for Presents-industrien. I vår gap er Zillow effektivt posisjonert for å trenge gjennom den høye, faste, faste markedsføringsmuligheten sms lån på minuttet betydelig oppside fra Presents, som muligens vil utvide selskapets adresserbare marked i hvert hjem for å bli utstyrt / solgt og ledere utstyrt til Premier Brokers. , i tillegg til fra Zillow Dwelling Loans. ”

Klikk for å fortsette å lese og se 5 ideelt fantastiske aksjer å Ta og ta tak i For 5 Years . Oppfordrede artikler:

 • 12 Ideelt fantastiske vekstaksjer å ta nå

  • 13 Ideelt fantastiske enorme bioteknologiske aksjer å ta nå

   • 12 Ideelt fantastiske tekniske aksjer til Gjør investeringer faktisk nå

   Forbered oss ​​på Twitter: https://twitter.com/insidermonkey Opplysning: Ingen. 12 Ideelt fantastiske aksjer å ta og ta tak i i 5 år er før alle ting publisert på Insider Monkey.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *